Üdvözöljük a

Palatia Nyomda és Kiadó Kft. | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Palatia Nyomda és Kiadó Kft.

Tevékenységi kör:

  • Egyéb szolgáltatási tevékenység - nyomdai termékek

 


Palatia Nyomda és Kiadó Kft. – „Már 25 éve nyomjuk”

 

 

Elérhetőség:

9026 Győr, Viza u. 4.
+36 30 216 8480

www.palatia.hu
radek@palatia.hu

 

 

Kontaktszemély:

 

Radek József
ügyvezető igazgató

 

 

További információ:

 

1993-ban alapított nyomdánk idén ünnepli fennállásának 25 éves évfordulóját. Vevőorientált szemléletmódunk érdekében folyamatosan fejlesztjük gépparkunkat, hogy a megváltozott igényeknek teljes körűen meg tudjunk felelni. Hisszük, hogy az elégedett ügyfelek és a folyamatos fejlődés sikerünk záloga.
 
Stratégiánk fontos része, hogy a nyomdai kivitelezéssel kapcsolatos valamennyi feladatot igyekszünk „házon belül tartani”, ezzel is csökkentve a nyomtatási költségeket. 2012-ben a győri telephely fejlesztése mellett új nyomdaépületet építettünk Sopronban, mely által fizikálisan is közelebb kerülhettünk az osztrák piachoz. Közel egy milliárdos árbevételünk 25%-a export tevékenységünkből adódik, célunk, hogy ezt a számot évről évre növelni tudjuk.
 
Fontos szempontnak tartjuk, hogy lépést tudjunk tartani a gyors ütemben változó világgal és a változó piaci igényekkel, ezért új piaci területeteket is igyekszünk meghódítani. A nyomtatás mellett a csomagolás területén szeretnénk jövőbeni terveinket megvalósítani. 2017-es GINOP beruházásunk eredményeképpen már egyedi, formastancolt címkék és dobozok gyártásával is foglalkozunk.
 
Hitvallásunk, hogy nincs megvalósíthatatlan feladat, csak a mindenki számára elfogadható megoldást kell közös erővel megtalálni.