Üdvözöljük a

Nagy Lajos e.v. | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Nagy Lajos e.v.

Tevékenységi kör:

  • Élelmiszeripar
  • Élelmiszer és napicikk kereskedelem

 

 

Elérhetőség:

 

2942 Nagyigmánd, Szikszai J. u. 37.

+36 30 553 0936

nagylajosev@gmail.hu

 

 

Kontaktszemély:

 

Nagy Eszter

ügyintéző

 

 

További információ:

 

Nagy Lajos vagyok hentes és mészáros mester, a nagyigmándi Vágóhíd és kisfeldolgozó vezetője. Vállalkozásomat 1997 őszén kezdtem el. Eleinte egyedül dolgoztam, majd az évek során 12 főre duzzadt a csapat. Az élőállat felvásárlástól a vágáson át a húsfeldolgozásig, mindent saját cégen belül oldunk meg, így tudjuk biztosítani termékeink frissességét és a folyamatos minőségét.

 

Minden telephelyünk Nagyigmándon található. A vágóhídon sertés, szarvasmarha és juh vágásával foglalkozunk, valamint bérvágásokat is vállalunk. A mindössze egy kilométerre lévő feldolgozó üzemünkben állítjuk elő a közel 40 féle termékünket. Saját receptúra alapján dolgozunk, a helyi, házias ízeket tartva előtérben. Magunk mérjük a fűszereket, és tartósítószer hozzáadása nélkül készítjük el termékeinket.  Gyártástechnológiánk a régi hagyományokra épül. Főként a füstölt húsáruval (kolbász, szalonna), de számos vörösárú és felvágottak készítésével is foglalkozunk. Húsboltunkban főként sertés, marha, alkalmanként birkahús kapható. Saját előállítású termékeink mellett, – hogy még színesebbé tegyük repertoárunkat- hal és baromfi húst is értékesítünk.

 

Magam és mesterkollégám segítségével húsipari szakmunkás tanulóknak adunk gyakorlati helyet a szakma elsajátításához, úgy, mint vágás, feldolgozás és bolti eladás terén.