Üdvözöljük a

Üdvözöljük az Ed Haas Hungaria Kft-t önkéntes kamarai tagjaink sorában! | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Üdvözöljük az Ed Haas Hungaria Kft-t önkéntes kamarai tagjaink sorában!

A vállalkozás 2017. nyarán döntött és belépett önkéntes tagként a GY-M-S Megyei Kereskedelmi és Iparkamarába.

„Az Ed.Haas Hungaria Kft. már 28 éve a hazai élelmiszergyártás és – kereskedelem meghatározó szereplője, mely évente több milliárdos forgalmat bonyolít le.  Új irodaházunk Győrben, gyártóüzemünk pedig Jánossmorján épült, ahol  bel- és külpiacra is folyik termelés. Nagy erőfeszítések és beruházások árán, egyedüliként a régióban a Haas üzem  július elejétől nemcsak  gluténmentes hanem laktózmentes minősítéssel is büszkélkedhet. ......"

2017. szeptembertől jótékonysági akciót is indítanak. (Megtekinthető a cikkünkhöz csatolt felhívésban.)

"......A gluténmentes, természetes színezéket és aromát tartalmazó Haas Natural pudingporok, sütési és főzési segédanyagok, portermékek mellett cégcsoportunk  jánossomorjai gyárában készülnek például a Quittin zselésítő befőzőszerek és a Haas Vital pezsgőtabletták is. Kiemelt szerepet töltünk be a kereskedelmi márkák gyártása területén. Gyártási tevékenységünk mellet olyan neves nemzetközi márkák kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk mint a  Manner, a PEZ, a Fisherman’s Friend.

Felelősen gondolkodó vállalatként működésünket folyamatos innováció jellemzi, és már a kezdetektől elsődleges szempont volt számunkra hogy egészséges, allergénmentes termékek kifejlesztésébe invesztáljunk, így született meg a Haas Natural termékcsalád, melynek tagjai csak természetes összetevőket tartalmaznak. Cégünk kötődése a régióhoz nagyon erős, minden vezetői döntésünket, beruházásunkat az határozza meg hogy az Ed. Haas Hungária Kft. Győr-Moson –Sopron megye stabil munkaadó vállalata legyen.

Részletesebb információt a www.haas.hu oldalon olvashatnak rólunk.”

EDHAAS iroda