Üdvözöljük a

Hónapról hónapra szakmai előadások a kamarában könyvelők és adótanácsadók részére! | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Hónapról hónapra szakmai előadások a kamarában könyvelők és adótanácsadók részére!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata és a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete együttműködésében „SZAKMAI MŰHELYMUNKA KÖNYVELŐKNEK” címmel új programsorozat indult a kamarában.

A szakmai műhelymunkát könyvelőknek, adótanácsadóknak és olyan szakembereknek ajánljuk, akik számára fontosak a szakértő előadók tolmácsolásában nyújtott hiteles, szakmai információk, a jogszabályi környezet és a törvényváltozások megismerése. 

 

Új programsorozatunk konzultációs lehetőséggel bővített előadásai minden hónap utolsó keddjén kerülnek megrendezésre a kamara győri székházában (9021 Győr, Szent István út 10/A).

 

A március 26-i nyitó előadás keretében Gottgeisl Rita tolmácsolásában a KATA – KIVA adózás 2019. évi szabályait ismerhették meg az érdeklődők.

 

 

Szeretettel várjuk a megyei vállalkozások képviselőit és szakembereit a szakmai fórumra, melyen szakértő előadóink tolmácsolásában a szakmai legaktuálisabb kérdéseit tárgyaljuk.

 

A szakmai műhelymunka április 23-án egy kreditpontos előadással április 23-án.