Üdvözöljük a

H-Conference Bt. | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

H-Conference Bt.

Tevékenységi kör:

  • nemzetközi konferenciák és bizottsági ülések
    hang- és tolmácstechnikai lebonyolítása
  • szinkron- és konszekutív tolmácsok delegálása
  • konferencia technika bérbeadása
  • konferenciaszervezés

Elérhetőség:

 

9023 Győr, Verseny u. 28.

06-96-529-640

06-20-967-3291

info@h-conference.hu

www.h-conference.hu

 

Kontaktszemély:

 

Hartmann József

cégvezető

 

További infomációk:

 

A győri székhelyű H-Conference Bt. alapítója és vezetője Hartmann József a vállalkozás több mint húsz éves működése alatt bizonyította kiváló nemzetközi szinkrontolmácsolási és rendezvényszervezői tapasztalatait. Munkatársaival tökéletes nyelvi megértést szolgáló helyszínt rendeznek be, zárt kommunikációs láncot építenekműködtetnek.


Profi szinkron tolmácsokat biztosítanak, zavartalan kommunikációt garantálnak. Kihívás a szakmában hogy a tolmács ismerje a teljes projekt során használható speciális kifejezéseket is. A H-Conference több száz kiváló szinkron tolmáccsal áll rendszeres munkakapcsolatban. A téma szerinti specialistákat, akik titoktartás szempontjából is abszolút megbízhatóak, tudja alkalmazni. Felkészültek egyszerre akár kettő, de akár 10 nyelv egyidejű szinkron tolmácsolására, valamint akár 5, akár ötszáz megszólaló fordítására is.

 

A H-Conference Bt. számos sikeres Európai Uniós és Európai Bizottsági ülésen, konferencián, szakmai fórumon látta el a megértést szolgáló feladatokat, Magyarországon és külföldön is.