Üdvözöljük a

MET-NA Kft. | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

MET-NA Kft.

Tevékenységi kör:

  • gépipari- és járműipari alkatrészek gyártása
  • fémforgácsolás
  • fémmegmunkálás és felületkezelés
  • 3D mérés

 

MET-NA Kft. - „ Három generáció a fémforgácsolásban”

 

 

Elérhetőség:

 

9352 Veszkény, Mező u. 2.

+36 96 252 338

info@metna.hu

www.metna.hu

 

 

Kontaktszemély:

 

Nagy László
ügyvezető

 

 

További információk:

 

A veszkényi MET-NA Kft. meghatározó beszállító a vasúti-, gépipari és járműipari alkatrészek piacán. Rendelkezésünkre álló modern gépparkunk lehetővé teszi igény szerint a nagyméretű, valamint a kisméretű, illetve a precíziós termékek megmunkálását, sorozatgyártását.

 

A vevői igények kielégítése érdekében folyamatosan fejlesztünk, ennek eredményeként napjainkban 10.000 m² alapterületű üzemcsarnokban, csúcstechnológiájú gépekkel és 200 szakképzett munkatárssal folyik a termelés.
Éves szinten több, mint másfél millió alkatrész kerül legyártásra üzemünkben, amelyek a hazai és a külföldi piacon jelennek meg beépítésre váró termékként vagy késztermékként.

 

Termékeinket a 2002-ben bevezetett ISO 9001:2000 és a 2011-ben bevezetett ISO 14001:2004 minőségirányítási rendszerek előírásainak megfelelően gyártjuk és ellenőrizzük. A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának aktív tagja vagyunk. A „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” védjegyre azért pályáztunk, mert fontosnak tartjuk, hogy részesei legyünk egy olyan kezdeményezésnek, amely összefogja a régió azon etikus vállalkozásait, amelyek a tevékenységükben folyamatosan
a kiválóságra törekszenek.

 

Cégünkről további információ a www.metna.hu oldalon található.