Üdvözöljük a

Patent Holding Vagyonkezelő Kft. | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Patent Holding Vagyonkezelő Kft.

Tevékenységi kör:

  • Személy- és vagyonvédelmi szolgáltatás

 

 

Patent Holding Vagyonkezelő Kft. – „Patent, a biztonság minősége”

 

 

Elérhetőség:

9024 Győr, Mécs L. u. 7.
+36 96 512 630
www.securitypatent.hu
info@patentcsoport.hu
 

 

További információ:


1990. A Patent Csoport sikertörténete a rendszerváltás évében indult. A vagyonvédelem területén szükség volt egy jól, hatékonyan működő vállalkozásra. Ezt ismerték fel az alapítók. Riasztórendszerek, távfelügyelet, diszpécserszolgálat, élő erős védelem, kamerarendszerek telepítése. A szolgáltatások száma csak növekedett 1990 óta, ahogyan a cégcsoport is. 2017-ben Magyarországon a Patent Csoport az öt legnagyobb cég között található.

 

A Patent már a kezdetek óta elkötelezett az állandó fejlesztés, a megújulás, ügyfeleinek tökéletes kiszolgálása területén. Erre mindig sok energiát áldoztak a tulajdonosok. Ez sok változást hozott, ám ahogyan a teljesen magyar tulajdonosi háttér, úgy a szlogen sem változott az alapítás óta: Patent, a biztonság minősége.

 

A 21. században a vagyonvédelem már közel sem azt jelenti, mint jelentette közel harminc évvel ezelőtt. A távfelügyelet, az élőerős védelem, a technikai szerelések területén is az innováció, a fejlesztések, a kooperáló ügyfélkiszolgálás a legfontosabb.

A Patent Csoport vagyonvédelmi, termelést, munkaügyi folyamatokat segítő saját szoftverrendszereket dolgozott ki az elmúlt évek során. A Széchenyi István Egyetemmel együttműködve a logisztika területén is jelentős fejlesztéseket indított el.

A Patent nevet a Nyugat-Dunántúlon szinte mindenki hallotta már. Győr, Sopron, Mosonmagyaróvár, Pápa, Tét, Zalaegerszeg, Lenti, valamint a városok közvetlen környéke számára a Patent név egyet a minőségi vagyonvédelmi szolgáltatással.

 

A cégcsoportnak közel tizennyolcezer távfelügyeleti és több száz nagyvállalati  ügyfele van. Utóbbiak között a világ legnagyobb motorgyára is.

A Patent büszke sikereire és büszke elismeréseire is. Segíti a helyi sport és kulturális életet, rendszeresen vesz részt komoly, jótékonysági akciókon.

A cég aktív szereplője a kamarai életnek is, a megyei kamarában a Patent Véd Kft. ügyvezetőjének, aki egyben a győri térség elnöke, irányításával működik a vagyonvédelmi szakma érdekeit szem előtt tartó Vagyonvédelmi Vezetők Klubja.