Üdvözöljük a

Kiválóság útján az EDUTAX Kft! | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kiválóság útján az EDUTAX Kft!

2016-ban, első ízben a győri EDUTAX Kft-nél került sor EFQM kiválóság tanúsítvány megszerzéséhez szükséges szemlére.  Az ügyviteli szolgáltatásokkal (könyvelés, bérszámfejtés, adó- és munkaügyi tanácsadás) foglalkozó cég idén az „Elkötelezettség a Kiválóságért” nemzetközi tanúsítvány megszerzését tűzte ki célként. A sikeres tanúsításhoz 3 fejlesztési projektet kellett bemutatnia a szemlén, melyet megelőző önértékelés eredményeként választottak ki.

A szemle során részletesen bemutatták a cég marketing tevékenységének, vonatkozó stratégiájának alapjait, fejlesztéseit, valamint az elért eredményeket. Szó esett a cégnél elkezdett szisztematikus brandépítésről is. A revízió második felében egy szolgáltatási tevékenység informatikai hátterének továbbfejlesztéséről számoltak be a cég munkatársai, mely egy sikeres szellemi innováció jó példájaként szolgálhat.

 

Az EDUTAX Kft. sikeresen teljesítette a tanúsításhoz szükséges követelményeket, melynek fontosságáról Szilai László, a társaság ügyvezetője így vélekedik: „Az EFQM ma Európában a minőségirányítás egyik legmagasabb szintjét képviseli. Büszkék vagyunk, hogy az EDUTAX Kft. megfelelt az EFQM "Elkötelezettség a Kiválóságért" nemzetközi tanúsítvány követelményeinek. A kritériumrendszer segítségével saját eredményességünk, hatékonyságunk mérhetővé válik és a folyamatos innovációs szándék is beépülhet mindennapjainkba.”