Üdvözöljük a

Hidro-Land Bt. | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Hidro-Land Bt.

2016. január 8.

Tevékenységi kör:

  • hidraulika-pneumatikai eszközök kiskereskedelme
  • műszaki és üzemeltetési tanácsadás
  • hidraulikus, pneumatikus gépek diagnosztikai mérése, javítása
  • helyszíni javítás és szervíz

Hidro-Land Kft. - "Együtt magasabb csúcsra juthatunk!"

 

Elérhetőség:

 

9027 Győr, Tompa u. 2.

+36-96-517-160

+36-20-931-8949

hidroland@t-online.hu

www.hidroland.hu

 

Kontaktszemély:

 

Karácsonyi Imre

ügyvezető

 

További infomációk:

 

Társaságunk, közel 30 éve – mindig újabb és újabb mércét állítva maga elé – segíti ügyfeleit a gépipari automatizáció és mobilizáció terén műszaki kihívásaik innovatív megoldásában.


Tudásunk párosul a világvezető alkatrészgyártó és technológiai rendszereket előállító Parker-Hannifin Co. termékeinek gazdag kínálatával és magas minőségével. Immár negyedik éve ISO szabványok szerint működünk. 2017-től már az új MSZ ISO 9001:2015 és MSZ ISO 14001:2015 menedzsment rendszerek szabályai szerint auditáltattuk tevékenységünket. Önkiszolgáló hidraulikapneumatika
szaküzletünkben, a ParkerStore-unkban, Győrben a Tompa u. 2. alatt hozzáértő, elkötelezett értékesítési
munkatársak fogadják vásárlóinkat. Főbb termékcsoportjaink: hidraulikus szerelvények, tömlő és csőszerelvények, gyorscsatlakozók, szűrők, munkahengerek, tömítések, szelepek, szivattyúk, hidromotorok. Termékeinkhez igyekszünk teljes körű szolgáltatást nyújtani. Szolgáltatásunk
lényege az „egyablakos bevásárlás”: felderítjük a műszaki problémát, biztosítjuk a szükséges alkatrészeket, elvégezzük a munkát.

 

Vállaljuk hidraulikus gépek diagnosztikai méréssel támogatott javítását, technológiai szerelését, gépek hidraulikus rendszereinek kiépítését. Vevőinket műszaki és üzemeltetési tanácsokkal is segítjük. Hose Doctor szolgáltatásunk keretében két speciálisan berendezett szervizautóval, a helyszínen végezzük el a szükséges javításokat, hogy megrendelőink a legkisebb üzemidő kiesés mellett hatékonyan tudják végezni munkájukat.