Üdvözöljük a

MS Trend Kft. (Aranypatkó Fogadó, Panzió és Étterem) | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

MS Trend Kft. (Aranypatkó Fogadó, Panzió és Étterem)

 

Tevékenységi kör:

  • Szálláshely szolgáltatás
  • Éttermi vendéglátás
  • Rendezvényszervezés

 

 

Aranypatkó Fogadó, Panzió és Étterem – „Azoknak, akik szeretnek jóllakni és jól lakni!”

 

 

Elérhetőség:

 

9081 Győrújbarát, István utca 21.

+36 96 543 730

aranypatkofogado@gmail.com

www.aranypatkofogado.hu

 

 

Kontaktszemély:

 

Mógor Csaba

ügyvezető

 

 

További információ:

 

Szállás és étterem egy helyen. Győr városával egybeépülve, Győrújbaráton, csendes zöldövezetben várja vendégeit a családi tulajdonban lévő Aranypatkó Fogadó- panzió és étterem. A hangulatos, 90 fős szeparálható étterem minden nap nyitva tart. Alkalmas családi, baráti, céges rendezvények, állófogadások megtartására. Örömmel várják csoportok foglalásait is.

 

A panzió 10 db igényesen berendezett, kényelmes apartmannal rendelkezik. Minden szoba összkomfortos. A lakóegységekben fürdőszoba, mini konyha, sat tv, wifi, klíma, és egyedi ágyak biztosítják a jó komfortérzetet. A szobák többségéhez terasz vagy gang tartozik. Ingyenes parkoló áll a vendégek rendelkezésére.

 

Az Aranypatkó Fogadó panzió és étterem könnyen megközelíthető. Az autópálya, Győr belváros, az Audi gyár, Pannonhalma, 5-15 perc alatt elérhető.

Ha szeret komfortosan, nyugodt helyen pihenni, szereti a finom, házias ételeket, azokhoz a jó magyar borokat, akkor válassza az Aranypatkó fogadót. Élvezze a vidéki élet örömeit. Ott tartózkodását a győri programok mellett erdei sétákkal és közeli pincészeteknél eltöltött bortúrákkal fűszerezheti.