Üdvözöljük a

Sikeres kerekasztal beszélgetés a Segítő Szakemberek Klubjában! | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Sikeres kerekasztal beszélgetés a Segítő Szakemberek Klubjában!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata 2017. évben hívta életre a SEGÍTŐ SZAKEMBEREK KLUBJÁT, melynek novemberi rendezvényén az érdeklődő szakemberek a klub jövőbeni irányait, lehetőségeit és tervezett konferenciáit egyeztették.

A Klub vezetője:

 

 

Soóky Andrea tréner, szaktanácsadó, HR és mentálhigiénés szakgrafológus, okleveles írásszakértő, Szolgáltatási Tagozat elnökségi tagja

 

Meghívott vendégünk:

 

Durgó Attila, pártfogó felügyelő, mediátor, Győr-Moson-Sopron megyei Kormányhivatal, Gyámügyi és Igazságügyi Főosztály

 

Klubunk célja, hogy olyan segítő szakembereket hozzon össze egy asztalhoz, akik az emberek megértésével, lelki egészségével, segítésével foglalkoznak és a klub keretében tapasztalatot cseréljenek, „összerakják” meglátásaikat, és még sokoldalúbbá tegyék a prevenció lehetőségeit.

 

Klubrendezvényünkre a prevenciós és segítő szakma képviselőit, pszichológusokat, mentálhigiénés szakembereket, pedagógusokat, grafológusokat, szociális területen dolgozó szakembereket, az iskolák prevenciós szakembereit, és egyéb segítő szakembereket, de szülőket is várunk.

 

2019. február 14-én mély és izgalmas témával folytatódik a PREVENCIÓS KONFERENCIA!