Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Ismerjék meg új önkéntes kamarai tagunkat!

Önkéntes kamarai tagjaink sorába lépett Makinsonné dr. Borostyán Csilla Anna, társadalomtudományi és gazdasági szakfordító és angol nyelvtanár. Ismerjék meg Önök is a vállalkozó által nyújtott lehetőségeket és forduljanak hozzá bizalommal!

"Biztos vagyok benne, hogy a jó minőségű fordításokon, kapcsolatokon keresztül az üzleti élet is jobban tud fejlődni. Ehhez kívánok munkámmal hozzájárulni."

A Leier Csoport átveszi Románia egyik legnagyobb téglagyárát (2018)

A Leier vállalatcsoport 2005-óta van jelen Romániában egy betonüzemmel, ahol a magasépítés, a mélyépítés és a kertépítés számára készít termékeket. Most döntés született, hogy a Leier belép a romániai téglapiacra és átveszi a BRIKSTON téglagyártó céget.

Elkészült a Audi Q3 második generációjának első példánya

Az Audi Q3 második generációjának első modellje 2018. augusztus 28-án gördült le a gyártósorról Győrben, az Audi Hungariánál. Az első győri prémium kompakt városi terepjáró turbókék színben készült el.

Audi Q3 második generációs első modell

Alkotás - oktatás - értékesítés - Hollenczer Vivien Veronika önkéntes kamarai tagunk bemutatkozik.

„Akinek megadatott a képesség az alkotásra,
annak megadatott a képesség a halhatatlanságra.”

Csontváry Kosztka Tivadar

Hollenczer Vivien Veronika vagyok, az alkotásaimat Vivien Holl néven készítem.

Vivien Holl alkotások

Építészek és kivitelezők látogattak a Leier győri gyárába

Kedden kreditpontos képzés keretében építészek és a kivitelezésben dolgozó szakemberek ismerkedtek a Leier győri üzemében az előregyártott falak és kéregfödém elemek tervezési kérdéseivel és a gyártási folyamatokkal. A kivitelezés kulcsfontosságú pontjait a gyakorlatban is láthatták a rendezvény résztvevői.

Leier Győr - gyárlátogatás 2018. április

Jubileumi év kezdődött az Audi Hungaria számára: az Audi 25 évvel ezelőtt, 1993. február 18-án alapította hivatalosan győri vállalatát.

Azóta az Audi Hungaria sikertörténetet ír. A jubileumi sajtótájékoztatón Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter, Borkai Zsolt, Győr város polgármestere és Achim Heinfling, az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatóságának elnöke méltatta a motor- és járműgyártó magyarországi sikereit.

AUDI 25 éves sajtótájékoztató 2018-02-18

Köszöntjük új, önkéntes kamarai tagunkat Hatoss Ervin vállalkozót!

Hatoss Ervin vállalkozó

Tisztelettel köszöntöm Önt rövid, vállalkozásom tevékenységét vázoló összeállításán.

Hatoss Ervin egyéni vállalkozó vagyok.

A vállalkozásomat 2017 októberében indítottam tapasztalataimra és gépészmérnöki szakképzettségemre alapozva. Ismerje meg tevékenységemet, dolgozzunk együtt!

Látogatóban a XXI. század cégmenedzsmentjénél - kamarai elnökség a Veluxnál

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöksége cégvezetői meghívásra kapcsolatépítő látogatást tett Fertőszentmiklóson, január 9-én. A Velux cégcsoporthoz tartozó Altaterra Kft. ügyvezetője Mészáros Krisztián és a VELUX Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója Graham Grant Johnstone fogadta a kamarai delegációt.  A 10 fős kamarai delegáció Pintér-Péntek Imre elnök vezetésével az emberi erőforrást megbecsülő, csúcstechnológiát alkalmazó, igazi XXI-ik századi gondolkodású cégmenedzsmentet ismerhetett meg.

velux látogatás 2018

Új taggal bővült a győri kamara

Bemutatkozik aHungárium üzlete.

Szeretettel köszöntjük őket is kamarai tagjaink között!

Állami támogatásból fejleszthetik fizetési rendszereiket a kis- és középvállalkozások

Összesen 2,4 milliárd forintos keretösszegből támogatja az állam a bankkártya-elfogadó helyek számának bővítését, amivel a jelenleginél 30 százalékkal több helyen válik lehetővé a kártyás fizetés.A bankkártyás tranzakciók száma és a bankkártyával bonyolított fizetési forgalom évek óta töretlenül nő, a kártyabirtokosok egyre szívesebben használják ezt a gyors, egyszerű, kényelmes fizetési módot. A POS terminálok telepítésével tehát állami támogatás mellett növelhetik versenyképességüket is a hazai vállalkozások – emelik ki az OTP Bank szakértői.

Conpart Kft. – ”Jövő az automatizálásban”

2018. augusztus 3-án újabb mérföldkőhöz érkezett a cég, amikor ünnepélyes keretek között nyitotta meg abdai telephelyét.

RÁBA NYRT 2018 első félév - Folytatódó forgalombővülés, tovább élénkülő piacok

A Rába Csoport közel 25 milliárd forintos konszolidált, csoportszintű árbevételt realizált 2018 első félévében, 13,2 százalékkal növelve értékesítését a bázisidőszakhoz viszonyítva. A társaság sikeres működését immár hagyományosan kiemelkedő készpénztermelése támogatta az idei év első hat hónapjában.

