Üdvözöljük a

Sauna König Kft. | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Sauna König Kft.

Sauna König Kft.

Tevékenységi kör:

 

  • Egyedi szaunák tervezése, gyártása

 

 

 

Sauna König Kft. – „Egyedi szaunák tervezése és kivitelezése”

 

 

Elérhetőség:

 

9200 Mosonmagyaróvár, Bükk u. 8.

+36 70 578 7282

info@szaunaking.hu

www.szaunaking.hu

blog.szaunaking.hu

facebook.com/saunakonigkft

instagram/sauna.king

 

 

További információ:

 

A Sauna König Kft. megalapításának célja az volt, hogy kiváló minőségű egyedi szaunákat tervezzünk és építsünk kedves ügyfeleink számára. Cégünk elért eredményei és kialakult imidzse híven tükrözi, hogy itt egy lendületes, fiatalos, mindig megújuló és állandóan mozgásban lévő cégről van szó.

 

Gyártási tevékenységünk alappillére az egyedi szauna gyártás. Ezen a szakterületen olyan nagyfokú tapasztalattal rendelkezünk, amely nemzetközi szakmai körökben is elismert. Az általunk követett irányvonal: vonzó külső megjelenés vegyítve az egyedi hangulatot sugárzó színekkel, formákkal és anyagokkal, melyek szaunáinkat oly különlegessé teszik.

 

Mi a SAUNA KING®-nél a tervezés első fázisától kezdve egészen a projekt utolsó mozzanatáig folyamatosan rendelkezésre állunk. Szakmailag kompetent tanácsadással, ügyfeleinkkel történő szoros kapcsolattartással, látványos tervezéssel és pontos kivitelezéssel segítünk Önnek egyedi szaunája/wellness birodalma megvalósításában.

 

Cégünk Európa legismertebb és legelismertebb beszállítóival dolgozik együtt, melyek a szauna gyártás terén több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, így bátran kijelenthetjük, hogy az általunk gyártott szaunák a legmagasabb (technikai) minőséget képviselik.

 

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy szauna megvásárlása egy életre szól, de természetesen csak megfelelő minőség esetén! Cégünket a rugalmasság, a pontosság, a gyors és megbízható döntések, pozitív visszacsatolások jellemzik. A tisztesség az, ami vezet minket üzleti partnereinkkel és munkatársainkkal történő kapcsolattartásban. Az így kialakult kölcsönös bizalom a záloga sikereinknek.

 

Reméljük, hogy ezzel a rövid bemutatkozással sikerült átlátható képet adni cégünkről és bízunk benne, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük!

 

Sauna König Kft.