Üdvözöljük a

PW Invest Kft. | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

PW Invest Kft.

Tevékenységi kör:

  • irodahelyiségek kiadása és üzemeltetése
  • tárgyaló/oktatóterem bérlési lehetőség

 

 

Elérhetőség:

 

9023 Győr, Attila u. 12.

+36 70 333 2217

www.pwinvest.gyor.hu

molnar.albert@pwinvest.gyor.hu

 

 

Kontaktszemély:

 

Molnár Albert

üzemeltetési vezető

 

 

További információ:

 

A PW Invest Kft. a saját tulajdonában lévő irodaépület üzemeltetésével foglalkozik. A 800 nm-es irodaépülethez 27 irodahelyiség, 3 tárgyaló (4 fős), 1 exkluzív tárgyaló (5 fős), 1 étkezős konyha, 1 kiskonyha, 1 tanácsterem (30 fős), 3 raktár, 1 szerverterem és egyéb kiszolgáló egységek tartoznak. Az épületet 2008-ban építettettük. Az építés előtt felmértük az esetleges bérlők lehetőségét és a nagyobb irodafelületet bérlők igényeit testre szabottan építettük meg. Az épület saját parkolóval, mágneskártyás beléptető rendszerrel, biztonsági kamerával is felszerelt. Saját belső parkolója van automata kapuval. Az irodaépületnek saját gondnoka és takarító személyzete van.

 

Vállaljuk külsős rendezvények lebonyolítását is. A tanácstermünk 30-35 fő részére oktatási célokra használható, modern audiovizuális eszközökkel felszerelt.

 

A PW Invest Kft.-nek van egy leányvállalata (Lakásbérlet Szolgáltató Kft.), amely a saját tulajdonában álló további ingatlanokat kezel Győrben és Veszprémben. Győrben egy kisebb irodaház és Veszprémben 5 lakás.

 

A PW Invst Kft. üzemeltetésében képzett szakemberek vesznek részt.