Üdvözöljük a

Contó-Plus Kft. | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Contó-Plus Kft.

Tevékenységi kör:

  • könyvelési szolgáltatás
  • adóhatósági képviselet
  • bérszámfejtés
  • komplex üzleti tanácsadás

Elérhetőség:

 

9023 Győr, Attila u. 12.

06-96-337-453

06-96-518-539

peteri.tunde@contoplus.hu

 

 

Kontaktszemély:

 

Péteriné Porcz Tünde

ügyvezető igazgató

 

További infomációk:

 

A Conto - Plus Adótanácsadó és Ügyviteli Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 1994. márciusában belföldi természetes személyek által alapított gazdasági társaság.

Társaságunk fő profilja számviteli és adótanácsadói tevékenység, valamint üzletviteli tanácsadás.

 

A cég alakulása óta ugyanazzal a fő profillal – könyvelési szolgáltatás – működik. Ennek lényege, hogy egy KKV megbízza a Contó-Plus Kft.-t a könyveléssel, adóbevallások elkészítésével, valamint bérszámfejtéssel.

 

Az elmúlt 3-4 évben azonban egyre erősödött az igény a komplexebb szolgáltatások iránt.

 

Így igényként merült fel az adójogszabályok mind naprakészebb értelmezése és adaptálása, az adóoptimalizáció valamint a hatékony képviselet adóhatósági eljárások során.

 

Másrészt egyre nagyobb volumenben merültek fel bérszámfejtési feladatok is. Végül az ügyfelek – küzdve a gazdasági recesszió és a növekvő adóterhek negatív változásaival, az erősödő és egyre agresszívebb hatósági ellenőrzéssel – egyre jobban igénylik a komplexebb üzleti tanácsadási szolgáltatásokat is, melyek mind-mind kilépnek már a klasszikus „könyvelő” kompetenciájából.

 

Árbevételünk évről-évre 30-33 mFt körül ingadozik, ami azt mutatja, hogy ügyfélkörünk – mely hozzávetőlegesen 100 db KKV – stabil, nagyon kicsi a fluktuáció, mert ügyfeleink elégedettek szolgáltatásainkkal, az ár-érték aránnyal is.

 

Cégünk folyamatosan nyereséges, 2014-ben 2 mFt volt az adózott eredmény. Létszámunk 6 fő.

 

Folyamatosan tagjai vagyunk a Győr-Moson-Sopron Megyei KIK-nak – a kötelező tagsági időben is és 2000-től, az önkéntes tagság idején is.