Üdvözöljük a

Jankovits Engineering Kft. | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Jankovits Engineering Kft.

Jankovits Engineering Kft.

 

Tevékenységi kör:

 

  • Egyedi gépek - gépsorok gyártása
  • Automatizálás
  • Hidraulikus alkatrészek kereskedelme

 

 

Jankovits Engineering Kft. – „És az ötlet működik”

 

 

Elérhetőség:

 

9027 Győr, Juharfa u. 3.

jankovits@jankovits.hu

www.jankovits.hu

+36 96 512 060

 

 

Kontaktszemélyek:

 

Jankovits István

ügyvezető

 

Dr. Jankovits Richárd

ügyvezető

 

 

 

További infomációk:

 

A Jankovits Engineering Kft. a kreativitásra, a minőségre és a fenntarthatóságra épül. A mérnöki tudáson alapuló egyedi gépgyártás meghatározóvá válásával teljes körű szolgáltatást nyújtunk partnereinknek egy ötlet létrejöttétől egészen a megvalósításig.  A megoldandó feladatokra kihívásként, lehetőségként tekintünk, minden esetben törekszünk a legtökéletesebb műszaki megoldások kialakítására.  Az elmúlt 25 év alatt több, mint 500 egyedi gépgyártási projektünk valósult meg.

 

Az iparban egyre erősödő automatizálási igényeket követve ma már teljesen automatizált célgépeket gyártunk sokszor robotos kiszolgálással, minőségellenőrzési folyamatokkal, melyek egyre többször termelésirányító rendszerhez kapcsolódnak, és adatbázisba gyűjtenek technológiai, gyártási paramétereket. Az egyedi igényeknek megfelelő munkafolyamatok automatizálása, automata gépek létrehozása alapos tervezést és komoly tapasztalatot követel, ahol a technológia, a gépészet, a villamosság és az informatika harmonikus egységet alkot. Cégünk közel 100 automata gép tervezésének, építésének, utólagos automatizálásának tapasztalatával rendelkezik, mellyel igyekszünk garantálni jelenlegi és jövőbeli megbízóink elégedettségét.    

 

Nemcsak az általunk gyártott gépekhez szerezzük be a legjobb minőségű építőelemeket, hanem partnereinknek is biztosítjuk ezek elérhetőségét. Számos multinacionális hidraulikus alkatrészgyártó világcég hazai képviseletét látjuk el, raktárunk termékeink nagy részének azonnali elérhetőségét biztosítja. Mérnök-értékesítő munkatársaink vevőinknek nemcsak alkatrészeket, hanem komplex megoldásokat kínálnak.

 

Jankovits Engineering Kft.    Jankovits Engineering Kft.