Üdvözöljük a

Pannon-Work Zrt. | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Pannon-Work Zrt.

Tevékenységi kör:

  • Munkaerő közvetítés
  • Munkaerő kölcsönzés
  • Fejvadászat

Elérhetőség:

 

Győri iroda

9027 Győr, Budai u. 5/a.

+36 96 508 000

gyor@pannonwork.hu

 

Mosonmagyaróvári iroda

9200 Mosonmagyaróvár, Erkel Ferenc u. 14.

+36 96 576 282

mosonmagyarovar@pannonwork.hu

 

Soproni iroda

9400 Sopron, Várkerület 13.

+36 99 508 066

sopron@pannonwork.hu

 

www.pannonwork.hu

 

 

 

További információ:

 

A Pannon-Work cégcsoport a komplex humán erőforrás szolgáltatás piacon elismert szereplő évtizedek óta. Szolgáltatási portfóliója a munkaerő-kölcsönzéstől a toborzás- közvetítés- fejvadászat tevékenységen keresztül az eseti, alkalmi munkaerőhiány megoldásáig terjed, de szakértő segítője
ügyfeleinek az iskolaszövetkezeti diákmunkák terén is.
Legújabb szolgáltatása a Pannon-Work Silver Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet keretein belül az aktív nyugdíjasok munkaerőpiacra történő reintegrációja, mellyel az országosan jelentkező súlyos munkaerő-hiányra igyekszik újabb megoldást találni. A Pannon-Work szolgáltatásában az ügyfelek olyan munkavállalókat kapnak, akik nem csupán termelnek, hanem gondolkoznak és alkotnak is. Lelkük, céljaik, álmaik, motivációik vannak, melyek szárnyakat kapva az ügyfelek cégének is lendületet adnak. A Pannon-Work gondoskodik arról, hogy a munkaerőnk és embereink ne veszítsék el ezeket az emberi értékeiket, mert ezek nem pótolhatók, hanem gazdagítsák, hasznosítsák mindezt partnereik érdekében!
A Pannon-Work számára az egyik legfontosabb alappillére, hogy olyan tudással bíró szakembergárdával rendelkezik, akik naprakészen, nagy biztonsággal ismerik a változó jogforrásokat, trendeke, előírásokat, szabályozásokat. Követik a változásokat, időt, energiát fordítanak arra, hogy az aktualitásokat pontosan megértsék, alkalmazzák és segítsék vele partnereiket is. A Pannon-Work leányvállalataival Dunaszerdahelyen, Szabadkán és Bécsben is jelen van, illetve sikeres üzleti kapcsolataink vannak az ukrajnai álláskeresők felé is.