Üdvözöljük a

Print Brokers Team Kft. | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Print Brokers Team Kft.

Print Brokers Team Kft.

 

Tevékenységi kör:

 

  • Nyomdai termékek
  • Csomagolás technika
  • Grafikai tervezés

 

 

Elérhetőség:

 

Székhely:

West Gate Business Center

9024 Győr, Közép utca 16.

norbert.mozsonyi@printbrokers.hu

www.printbrokersteam.hu

+36 70 318 4957 

 

 

Kontaktszemély:

 

Dr. Mozsonyi Norbert

 

 

További információ:

 

Kreatív ügynökség munkáját kiegészítő nyomdabróker szolgáltatás ahol az optimális gyártástechnológia alkalmazása garantálva.

 

Magyarországon Lengyelországban és Csehországban kilenc eltérő specializációjú nyomdaipari gyártók képviselőjeként megtaláljuk a termékhez legjobban illő technológiát, gyártói kapacitást, teljesítjük a környezetvédelmi elvárásokat és azonos minőség mellett biztosítjuk a legkedvezőbb árat.

 

Mi nem a grafikai tervezésre helyezzük a hangsúlyt, hanem a már megtervezett termékhez szükséges gyártási műveletek alkalmazása/kiválasztása tekintetévben van módunk támogatást nyújtani, így szinte bármilyen nyomdai terméket előállítunk.

 

Hagyományos nyomdatermékek gyártásának széles skáláján túl, a csomagolóanyag gyártásban, a plasztikkártya és a könyvgyártásban is fontos szerepet tölt be a Print Brokers csapata a hazai és immár a nemzetközi piacon egyaránt. Az újságnyomtatás során olyan termékeket hozunk létre, melyek vonzzák a tekintetet, impulzusokat váltanak ki és gondolatokat ébresztenek az olvasókban, hisz a modern újságnyomtatás és magazingyártás termékei arra hivatottak, hogy megfelelően kommunikáljanak a fogyasztókkal.

 

Print Brokers Team Kft.  Print Brokers Team Kft.