Üdvözöljük a

Ipartechnika Menedzser Kft. | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Ipartechnika Menedzser Kft.

Tevékenységi kör:

  • géptelepítés, gyártelepítés
  • karbantartás-gépgyártás
  • villamos gépek javítása és felújítása
  • gépkereskedelem

Elérhetőség:

 

9027 Győr, Puskás Tivadar út 8.

+36 96 513 480

info@iptech.hu

www.iptech.hu

 

Kontaktszemély:

 

Miklósy Lajos

ügyvezető igazgató

 

További információ:

 

Az Ipartechnika Menedzser Kft. a Rába Rt-ből kiválva, annak nagy tapasztalattal, sokéves szaktudással rendelkező karbantartó és telepítő szakembergárdáját átvéve 2003- ban alakult meg. A vállalat fő profilja telepítési projektek lebonyolítása. Tevékenységi körébe tartozik az elektromos motorok javítása, felújítása, tekercselése, ill. gépek karbantartása is. A folyamatos szakmai és géppark fejlesztés eredményeképpen mára teljes körű szolgáltatást kínálunk a gép és gyártelepítéshez. Tervezési és szerelési munkáktól kezdve gépek gyáron belüli és telephelyek közti szállításáig, a teljes infrastruktúra, elektromos és csőhálózat kiépítéséig, a végső tesztekig és a kulcsrakész átadásig.

 

Filozófiánk: Megrendelőink géptelepítési, villamos gép felújítási, gépkarbantartási megbízásainak elvégzése kiváló minőségben. Azért vagyunk, hogy partnereink műszaki elképzeléseit szakszerűen megvalósítsuk. Megbízóink megkeresésére gyorsan reagálunk, mindig korrekt visszajelzést adunk. Megrendeléseiket hozzáértő, gyakorlott munkatársainkkal gyorsan és hatékonyan teljesítjük. Mi a kihívásokra megoldásokkal válaszolunk. Szolgáltatásainkkal segítjük megrendelőink rendelkezésre állását, szállítási biztonságát partnereik felé.

 

Stratégiánk: Az eltelt tizenöt év alatt kialakultak azok a folyamatok cégünkön belül, melyek a dokumentált, minőségi munkát megalapozzák. A vezetés egységes, a team vezetők, a régi kollégák értik és betartják a vevőközpontú filozófiánkat. Célunk, hogy jó technikai alapokon, profi szakember gárdával a piaci lehetőségeket kihasználjuk.

 

Biztosítások: Ügyfeleink meglévő vagyontárgyainak és tevékenységünk biztosítására cégünk kiemelt figyelmet fordít, így teljes körű (Európa területi hatályú) általános, munkáltatói és szolgáltatói felelősségbiztosítással rendelkezünk – kiemelkedő kártérítési limitekkel.

 

Tanúsítványok: A munkafolyamatok biztosítása és a magas minőség érdekében bevezetésre került az ISO 9001:2015 minőségirányítási, és az ISO 14001:2015 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszer.