Üdvözöljük a

A Védjegytulajdonosok különlegesek - VIP Business Brunch rendezvényt szervezett a kamara | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

A Védjegytulajdonosok különlegesek - VIP Business Brunch rendezvényt szervezett a kamara

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara május 23-án tartotta a „Kamara által ajánlott vállalkozás” védjegy használatára jogosultaknak szóló VIP Business Brunch rendezvényét.

 

Védjegy Brunch

A védjegyeseknek szervezett zártkörű eseményen Dr. Happ Éva, a Széchenyi István Egyetem tanszékvezető egyetemi docense a védjegy, mint marketingeszköz felhasználási lehetőségeiről tartott előadást.

 

„Mind a fogyasztók életében, mind pedig az üzleti világban rendkívül fontos a minőség, különösen akkor, amikor a piaci verseny egyre kiélezettebb. A kamarai védjegy minden esetben minőségjelző, tudatosságra nevelő, valamint döntésmegerősítő kommunikációs eszköz, segít a versenytársak közül kitűnni, és lehetőségeket nyújt a megbízható minőség sikertörténetté válásában.” – hangzott el Dr. Happ Évától.

 

A résztvevők bemutatták vállalkozásukat, megosztották tapasztalataikat egymással ezen a kötetlen üzleti kapcsolatépítésen.

 

A Győr Plusz TV tudósítását itt megtekintheti.

Csatolt állományok: