Üdvözöljük a

Rábakész Kft. | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Rábakész Kft.

Tevékenységi kör:

  • Munkahelyi és intézményi vendéglátás
  • Szálloda és étterem üzemeltetés
  • Rendezvényszervezés és catering
  • Cukrászat és hidegkonyha
  • Munkavédelmi eszközök forgalmazása
  • Papíráruk forgalmazása és raktározása

 

 

Rábakész Kft - "Jót, s jól!"

 

 

Elérhetőség:

 

9027 Győr, Martin u. 1.

+36 70 251 4698

janko.erno@rabakesz.hu

www.rabakesz.hu

 

 

Kontaktszemély:

 

Jankó Ernő

ügyvezető

 

 

További információ:

 

A Rábakész Kft. fő tevékenysége a közétkeztetés, melynek keretén belül a Partnereinknek gyerekétkeztetést, szociális étkeztetést és munkahelyi étkeztetést biztosítunk. Győr-Moson-Sopron megyében 18 település iskolai és/vagy óvodai konyháját üzemeltetjük, illetve kettő nagyüzemi konyhánk és egy cukrászatunk segítségével további 8 településre napi rendszerességgel szállítunk
meleg ételt és cukrászati termékeket.

 

A megyében elsők között vezettük be a „minta menza“ programot. A közétkeztetéshez szorosan kötődve 8 munkahelyi büfé üzemeltetését is ellátjuk a céges versenyszférában. Egyéb vendéglátó- és kereskedelmi szállásadó tevékenységet végzünk a Hotel Konferencia üzemeltetésével,
ahol összesen 21 szobával, 4 különböző méretű konferenciateremmel és egy bálteremmel állunk a vendégeink rendelkezésére.

 

A Partnereink elvárásához igazodva nagy létszámú, helytől független Catering rendezvényeket is bonyolítunk, mint csarnokavatók, céges összejövetelek, karácsonyi partik és esküvők. A gyorsan változó üzleti életben nagyon fontos számunkra, hogy a Megrendelőink részéről felmerülő igényeket rövid határidővel és teljes körűen ki tudjuk elégíteni.

 

Nem elég jól dolgoznunk, jónak is kell látszanunk, ezért nagyon örültünk a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara pályázatának! Bízunk abban, hogy a minősítés elnyerésével erősödni fog a Partereink bizalma a Rábakész Kft. felé.