Üdvözöljük a

Vámközvetítő Kft. | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Vámközvetítő Kft.

Vámközvetítő Kft.

 

 

Tevékenységi kör:

  • Vámügyintézés
  • Vámraktározás
  • Jövedéki ügyintézés
  • Termékdíj ügyintézés
  • Intrastat adatszolgáltatás

 

 

Elérhetőség:

 

Székhely:

9024 Győr, Táncsics Mihály utca 15.

Telephelyek:

9062 Kisbajcs, Arany János utca 15.

1239 Budapest, Európa utca 4. II. emelet 210. (BILK)

2360 Gyál, Prologis Ipari Park 7100 DC5 épület

 

+36 96 412 168

info@vamkozvetito.hu

www.vamkozvetito.hu

 

 

Kontaktszemély:

 

Zsidi István

ügyvezető

 

 

További információ:

 

A Vámközvetítő Kft. több mint 2 évtizede áll teljes körű, gyors és pontos szolgáltatásokkal megbízói rendelkezésére a vámügyintézés, a környezetvédelmi termékdíj ügyintézés, a jövedéki ügyintézés, valamint a szállítmányozás terén, illetve intézi az ezekhez a tevékenységekhez és a külkereskedelmi áruforgalomhoz kapcsolódó valamennyi statisztikai adatszolgáltatás.

 

Feladatinkat úgy tudtuk ennyi időn keresztül magas színvonalon ellátni, hogy életünk része a folyamatos és magas színvonalú képzés és oktatás, a szabályokhoz és elvárásokhoz való nagyon gyors alkalmazkodás. Feladataink ellátásához valamennyi szükséges tevékenységi engedéllyel rendelkezünk, munkatársaink magasan kvalifikált, megbecsült szakemberek. Cégünk eltelt 25 évét a folyamatos fejlesztés, a piaci körülményekhez történő rugalmas alkalmazkodás, az újdonságok és újítások folyamatos követése jellemezte.

 

Megbízóink igényéhez igazodva Győri központunk mellett évek óta működtetjük Budapesten, az M0 autóút mellett, a BILK Logisztikai Központ területén lévő irodánkat, ahol kiemelten teljes körű vámszolgáltatást és szakértői tevékenységet végzünk, a vámhatóság jelenléte nélkül tudunk árukat és szállítmányokat érkeztetni és vámkezelni.

 

Társaságunk nagy gyakorlattal rendelkezik a vám és külkereskedelmi tevékenységet folytató cégek teljes körű és nemzetközi színvonalú kiszolgálásában. A gyors és minőségi ügyintézés érdekében partnereink telephelyére nagy gyakorlattal rendelkező, szakértő munkatársakat helyezünk ki, akik az általunk végzett feladatok koordinálását és megszervezését helyben végzik el.
Megbízóink visszajelzései szerint ennek is köszönhető, hogy tevékenységünket mindig az elvárt legmagasabb színvonalon teljesítjük.

 

 Vámközvetítő 2018