Üdvözöljük a

Lakásbérlet Kft | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Lakásbérlet Kft

Tevékenységi kör:

  • Ingatlanügyletek
  • Egyéb szolgáltatási tevékenység

 

 

 

Elérhetőség:

 

9027 Győr, Budai utca 5/A

06-70-333-2217
www.hallgatolak.hu
hallgatolak@gmail.com

 

 

 

További információ:

Vállalkozásunk 2014 Márciusában alakult és ingatlan bérbeadással foglakozik. Az ingatlan bérbeadáson belül három üzletágat alakítottunk ki:

- Irodai ingatlan bérbeadás
Cégek részére irodai egységek bérbeadása Győrben. Ebben az üzletágban egy irodaházzal rendelkezünk, amit 3 cég részére bérbe adunk. Az irodai egységek külön bejárattal, külön vizes blokkokkal rendelkeznek. A bérbeadási szolgáltatásunkat kereskedelmi és szolgáltató cégek veszik igénybe. Ugyancsak komplett több helyiséges irodával rendelkezünk Szombathelyen, ahol a bérlőnk egy 8 belső munkatárssal, vezetői és tárgyalóval rendelkező irodaegységet bérel tőlünk.

- Lakás ingatlan bérbeadás
Magánszemélyek vagy cégek részére lakásokat adunk bérbe Veszprémben. Jelenleg 5 lakással rendelkezünk. A cégek munkavállalók részére bérlik a lakásokat. A lakásokban rendszerint vezető beosztású munkavállalók laknak családtagjaikkal.

- Hosszú távú albérleti szoba bérbeadás
Ez egy viszonylag új üzletágunk, ahol egy prémium kategóriás diákszállót létesítettünk az Egyetem szomszédságában. A projekt a HallgatóLAK márkanevet viseli. Kizárólag egyetemista lakói vannak. A lakók prémium kategóriás körülmények között élnek, így a szokásos albérleti elhelyezési árakhoz képest lényegesen magasabbak a szolgáltatási árak. A célpiacunk a tehetősebb szülők gyermekeinek elhelyezése. A HallgatóLAK-ban jelenleg 37 nappali tagozatos hallgató lakik. Szigorú szabályok vannak az ingatlanban annak érdekében, hogy az ott élők nyugalma a tanuláshoz biztosítva legyen. Egyes szülők részére fontos a gyermekük színvonalas elhelyezése. A vállalkozás ezt a célt is szolgálja.