Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kreditpontos rendezvénnyel folytatódik a „SZAKMAI MŰHELYMUNKA KÖNYVELŐKNEK” sorozat

Szeptemberben ismét kreditpontos rendezvényt szervezünk könyvelőknek

Ismét TŰZVÉDELMI SZAKVIZSGA a kamarában!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata kamarai tagjai és az érdeklődő vállalkozások részére Tűzvédelmi szakvizsgát október 19-én a kamara székházában. VÁRJUK JELENTKEZÉSÉT!

Három ágazat tarolja le az NHP Fixet!

A Magyar Nemzeti Bank felmérései alapján a korábbi támogatott hiteleknél a cégek döntő többsége a kevésbé kiszámítható, változó kamatozású konstrukciókat választotta, ezért is hirdette meg januárban a jegybank – a kamatkockázatot csökkentve – az NHP Fix-et. Az első fél éves statisztikák jól mutatják, hogy a mezőgazdaság, a feldolgozóipar és a kereskedelem cégei élnek leginkább a lehetőséggel.

KKÁVÉ KEDD - Miért fontos a vállalkozásoknak a pályaorientáció?

Sikeres KKÁVÉ KEDD eseményt szervezett a közelmúltban a KKV klub, melynek keretében június 11-én az ETO Parkban a pályaorientációban rejlő lehetőségekre hívtuk fel a vállalkozások figyelmét, mely a 21. század egyik meghatározó kihívása.

A segítő szakembernek ki tud „segíteni”?

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata tisztelettel meghívja Önt a SEGÍTŐ SZAKEMBEREK KLUBJA keretében megrendezett újabb szakmai találkozóra, mely 2019. október 8-án kedden 16.00 órától kerül megrendezésre a kamara székházában.

Kamarai Szalon beszámoló: Maminátor, avagy munka-család-énidő

Regős Judit előadásában átfogó szemlélettel beszélt arról, hogy hogyan lehet összeegyeztetni az anyaságot vagy az apaságot a karrierrel, vállalkozással. Sok személyes tapasztalatot és példát osztott meg a résztvevőkkel.
Meglepetés vendégünk Dr. Domschitz Mátyás PhD volt, aki Regős Judit előadása után interaktív workshop-ot tartott a résztvevőknek, rámutatva, mennyire fontos a minőségi idő a mindennapokban.

Vállalkozások és otthonok biztonsága a 21. században - Vagyonvédelmi konferenciát tartottunk Sopronban

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Vagyonvédelmi Vezetők Klubja szervezésében a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával május 9-én tartottuk a II. Soproni VAGYONVÉDELMI KONFERENCIÁT.

Vendégünk volt a Magyar Nemzeti Bank!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata keretében működő Bankár klub szakmai fórumot szervezett április 24-én a győri kamarában, melynek keretében az érdeklődők a MNB Növekedési Hitelprogramjának új konstrukcióját, az NHP fixet ismerhették meg.

Hónapról hónapra szakmai előadások a kamarában könyvelők és adótanácsadók részére!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata és a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete együttműködésében „SZAKMAI MŰHELYMUNKA KÖNYVELŐKNEK” címmel új programsorozat indult a kamarában.

KKÁVÉ KEDD - A kamara sikeres kezdeményezése!

Ismét sokan voltak kíváncsiak a 2018. őszén útjára indított „KÁVÉ KEDD” elnevezésű, kötetlen hangulatú, beszélgetéseken alapuló rendezvénysorozat februári eseményére, melynek keretében a családtagok cégek belüli együttműködését vizsgáltuk.

Munkaerő megtartás - A Bakony Elektronika Kft. sikeresen alkalmazott megoldásai

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kezdő Vállalkozások Vezetői Klubja szakmai utazást szervez a Bakony Elektronika Kft-hez Zircre, melyek keretében a vállalkozás munkaerő megtartásban elért sikereit mutatjuk be érdeklődőinknek.

Időpont: 2019. szeptember 19. csütörtök

EGÉSZSÉGTUDATOS VEZETŐK SZAKMAI NAPJA - OKTÓBER 15.

