Üdvözöljük a

Hatos és Társa Nyelviskola | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Hatos és Társa Nyelviskola

Tevékenységi kör:

  • nyelvoktatás lakossági és vállalati ügyfelek részére
  • nyelvvizsga tanácsadás
  • nyelvvizsgaközpont
  • szaknyelvi képzések
  • tolmácsolás
  • fordítás

Hatos és Társa Nyelviskola Kft. - "Minőségi nyelvoktatás, elérhető áron"

 

Elérhetőség:

 

9152 Börcs, Szabadság u. 25/B.

06-96-529-483

nyelviskola@hatos.hu

www.hatos.hu

 

Kontaktszemély:

 

Hatos Hajnalka

ügyvezető

 

További infomációk:

 

A Hatos és Társa Nyelviskola 1997 óta van jelen Győr és a régió nyelvoktatásában. Célunk, hogy a minőségi és eredményorientált nyelvoktatást minél szélesebb réteg számára elérhetővé tegyük.

 

Tevékenységi körünket évek óta folyamatosan bővítjük, rugalmasan alkalmazkodva a piaci és gazdasági igényekhez, sok esetben proaktív módon meg is előzve azokat. Mára a nyelviskola az oktatási paletta kiemelkedően széles körét nyújtja lakossági és vállalati ügyfelei részére egyaránt. Szakmai szolgáltatásokkal, ingyenes nyelvvizsga-tanácsadással, ISO minősítéssel, rugalmas, barátságos ügyintézéssel, egyéni nyelvtanfolyamokkal, törzshallgatói kedvezménnyel, személyre szabott idegen nyelvi kommunikációs tréningekkel, szaknyelvi képzésekkel, nyári intenzív tanfolyamokkal állunk nyelvtanulók rendelkezésére. Kínálunk lakossági és vállalati, valamint kihelyezett tanfolyamokat Csornán és Mosonmagyaróváron, nyelvvizsga-előkészítő tanfolyamokat szervezünk, nyelvvizsgáztatással foglalkozunk több nyelvvizsgarendszerben. Gyermekek számára Happy Kid nyelvi programokat fejlesztettünk ki. Cégeknek speciális szaknyelvi tanfolyamokat szervezünk, üzleti kommunikációt oktatunk idegen nyelven.

 

A nyelvoktatás és nyelvvizsgáztatás mellett foglalkozunk tolmácsolással és fordítással. Társadalmi felelősségvállalásunk jegyében ingyenes nyelvtanári konferenciákat és nyelvtanári workshopokat szervezünk.