Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

A Könyvelői Klub következő előadására decemberben kerül sor

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozata, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara és a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete szeretettel meghívja Önt a „Szakmai műhelymunka könyvelőknek” című programsorozat következő előadására!

Számos érdeklődőt vonzott a Vagyonvédelmi és Prevenciós Konferencia

Számos érdeklődő, humorral fűszerezett előadások, folyamatos figyelem és élénk érdeklődés jellemezte a Kamara Vagyonvédelmi és Segítő szakemberek klubja által szervezett szakmai fornferenciát.

Tagozati elnöki köszöntő

A szolgáltatási tagozat elnöksége nevében köszöntöm a honlap látogatóit.

Jól és hatékonyan működő gazdaságot nem lehet elképzelni jól és hatékonyan működő szolgáltatás nélkül. A magyar GDP-hez jelentős hozzáadott értékkel járulnak hozzá a szolgáltatók. A szolgáltatási szektor ereje egyre növekszik, mely köszönhető a hozzáadott értéknek, amit az e szektorban dolgozó cégek a piac igényeinek megfelelve, folyamatosan növelnek. A szolgáltatás lépést tart az iparral, a termeléssel. Ezt azonban csak úgy tudja megtenni, ha nem csupán követi, hanem meg is előzi az elvárásokat, melyeket vele szemben támasztanak. A jövő gazdasága a ma gondolataiban gyökerezik.

Kamarai Szalon - Számos önkéntes kamarai tag is érdeklődött programunk iránt!

Érdeklődőink Bernád Apor személyiségfejlesztő előadásában az alábbi témával ismerkedhettek meg:  Ha mindig azt teszed, amit szoktál, mindig az maradsz aki voltál - avagy hogyan teremtsd a jövőd a jelenben.

KKÁVÉ KEDD - Vállalkozásfejlesztési tréninget tartottunk cégvezetőknek!

A tréning résztvevői megtudhatták, hogy hogyan fejleszthetik a vállalkozásukat az együttműködés nagyítóján keresztül és megismerhették a vállalkozásfejlesztés újszerű módszertanát!

Példaképek, pörgős előadások arattak sikert az Egészségnapon

200 résztvevő, 48 előadó, 26 kiállító tette feledhetetlenné az október 15-én megrendezett Egészségtudatos Vezetők Szakmai Napját.

Céglátogatás a Bakony Elektronika Kft-nél!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kezdő Vállalkozások Vezetői Klubja szakmai utazást szervezett a Bakony Elektronika Kft-hez Zircre, melyek keretében a vállalkozás munkaerő megtartásban elért sikereit ismerhették meg érdeklődőink.

Májusi HR FEST Győr - Beszámoló

Magyarország legmeghatározóbb HR fesztiválja, a HR Fest 2019 májusában Győrbe érkezett, hogy a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával együtt rendezze meg a régiót érintő munkaerőpiaci kérdéseire fókuszáló HR Fest Győrt!

Már több ezer vállalkozás igényelte az NHP fix-et

Valamivel több, mint négy hónap alatt az NHP fix teljes keretének 10 százalékára már megkötötték a szerződést. Összesen több mint 3600 társaság élt a lehetőséggel. Az OTP Businesstől kedvező és fix kamatozás mellett igényelhető konstrukciók komoly lehetőséget nyújthatnak a fejlesztést vagy beruházást tervező társaságok számára.

Kreditpontos képzést szervezett a kamara

A kamara szolgáltatási tagozata és a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete a „Szakmai műhelymunka könyvelőknek” című programsorozat keretében kreditpontos előadásra hívta az érdeklődőket április 23-án a kamarába. 