Saját magunk és munkavállalóink egészsége jelenti a vállalkozások hosszútávú működésének biztosítékát, hiszen egészség nélkül nincs vállalkozás, egészség nélkül nincs profit. Példaképek, hiteles, egészségtudatos vállalkozásvezetők, rövid, tartalmas előadások, konkrét megoldási javaslatok – ez az október 15-i EGÉSZSÉGTUDATOS VEZETŐK SZAKMAI NAPJA.

Májusi HR FEST Győr - Beszámoló

Magyarország legmeghatározóbb HR fesztiválja, a HR Fest 2019 májusában Győrbe érkezett, hogy a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával együtt rendezze meg a régiót érintő munkaerőpiaci kérdéseire fókuszáló HR Fest Győrt!

Tagozati elnöki köszöntő

A szolgáltatási tagozat elnöksége nevében köszöntöm a honlap látogatóit.

Jól és hatékonyan működő gazdaságot nem lehet elképzelni jól és hatékonyan működő szolgáltatás nélkül. A magyar GDP-hez jelentős hozzáadott értékkel járulnak hozzá a szolgáltatók. A szolgáltatási szektor ereje egyre növekszik, mely köszönhető a hozzáadott értéknek, amit az e szektorban dolgozó cégek a piac igényeinek megfelelve, folyamatosan növelnek. A szolgáltatás lépést tart az iparral, a termeléssel. Ezt azonban csak úgy tudja megtenni, ha nem csupán követi, hanem meg is előzi az elvárásokat, melyeket vele szemben támasztanak. A jövő gazdasága a ma gondolataiban gyökerezik.

Már több ezer vállalkozás igényelte az NHP fix-et

Valamivel több, mint négy hónap alatt az NHP fix teljes keretének 10 százalékára már megkötötték a szerződést. Összesen több mint 3600 társaság élt a lehetőséggel. Az OTP Businesstől kedvező és fix kamatozás mellett igényelhető konstrukciók komoly lehetőséget nyújthatnak a fejlesztést vagy beruházást tervező társaságok számára.

Kreditpontos képzést szervezett a kamara

A kamara szolgáltatási tagozata és a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete a „Szakmai műhelymunka könyvelőknek” című programsorozat keretében kreditpontos előadásra hívta az érdeklődőket április 23-án a kamarába. 

Vendégünk volt Dr. Osztopáni Krisztián

A kamara szolgáltatási tagozata és Győri térségi elnöksége szakmai előadást és konzultációt szervezett április 17-én az adatvédelmi törvény alkalmazásáról és a várható jogszabályi módosításokról.

KKÁVÉ KEDD - Kapcsolatépítő fórum a kamarában!

Beszélgess a legjobbakkal! Ismerd meg a közösségi média világát címmel ismét beszélgetésre hívtuk a kamara és a téma iránt nyitott vállalkozásokat április 16-án Győrbe, a kamara székházába.

Témáink voltak: Influencer marketing, YouTube világ, a vállalkozások életében - Tippek, hogy Te magad válj saját vállalkozásod influencerévé.

Szakmai fórumot tartottunk az elektronikus ügyintézés gyakorlati tudnivalóiról!

A kamara szolgáltatási tagozata az elektronikus ügyintézés gyakorlati tudnivalóiról szervezett szakmai fórumot az érdeklődő vállalkozásvezetők, könyvelőirodák részére március 14-én a kamara székházában.

II. Kamarai Prevenciós Konferencia - Nagy érdeklődés a szakmai nap iránt!

Nagy érdeklődés kísérte a kamara szolgáltatási tagozata, győri térségi elnöksége, valamint a vagyonvédelmi vezetők és a segítő szakemberek klubja által szervezett II. KAMARAI PREVENCIÓS KONFERENCIÁT február 14-én  akamara székházában.

„Nem tudod megváltozatni ami történt, amit tettél vagy amit Veled tettek.

De dönthetsz, hogy most hogyan élsz”  (Edith Eger)