Üdvözöljük a

Funkció Kft. | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Funkció Kft.

Tevékenységi kör:

  • Hús-, baromfihús-készítmény gyártása, közúti áruszállítás

 

Funkció Kft. - "A házias ízek világa"

 

 

Elérhetőség:

 

9232 Darnózseli, Fő u.94

06/96-584-020

princes.gyongyi@darno-hus.hu

www.darno-hus.hu

 

Kontaktszemély:

 

Kanyóné Princes Gyöngyi

ügyvezető

 

További információ:

 

A Darnó Húst a Funkció Kft. húsüzemét 1992-ben alapították meg Darnózselin. Félsertések feldolgozásával foglalkozunk. Kínálatunkban elsődlegesen sertéshúsból készült készítmények találhatóak, kiegészítve csirke- és pulyka mellsonkával, valamint ló- és szarvas kolbásszal.


Receptúráinkat a környező falvakból gyűjtöttük össze, a térség hentes mestereinek segítségével. Ez biztosítja a termékekre oly jellemző magyaros ízvilágot. Az egészségtudatos táplálkozást támogatva termékeink tengeri sóval készülnek, és allergénmentesek (kivéve a hurka félék és a sajtot tartalmazó termékek). Jelenleg hat Magyar Termék Nagydíjas termékcsaláddal büszkélkedhetünk, amelybe 25 termék tartozik. 2016-ban továbbá elnyertük a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság „Érték és Minőség” különdíját is.


Partnereink között megtalálható több szálloda és étterem (pl. a Danubius Szálloda és Gyógyüdülő Zrt. több egysége), továbbá a Lipóti Pékség lánc több tagja, multinacionális üzletláncok, húsboltok, kórházak, üzemi konyhák, közepes és kisebb boltok. Külföldi partnereink elsősorban Csehországban vannak, de megtalálhatóak termékeink Belgiumban, Szlovákiában, Ausztriában, Romániában is.

 

A folyamatos magas minőséget a cég által működtetett ISO 9001 és HACCP rendszerek garantálják. A mosonmagyaróvári egyetemnek mintaüzeme vagyunk és a Szent István (Corvinus) egyetemmel közös pályázatot nyertünk, amelynek sikeres befejezése ez év szeptemberben megtörtént.