Üdvözöljük a

Pannon Student Iskolaszövetkezet | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Pannon Student Iskolaszövetkezet

Pannon Student Iskolaszövetkezet

Tevékenységi kör:

  • diákmunka közvetítés

 

 

Pannon Student Iskolaszövetkezet – „TÁRS a munkában”

 

 

 

Elérhetőség:

 

9026 Győr, Egyetem tér 1.

+36 96 508 000

www.pannonwork.hu

renge.krisztina@pannonstudent.gyor.hu

 

 

Kontaktszemély:

 

Renge Krisztina Zita

elnök

 

 

További információ:

 

Fiatalos lendület, vállalkozó szellem, stabil, legális, biztonságos és ellenőrizhető tevékenység. Napjainkban ez jellemzi a diákmunkát, mely már régen nem azonos a vakáció alatt kedvtelésből, zsebpénzért vállalt munkával. A Pannon Student Iskolaszövetkezet a Pannon-Work cégcsoporton belül a diákok foglalkoztatását végzi az Iskolaszövetkezeti törvény keretein belül.

 

A Pannon Student Iskolaszövetkezet által foglalkoztatott, 16. életévüket betöltött nappali tagozatos diákok, hallgatók gyorsan tanulnak, rugalmasak és megbízhatóak, ezért egyaránt alkalmasak az egyszerű fizikai munkákra és a szaktudást igénylő, felelősségteljes feladatok elvégzésére is. A törvény szerinti határidőre garantálja a fizetést akkor is, ha a partner cég késve fizet.

Az iskolaszövetkezetben végzett diákmunka gyakran az első munkaszerződése a diákoknak, így az iskolaszövetkezet fontosnak tartja a munka világával való megismertetést. A szövetkezeti munka segít a pályaválasztásban, ugyanis itt diákként bepillantást nyerhetnek a cégek életébe, és a működésük hétköznapjaiba.