Üdvözöljük a

Tagozati elnöki köszöntő | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Tagozati elnöki köszöntő

A szolgáltatási tagozat elnöksége nevében köszöntöm a honlap látogatóit.

Jól és hatékonyan működő gazdaságot nem lehet elképzelni jól és hatékonyan működő szolgáltatás nélkül. A magyar GDP-hez jelentős hozzáadott értékkel járulnak hozzá a szolgáltatók. A szolgáltatási szektor ereje egyre növekszik, mely köszönhető a hozzáadott értéknek, amit az e szektorban dolgozó cégek a piac igényeinek megfelelve, folyamatosan növelnek. A szolgáltatás lépést tart az iparral, a termeléssel. Ezt azonban csak úgy tudja megtenni, ha nem csupán követi, hanem meg is előzi az elvárásokat, melyeket vele szemben támasztanak. A jövő gazdasága a ma gondolataiban gyökerezik.

A kamara szolgáltatási tagozatában a cselekvő erő, a kreativitás, az egymást segítő gondolatok, a jó vállalkozások, a jó emberek alkotnak egy olyan egységet, amelyre lehet építeni, amely példa lehet, amely meg tudja mutatni, érdemes önkéntes tagként ennek a közösségnek a tagjává válni. 

 

A tagozat elnökeként szeretném, ha minél többen lépnének be a kamarába, szeretném, ha minél többen látnák és találnák meg a lehetőséget a kamarai tagságban.

 

Ha jobban belegondolunk, a kamara, a kamarai lehetőségek is szolgáltatások.

 

Ahogyan a mi tagozatunk a kamarának, a kamara a Kisalföld gazdaságának, az abban aktív szerepet vállaló cégeknek a szolgáltató, segítő és lehetőségeket nyújtó kiemelt partnere.

 

A szolgáltatási tagozatban senki nem ismer olyan csodaszert, amely minden vállalkozói gondot megold. Ám olyan embereket, vállalkozókat és vállalkozásvezetőket sokat ismerünk, akik a maguk területén már számos gondot megoldottak. Ők példák. Ők kapcsolatok. Példák, melyeket követni, kapcsolatok, melyekkel élni kell.

 

Ezekről fog szólni a kamarában a szolgáltatási tagozat 2020-ig tartó, általam segített időszaka.

 

Taglétszámunk növeléséről, hasznosuló kapcsolatok kiépítéséről, jó példák megmutatásáról, közös tervek kidolgozásáról és megvalósításáról. 

 

A tagozati elnökségben dolgozó tisztségviselőkkel együtt garantálom mindehhez a jókedvet, a segítséget és támogatást, a munka tiszteletét és a cselekvő vállalkozások maximális megbecsülését.

 

Önt is várom a szolgáltatási tagozatban!

 

Szabó László

Szolgáltatási tagozati elnök