Üdvözöljük a

Conpart Automatizálási Kft | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Conpart Automatizálási Kft

Tevékenységi kör:

• Tanácsadás, alkatrészkiváltás, termékoptimalizálás

• Automatizálás, PLC programozás
• Villamos tervezés

• Egyedi gépek gyártása, tervezése
• Ipari elektronikai eszközök bevizsgálása, javítása
• Kamerás, szenzoros alkalmazások fejlesztése, telepítése

• Munkabiztonsági eszközök forgalmazása telepítése, programozása ( vész-kör,kétkezes indítás, fényfüggöny applikáció, etc.)

 

Elérhetőség:

Székhely: 9028 Győr József Attila út 52
Telephely: 9028 Győr József Attila út 52
+36 96 618 790,
+36 30 335 9658
info@conpart.hu,
penzugy@conpart.hu
www.conpart.hu

 

 

 

Kontaktszemély:

Cseh József
ügyvezető

 

 

További információ:

A Conpart Automatizálási Kft. 2008-ban alakult, 100 %-os magyar tulajdonú családi vállalkozásként. Tevékenységi körünk főleg műszaki megoldások tervezésére, kivitelezésére és javítására irányul. Az ipar számos területéről büszkélkedhetünk partnerekkel, legjellemzőbb irányok az autóipar és beszállítói, az elektronikai és gépgyártás, az élelmiszeripar és gyógyászati termékek
előállítása, valamint a kutatás-fejlesztés.
Cégünk egyik fő ismérve, hogy speciális, az alkatrészpiacokon nehezen fellelhető tételeket is be tudja szerezni. Partnereink bizalmát legfőképp gyorsaságunkkal és rugalmasságunkkal érdemeltük ki. Ezt alátámasztva a legkelendőbb tételeket raktárról tudjuk szállítani.
Cégünknél elvárás, hogy a forgalmazott termékekhez műszaki támogatást is tudjunk nyújtani, ezzel is növelve partnereink elégedettségét.
Jelenleg két cégnek vagyunk a kizárólagos képviselete Magyarországon és a környező országokban: A PTM Mechatronics és a DUELCO biztonságtechnikai vállalatnak.
Műszaki csoportunk az ipari automatizáláshoz köthető feladatok esetében állnak ügyfeleink rendelkezésére már az ötlet felmerülésétől a gyártáson, üzembehelyezésen
túl a karbantartásig.

 

 

 Conpart Automatizálási Kft.