Üdvözöljük a

Tájékoztató rendezvény a Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás védjegy felhasználási lehetőségeiről | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Tájékoztató rendezvény a "Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás" védjegy felhasználási lehetőségeiről

Kamaránk 2016. április 5-én tájékoztatót szervezett a "Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás" címet elnyert egyéni és társas vállalkozások számára. A program keretében a védjegy gyakorlati felhasználásáról hallgathattak meg előadást a résztvevők képviselői, megismerhették milyen előnyöket jelenthet a védjegy, mint marketing eszköz használata a vállalkozás életében.

A Győri térség gondozásában működő "Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás" védjegyprogram keretében 2016. április 5-én egy kötetlen rendezvény keretében hívtuk össze a védjegy használatát elnyert vállalkozások képviselőit. A program témájá a védjegy, mint marketingeszköz felhasználási lehetőségeinek bemutatása volt.

 

 

A gyakorlati felhasználási lehetőségekről a résztvevők számára Dr. Happ Éva a Széchenyi István Egyetem oktatója tartott ismertetőt. Rávilágított arra, hogy az ajánlott vállalkozások csoportjához tartozás milyen előnyöket jelent az adott cég szempontjából függetlenül annak tevékenységétől, méretéről. Tudatosította a marketing és a PR szerepét a vállalkozások eredményes működésében, s kitért a védjegyprogramban rögzített minőség, bizalom, hitelesség szerepére is az üzleti életben.

 

 

A 2016. évi pályázati felhívás előkészítéséhez kapcsolódóan az előadást követően interaktív beszélgetés keretében visszajelzéseket gyűjtöttünk a vállalkozások képviselőitől, vagyis a pályázói oldalról. 

 

 

 Az elhangzott előadás anyagat elérhető a csatolt anyagok között!