Üdvözöljük a

Original Balance Kft. | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Original Balance Kft.

Tevékenységi kör:

  • Turizmus
  • Oktatás, tanácsadás
  • Egyéb szolgáltatási tevékenység

 

 

Original Balance Kft. – „Új utak, új élmények!”

 

 

Elérhetőség:


9023 Győr, Bartók Béla út 42.

+36 30 294 91 74
www.gyeregyorbe.hu
www.originalbalance.hu
idegenvezetes.gyor@gmail.com
idvez@gyeregyorbe.hu

 

 

Kontaktszemély:

 

Csobayné Pintér Éva

ügyvezető

 

 

További információ:

 

Cégünk, az Original Balance Kft. 2005-ben alakult Győrben, de a formai átalakítások előtt már 1982 óta működő vállalkozás, ami 1991-ben családi vállalkozássá alakult, majd egy komplex portfóliót épített fel, több területen tevékenykedik.

 

A legrégebbi múltra visszatekintő üzletág az embert, mint organikus egységet középpontba helyező új fogászati kultúra képviselete és széles körben történő megismertetése. Ennek a tevékenységi területnek a vezetője a Kft. tulajdonosa és ügyvezetője, Csobay József fogász, fogműves mester.

 

A cég 5 évvel ezelőtt turisztikai szolgáltatásokkal bővítette ki tevékenységét és új alapokra helyezte a városnézéseket Győrben a turisztikai trendek figyelembevételével, „új utak, új élmények” szlogennel építi brandjét. Mintegy negyven témát dolgozott fel, hogy tematikus városnézéseket, élménytúrákat kínálva újat nyújtson a turistáknak több idegen nyelven is (német, angol, olasz, francia). Ezeket a programokat kínálja céges csapatépítő rendezvények, konferenciák, üzleti vendégek kísérő programjaként, rendezvényeket szervez. A turisztikai szolgáltatások ügyvezetője Csobayné Pintér Éva, a Kft. tulajdonosa, ügyvezető, idegenvezető, egyetemi mesteroktató.

Szolgáltatásaikkal egyéni megrendelőket és egyedi igényekkel hozzájuk forduló vállalati megrendeléséket, konferenciaszervezőket, utazásszervezőket, rendezvényszervezőket, szállásadókat szolgálnak ki.

 

 

 

Original Baralce csapatOriginal Baralce