Üdvözöljük a

ENGINEERINSTRUMENTS Kft. | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

ENGINEERINSTRUMENTS Kft.

Tevékenységi kör:Engineer

  • Informatikai, mérnöki tevékenység
  • Oktatás, tanácsadás

Elérhetőség:
9028 Győr, Őrhely utca 8.
+36 20 2395 484
info@engineerinstruments.com

www.engineerinstruments.com

 

Kontaktszemély:
Sarkadi-Nagy Balázs
ügyvezető

 

További információ:

A cég mottója: ENGINEERINSTRUMENTS - Eszközt teremtünk a fejlődéshez

 

Az ENGINEERINSRUMENTS tevékenysége alapvetően három részre osztható: ipari automatizálás, villamos kivitelezés és szakmai képzések.

 

Az ENGINEERINSTRUMENTS ipari automatizálás területén az összeszerelési, gépkiszolgálási és palettázási feladatokra specializálódott. Szakembereink olyan gyártóállomásokat készítenek, melyek ipari robotot, digitális képfeldolgozó rendszert és PLC vezérlést tartalmaznak. Az iparág, melyben tevékenykedünk, megkívánja, hogy a szakmailag kihívást jelentő kérdésekre innovatív megoldásokat nyújtsunk megrendelőinknek. Munkatársaink legalább két szakterületen jártasak, ezáltal képesek vagyunk a megrendelők egyedi igényeit teljes mértékben kiszolgálni. Az ENGINEERINSTRUMENTS komplett projektként vagy részfeladatként gépészeti tervezést, villamos tervezést, ipari robotprogramozást, PLC programozást, képfeldolgozó rendszerprogramozást, gépészeti és villamos szerelést végez.


Ipari automatizálási továbbképzéseket tartunk, ezt kiegészítve saját tanműhelyünkben villamos kivitelezés és gépgyártás területeken oktatunk szakmunkásokat, technikusokat és egyetemistákat. Örömünkre szolgál, hogy 2018-ban Szakképzési Díjat vehettünk át, a gyakorlatorientált szakképzés és annak társadalmi megbecsülését elősegítő tevékenységünkért.

 

Szakképzési díj