Üdvözöljük a

Felirat Reklám Műhely Kft. | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Felirat Reklám Műhely Kft.

Tevékenységi kör:

 • egyedi világítóreklámok tervezése, gyártása,
  szerelése és karbantartása
 • nagyformátumú digitális nyomtatás
 • autódekorációk készítése
 • óriásnyomtatások
 • kiállítási állványok és installációk készítése
 • cégportálok készítése
 • információs táblarendszerek, projekttáblák készítése
 • termékkatalógusok, hirdetések és egyéb nyomdai
  anyagok tervezése és kivitelezése
 • alu-és acélszerkezetek gyártása
 • egyedi és kissorozatú termék-gyártás

Felirat Reklám Műhely Kft. - "Reklámból Profi(t)"

 

 

Elérhetőség:

 

9025 Győr, Kunszigeti u. 19.

06-96-618-020

iroda@felirat.hu

www.felirat.hu

 

Kontaktszemély:

 

Varga Péter

ügyvezető

 

További infomációk:

 

A Felirat Reklám Műhely egy ízig-vérig győri cég, ami ezzel együtt nemcsak a régióban és az országon belül, de határainkon túl is ismertséget és hírnevet szerzett.

 

Sokan kérdezik, hogy mi a titkunk. Eláruljuk: az a titok, hogy nincs titok; csak dolgozz sokat és jól! Mi, a Felirat Reklám Műhelynél hiszünk abban, hogy cégünk filozófiájának három alappillére a kulcsa a régióban stabil piacvezető pozíciónknak: megbízhatóság, szakértelem és minőség.

 

Megbízhatóság

 

Úgy gondoljuk, Önnek is fontos, hogy milyen cégeket választ partnerének. Számunkra a megbízhatóság alapvető érték az üzleti életben, amire vállalkozásunkban kiemelt figyelmet fordítunk. Ezért is pályáztunk a ’Kamara által ajánlott vállalkozás’ védjegyre, amit sikeresen el is nyertünk. Emelett a Felirat Reklám Műhely Kisalföldi Presztízs Díjjal is büszkélkedhet, amit az Év kisvállalkozása kategóriában nyertünk el. Ez számunkra fontos elismerés és egyben visszaigazolás is a megye legjelentősebb gazdasági, oktatási és kamarai szereplőitől.

 

Szakértelem

 

Több mint két évtizedes tapasztalatunk, sokrétű szakmai tudással rendelkező tervezői és kivitelezői csapatunk a biztosíték arra, hogy vállalata vizuális reklámelemei valóban olyanok lesznek, mint amilyet Ön megálmodott.

Európai szintű technikai hátterünk és munkatársaink megoldásorientált attitűdje garanciát jelent arra, hogy bármilyen egyedi igényt maradéktalanul ki tudjunk elégíteni és ügyfeleinknek az elvárt magas szintű szolgáltatást nyújthassuk.

 

Minőség

 

A mai piaci viszonyok között csak az tud folyamatosan prosperálni, akinél a minőség nem pluszszolgáltatás, hanem alapkövetelmény. Ennek szellemében mi saját gyártói háttérrel és kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk, az általunk elvégzett munkákra pedig minden esetben garanciát vállalunk. 2004- óta ÉMI-TÜV által folyamatosan auditált ISO 9001:2001 (ma már ez ISO 9001:2009) minőségirányítási rendszer szerint dolgozunk. De a további szavak helyett beszéljenek inkább referenciáink, íme néhány közülük: Mobilis Interaktív Kiállítási Központ, Audi Hungaria Motor Kft., dunántúli NAV irodák, Corvinus Egyetem.

 

Bízunk benne, hogy mihamarabb Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük!