Üdvözöljük a

Pető Zsolt | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Pető Zsolt

Tevékenységi kör:

  • Grafikai, arculattervezés;
  • Teljes körű nyomdai szolgáltatás;
  • Póló, munkaruházat feliratozás;
  • Fénymásolók, nyomtatók kereskedelme és javítása;
  • Irodatechnikai kellékanyagok kereskedelme;
  • Fénymásolás;
  • Ajándéktárgyak készítése

 

 

Elérhetőség:

 

9200 Mosonmagyaróvár Városház utca 3.

+36 96 206 737
+36 20 366 5922
+36 70 281 1427
petozsolt@movar-print.hu
www.movar-print.hu

 

 

Kontaktszemély:

 

Pető Zsolt

egyéni vállalkozó

 

 

További információ:

 

Vállalkozásom 2006. évben alakult, irodatechnikai kellékanyagok kiskereskedelmével és különböző ajándék tárgyak készítésével foglalkozik. Ebbe tartozik fénymásolók, nyomtatók kereskedelme és javítása, valamint a hozzájuk tartozó kellékanyagok, mint pl. patronok, festékek, tonerek eladása es töltése. Ezenkívül vállalkozásomban egyéb szolgáltatások is megtalálhatók, mint pl. fénymásolás, ajándéktárgyak, kerámiabögre nyomtatás, vászonképek, plakátok nyomtatása stb.

 

A tevékenységi körünk bővítése elengedhetetlenné tette az üzlet bővítését is, ezért 2013-ban egy nagyobb helyiségbe költöztünk, ahol a vevői és piaci igények mind magasabb szintű elvárásainak tudunk megfelelni. Térségünkben a vállalkozásom meghatározó piaci szerepet tölt be, amely a vevői igények magas szintű kielégítésének és a rugalmas hozzáállásunknak köszönhető.

 

Minden vevői igényt megpróbálunk maximálisan kielégíteni, s ellátni. Fontosnak tartjuk a gyártókkal és a vevőkkel való folyamatos kapcsolattartást akár személyesen, akár online felületen keresztül. ezért a közösségi oldalakon folyamatosan megjelenünk (facebook, instagram, pinterest), s beszámolunk a legújabb technikákról, aktuális akciókról. Vevőink részére lehetővé tettük az online ügyfélszolgálat használatát, ami az üzlet nyitva tartási idejében rendelkezésükre áll, s ahol kollégánk naprakész információkkal látja el az érdeklődőket. Online felületen adhatja le rendelését, feltöltheti a elkészíteni kívánt képet. És szerződéses futárszolgálattal, akár másnap kézhez is kaphatja.

 

Nyomtatókellék webáruházból irodatechnikai kellékanyagokat rendelhetnek, 24 órás kiszállítással.
Térjen be a boltba hozzánk, megvalósítjuk majd az álmát…