Köszöntjük új belépő önkéntes kamarai tag vállalkozásunkat! - FEKI WEBSTUDIO

Folyamatosan képzik magukat, legfőképpen ezért sikeres a fertőszentmiklósi Feki Webstudio

2007-ben egymaga alapította és indította útjára vállalkozását Fekete Attila, aki tanulmányait Győrben végezte, a Jedliket követően a Széchenyi Egyetemen szerzett diplomát. Mára 12-en dolgoznak a kisvárosban és folyamatosan fejlődnek minden tekintetben.

FekiWEBstudió

Új vezető a PwC Magyarország élén

2018. július 1-jétől a PwC 29 országból álló közép- és kelet-európai (CEE) régió első számú vezetője lesz Nick Kós, aki hat év után adja át a PwC Magyarország vezérigazgatói posztját. Utódja Dr. Lőcsei Tamás lesz, a PwC Adó- és jogi szolgáltatások magyarországi üzletágvezetője.

Lőcsei Tamás (43) 1997-ben gyakornokként kezdett a PwC-nél, ahol széles körű tapasztalatot szerzett az adózás és a jogi szolgáltatások számos területén. Lőcsei Tamás a PwC történetének egyik legfiatalabb cégtársa lett 2005-ben, amikor rá bízták a közvetett adók osztályának vezetését. Dolgozott Hollandiában, Svájcban és Németországban is. 2012 óta az Adó- és jogi szolgáltatások magyarországi üzletágvezetője – irányítása alatt az üzletág dinamikusan fejlődött. Bővebb információ itt.

A PwC Magyarország regionális irodája kamaránk önkéntes tagja, aktívan bekapcsolódik a kamarai életbe.

Önkéntes kamarai tagról - Viselkedéskultúrát oktatnak és a közélet részesei is

A Prodior Kft. alig több mint 10 éves társaság. Tevékenysége főleg a rendezvényszervezés valamint az oktatás. Számos koncert, vállalati esemény, nemzetközi partnertalálkozó, országos családi nap sikeres szervezésén rendezésén vannak túl. Oktatói tevékenységük a protokoll, etikett, viselkedéskultúra területén sikeres. Tulajdonosai Heim Hédi és Gábor. Gábor élete összefonódik a Rotaryval melynek 24 éve aktív tagja.

A Nemak-Mobilis LEGO mentorprogram Európába juttatta a versenyzőket

A Nemak-Mobilis LEGO mentorprogram támogatásának köszönhetően idén már 8 győri csapat indult a 9-16 éves diákok részvételével zajló FIRST LEGO League nemzetközi robotépítő és -programozó versenysorozat idei küzdelmein. A Mobilis Bits a decemberi győri regionális versenyről jutott tovább a kelet-közép-európai elődöntőbe, amelyet a lengyelországi Łódž városában rendeztek 2018. február második hétvégéjén. A legjobb magyar, szlovák, cseh és lengyel robotépítő diákcsapatok mérték össze tudásukat. A győri diákok minden versenyszámban kiegyensúlyozott, magas színvonalú teljesítményt nyújtottak és a 27 csapatos mezőny 7. helyén végeztek.

Önkéntes kamarai tagunk bemutatkozik - Dana Hungary Kft.

2018. január 29.

A Dana Incorporated világelső a járműipari erőátviteli rendszerek és energiamenedzsment megoldások kínálatában, prémium személy-, haszon- és nehézgépjárműgyártók beszállítója. Világszerte 95 gyártó- és 15 technikai központot működtet, Magyarországon 2005 óta van jelen és a hazai járműipar meghatározó szereplőjévé vált.

Salon International London 2017.

Gyergyovits Zsolt vagyok mesterfodrász és a mosonmagyaróvári Gyergyovits Hajszalon vezetője. 18 éve rendszeresen látogatom Londonban Salon Internacional divathétvégét. Ezzel az összefoglalóval szeretném nektek átadni az ott látottakat.

Gyergyovits Zsolt mesterfodrász

25. éves jubileumát ünnepelte a Jankovits Engineering Kft. Győrben

Önkéntes kamarai tagunk elmúlt évtizedei töretlen fejlődést mutatnak. E mögött azonban sokirányú emberi, szakmai és családi erőfeszítések rejlenek. Hírünket megnyitva a Hírcity jubileumi összefoglaló filmje vetíthető le.

Jankovits-fejlődés25év

Üdvözöljük az Ed Haas Hungaria Kft-t önkéntes kamarai tagjaink sorában!

A vállalkozás 2017. nyarán döntött és belépett önkéntes tagként a GY-M-S Megyei Kereskedelmi és Iparkamarába.

„Az Ed.Haas Hungaria Kft. már 28 éve a hazai élelmiszergyártás és – kereskedelem meghatározó szereplője, mely évente több milliárdos forgalmat bonyolít le.  Új irodaházunk Győrben, gyártóüzemünk pedig Jánossmorján épült, ahol  bel- és külpiacra is folyik termelés. Nagy erőfeszítések és beruházások árán, egyedüliként a régióban a Haas üzem  július elejétől nemcsak  gluténmentes hanem laktózmentes minősítéssel is büszkélkedhet. ......"

2017. szeptembertől jótékonysági akciót is indítanak. (Megtekinthető a cikkünkhöz csatolt felhívésban.)