Üdvözöljük a

KONsys Kft | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

KONsys Kft

Tevékenységi kör:

  • Informatikai, mérnöki tevékenység
  • Egyéb szolgáltatási tevékenység

 Elérhetőség:

9021 Győr, Benczúr u. 5. 
06-96-311-255
support@konsys.hu
ww.konsys.hu

 

Kontaktszemély:

Hall Cecília
üzletfejlesztési- és marketing igazgató
06-96-528-601
cecilia.hall@konsys.hu

 

További információ:

A KONsys Kft. az Energia menedzsment rendszerek kivitelezésében a piac meghatározó szereplője. Fejlődésünket a szakma iránti elhivatottság, a magasan képzett kollégák szaktudása, korszerű technológiák alkalmazása, valamint a minőség melletti feltétel nélküli elkötelezettségünk alapozta meg. Fő feladatunknak és kötelességünknek tekintjük partnereink és a saját elvárásaink szerinti minőség betartását, megrendelőink teljes körű kiszolgálását. Partnereinknek testreszabott, optimális megoldásokat nyújtunk igényeik kielégítéséhez, problémáik orvoslásához.

Fő tevékenységünk:

AVReporter Energia Menedzsment Szoftver fejlesztése, telepítése az ipar és épületegyüttesek számára

Az AVReporter egy Magyarországon fejlesztett energia menedzsment szoftver, mely főként termelő, gyártó vállalatok által használt (Velux, Michelin, Honda stb.), illetve épület komplexumok (bevásárló központok, lakóparkok, önkormányzati épületek stb.), közmű vállalatok és logisztikai parkok esetében ideális.

A szoftver energiagazdálkodási megoldásokat kínál olyan vállalkozások, közületek számára, akik csökkenteni kívánják energia számláikat, a működésükkel kapcsolatos légszennyezést, növelni a hatékonyságukat és a felhasznált energia minőségét. Az AVReporter úgyszintén aktív és hasznos eleme az ISO50001-es Energiairányítási Szabványnak.

Mivel a szoftver különféle elemekből építhető fel, ezért könnyedén kialakítható a megfelelő megoldás minden méretű vállalkozás számára.