Nagysikerű KKV és HR konferenciát szerveztünk a kamarában

Kamaránk KKV és HR klubja együttműködésben a GINOP 6.1.7. képzési projekt vezetésével MIÉRT MENNEK? MIÉRT MARADNAK? címmel nagysikerű szakmai konferenciát szervezett a munkaerő megtartás eszközeiről, a kiégés elkerülésének lehetőségeiről, a Home office előnyeiről, az együttműködés szükségességéről és a képzések hatásáról. Országos szinten is elismert előadók, tartalmas, jó hangulatú szakmai előadások, élénk érdeklődés a szakma képviselői részéről - Ez jellemezte az októbber 30-i KKV és HR konferenciát a kamarában!

A Plato 7 csoport látogatása a Gimex-Hidraulika Kft-nél

A Kamaránk által indított hetedik Plato program októberi találkozóján a Gimex-Hidraulika Kft. fogadta a programban résztvevő vállalkozásvezetőket.

Még mindig a GDPR, gyakorlati tudnivalók, tapasztalatok, büntetések - KONZULTÁCIÓS WORK-SHOP

Időpont:                  2019. november 20., szerda 10.00 óra

Helyszín:                 Gy-M-S MegyeiKereskedelmi és Iparkamara székháza, Klauzál terem

Előadó:                    Kiss Tibor, vezető rendszermérnök, GDPR tanácsadó, vezető ISO 27001 auditor

Interaktív beszélgetésre vártuk a segítő szakma képviselőit a kamarába!

Témáink voltak:

  • A segítő szakembernek ki tud „segíteni”?
  • Interaktív beszélgetés, további tervek és lépések, segítő javaslatok a résztvevőktől

Ismét kreditpontos képzésen vehettek részt a könyvelők

A Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata október 28-án tartotta soron következő krdeitpontos rendezvényét.

 

Kamarai Szalon 15. évfordulós előadása- Beszámoló

A Kamarai Szalon jubileumi évadának szeptemberi ünnepi előadásán vendégünk volt Csattos Ilona, aki a szokásostól eltérő, új módon mutatott rá arra, hogy a tudatossággal élve gátak és korlátok nélkül azt valósíthatod meg, amit csak szeretnél, a ma irreálisnak tűnő sikert, a valódi változást is elérheted. Közel 150 résztvevőt köszöntöttünk Kamaránkban az előadáson.

Gratulálunk Büss Zsuzsának, a Kamarai Szalon háziasszonyának a jeles alkalomhoz!

Három ágazat tarolja le az NHP Fixet!

A Magyar Nemzeti Bank felmérései alapján a korábbi támogatott hiteleknél a cégek döntő többsége a kevésbé kiszámítható, változó kamatozású konstrukciókat választotta, ezért is hirdette meg januárban a jegybank – a kamatkockázatot csökkentve – az NHP Fix-et. Az első fél éves statisztikák jól mutatják, hogy a mezőgazdaság, a feldolgozóipar és a kereskedelem cégei élnek leginkább a lehetőséggel.

KKÁVÉ KEDD - Miért fontos a vállalkozásoknak a pályaorientáció?

Sikeres KKÁVÉ KEDD eseményt szervezett a közelmúltban a KKV klub, melynek keretében június 11-én az ETO Parkban a pályaorientációban rejlő lehetőségekre hívtuk fel a vállalkozások figyelmét, mely a 21. század egyik meghatározó kihívása.

Kamarai Szalon beszámoló: Maminátor, avagy munka-család-énidő

Regős Judit előadásában átfogó szemlélettel beszélt arról, hogy hogyan lehet összeegyeztetni az anyaságot vagy az apaságot a karrierrel, vállalkozással. Sok személyes tapasztalatot és példát osztott meg a résztvevőkkel.
Meglepetés vendégünk Dr. Domschitz Mátyás PhD volt, aki Regős Judit előadása után interaktív workshop-ot tartott a résztvevőknek, rámutatva, mennyire fontos a minőségi idő a mindennapokban.

Vállalkozások és otthonok biztonsága a 21. században - Vagyonvédelmi konferenciát tartottunk Sopronban

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Vagyonvédelmi Vezetők Klubja szervezésében a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával május 9-én tartottuk a II. Soproni VAGYONVÉDELMI KONFERENCIÁT.