Üdvözöljük a

Per-Clean 2002 Kft. | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Per-Clean 2002 Kft.

Tevékenységi kör:

  • Ipari létesítmények,
  • Élelmiszer-ipari üzemek,
  • Közintézmények,
  • Egészségügyi intézmények takarítása

 

 

Elérhetőség:

 

9027 Győr, Balassi u. 25.

+36 96 550 543

perclean@perclean.hu
agnes.varga@perclean.hu
www.perclean.hu

 

 

Kontaktszemély:

 

Varga Ágnes

szakmai igazgató

 

 

További információ:

 

A Per-Clean Kft. melynek fő tevékenysége az épület-takarítás - ezúton szeretné bemutatni szolgáltatását.

 

Vállalkozásunk már 12 éves múltra tekint vissza, ami a hasonló vállalkozások között nem gyakori, ezért sikerként éljük meg, hogy ilyen hosszú időn keresztül eredményes vállalkozást vezetünk. Hosszú távú terveink között továbbra is az szerepel hogy keressük azokat az eszközöket, mellyel eredményességünket és méretünket mindenképpen megtartsuk, de természetesen a
növekedés áll a fókuszban.

 

Figyelembe véve működésünk gazdasági, társadalmi, környezeti hatásait a vállalati felelősségvállalás (CSR) kiszélesítése szerepel vezetési stratégiánk középpontjában. Ennek egyik alappillére a környezettudatos takarítás minél szélesebb körben történő bevezetése.

 

Felismerve szakmánkkal járó, a működésünkből adódó környezeti tényezők jelentős hatását, elhatároztuk, hogy szakmaiságunk fókuszába a zöld takarítás kerül.
Első lépésként 2012-től ISO 14001-es Környezet Irányítási Rendszert vezettünk be, vállalva ezzel vezetői és dolgozói szinten a rendszer követelményeinek való megfelelést. Átvizsgáltunk az általunk felhasznált anyagokat-eszközöket, és megnéztük annak lehetőségét, hogy lecserélhetők-e környezetbarát termékekre.
Munkánk során felhasználásra kerülő tisztítószerek és papírtermékek nagy része környezetbarát minősítéssel rendelkezik. A takarítás folyamata és a hulladék kezelése – együttműködve megrendelőinkkel – ellenőrzött módon történik.
Célunk, hogy szolgáltatásunkat a lehető legjobb minőségben nyújtsuk, és továbbra is sikeres vállalkozást vezethessünk.