Üdvözöljük a

Pannon Famulus Kft. | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Pannon Famulus Kft.

Tevékenységi kör:

  • Szállodai szolgáltatás
  • Turizmus

 

 

 

Pannon Famulus Kft. – „Találkozások szállodája”

 

 

Elérhetőség:

 

9022 Győr, Liszt Ferenc u. 42.

+36 96 547 770

www.hotelfamulus.hu

hotel@hotelfamulus.hu

 

 

További információ:
 

Több mint 10 éve - 2007. szeptember 1-jén - nyitotta meg kapuit a Famulus Business Hotel**** Magyarország első hivatalos oktatószállodájaként, mely a turizmus-vendéglátás szakos hallgatók gyakorlati helyszíneként azóta is sikeresen üzemel. Az évek során közel 1000 diák szerezhetett szakmai gyakorlatot a hotelben, többen közülük azóta is a szálloda főállású alkalmazottai, míg mások az ország számos pontján töltenek be vezető pozíciót a szakmában.

 

A business vendégek részére magas szintű szolgáltatást biztosítunk. Elsődleges célunk a vevői igények legmagasabb fokon történő kielégítése, a változó piaci és utazási viszonyokhoz való alkalmazkodás és kifogástalan szolgáltatás nyújtása minden esetben. A folyamatos fejlődési törekvések részeként a szálloda a 21. századi trendeknek megfelelő, jól kommunikálható és időtálló arculatot alakított ki, melynek jellemzői a kényelem, az elegancia, a funkcionalitás és a modern design.

 

A találkozások szállodája, a Famulus Business Hotel**** sokszínű szolgáltatás kínálata tökéletes lehetőséget nyújt minden korosztály számára kikapcsolódásra, élményekkel és energiával való feltöltődésre, illetve cégek részére csapatépítő tréningek, konferenciák, meetingek, workshopok, rendezvények megtartására.

 

Pódium Éttermünk modern, mégis hangulatos környezetben, évszaknak megfelelő étlappal varja vendégeit.

Az épületben található Famulus Bowling Klub ideális helyszín családi és céges rendezvények lebonyolítására.

 


Pannon Famulus