Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

II. Kamarai Prevenciós Konferencia - Nagy érdeklődés a szakmai nap iránt!

Nagy érdeklődés kísérte a kamara szolgáltatási tagozata, győri térségi elnöksége, valamint a vagyonvédelmi vezetők és a segítő szakemberek klubja által szervezett II. KAMARAI PREVENCIÓS KONFERENCIÁT február 14-én  akamara székházában.

„Nem tudod megváltozatni ami történt, amit tettél vagy amit Veled tettek.

De dönthetsz, hogy most hogyan élsz”  (Edith Eger)

Adófórum számos érdeklődővel a kamara szervezésében!

Kamaránk szolgáltatási tagozata 2019. január 29-én nagy érdeklődésre számot tartó adófórumot szervezett a 2019. évi adótörvény változásokról a kamara győri székházában.

Tagozati elnöki köszöntő

A szolgáltatási tagozat elnöksége nevében köszöntöm a honlap látogatóit.

Jól és hatékonyan működő gazdaságot nem lehet elképzelni jól és hatékonyan működő szolgáltatás nélkül. A magyar GDP-hez jelentős hozzáadott értékkel járulnak hozzá a szolgáltatók. A szolgáltatási szektor ereje egyre növekszik, mely köszönhető a hozzáadott értéknek, amit az e szektorban dolgozó cégek a piac igényeinek megfelelve, folyamatosan növelnek. A szolgáltatás lépést tart az iparral, a termeléssel. Ezt azonban csak úgy tudja megtenni, ha nem csupán követi, hanem meg is előzi az elvárásokat, melyeket vele szemben támasztanak. A jövő gazdasága a ma gondolataiban gyökerezik.

KKÁVÉ KEDD - Beszélgess a legjobbakkal!

A KKV Klub rendezésében és a Női Vállalkozói Klub részvételével ismét KKÁVÉ KEDD a kamarában!

Időpont: 2019. február 26., kedd 17.00 óra

Helyszín: Kamarai székház, aula

Téma: Családtagok cégen belüli együttműködése a munkakörnyezetben, problémamegoldás

Hallgasd meg tapasztalatainkat, ismerd meg módszereinket!

Évzáró gálaműsor a kamarában

A Kamara Szolgáltatási Tagozata ismét egy nagyszabású évzáró gálaműsorral zárta üzleti évét. Meghitt, karácsonyra hangoló dallamok, elgondolkodtató, tanulságos mesékbe foglalt gondolatok, a kamara és a tagozat életét bemutató szakmai összefoglalók, profi és amatőr szereplők tették felejthetetlenné az estet.

Bankár klub novemberben!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata keretében működő Bankár klubnovembem végén tartotta évzáró összejövetelét, melynek keretében a szakemberek a Bankár Klub MÚLTJÁT, JELENÉT ÉS JÖVŐJÉT tekintették át.

Elektronikus kapcsolattartás - Hatósági információk első kézből!

A Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Megyei Mérnöki Kamara 2018. október 8-án „ELEKTRONIKUS KAPCSOLATTARTÁS A HATÓSÁGI ELJÁRÁSBAN” címmel  szakmai tájékoztató fórumot tartott a kamarában. Az előadáson elhangzott prezentációt és hasznos tájékoztató anyagokat a mellékletben találnak.

A Győri Író Alkotók Klubja tagjai voltak a Kamarai Szalon vendége április 25-én

A klub tagjai által írt költeményeket Virág Lajos fotóművész képei kísérték, amit, mint egy tárlatot járhattak végig az érdeklődők.

Jubilálót köszöntöttünk 2018. március

A kamara Szolgáltatási tagozata jubileumi oklevelet adott át - 10 éves fennállását ünnepelte a közelmúltban az Infoartnet Kft., aki profi szakmai hátterével, kiváló működésével és hosszú évekre visszanyúló önkéntes kamarai tagságával stabilizálta vezető pozícióját az online megoldások piacán. Tóth Gábor, a szolgáltatási tagozat elnökségi tagja március második napján felkereste a vállalkozást telephelyén és személyesen adta át az oklevelet és a tagozat jókívánságait Nagy Zoltánnak az Inforartnet Kft. Ügyvezetőjének. A tagozat vezetése és aktív tagjai gratulálnak a jubileumhoz és sok sikert kívánnak a jövőben is!

Jubileum - infoartnet

Kamarai Kommunikációs Klub - Elmondták, hogyan mondjuk el hatékonyan

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozata és a kamarai Kommunikációs Klub 2018. évi februári rendezvényén a vállalati kommunikációs kutatások elméletével és gyakorlatával, valamint az „Arculat és tartalom” ismérveivel foglalkoztak a résztvevők.

Kommunikációs Klubban 2018. február

Tűzvédelmi szakvizsgát szervezett a kamara!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata kamarai tagjai és az érdeklődő vállalkozások részére 2019. február 2-án Tűzvédelmi szakvizsgát szervezett az 1996. évi XXXI tv. 18 § alapján. Vizsgánkon mintegy 50 szakember szerezte meg a munkavégzéséhez szükséges képesítést.

Kamarai Szalon Drogprevenció- "Akkor és ott jusson eszedbe..."

Előadónk Klobusitzky György, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem mestertanára, nyugalmazott adjunktusa lesz, aki nagyon közvetlenül, a fiatalok nyelvén olyan előadásban részesíti a fiatalokat és a felnőtteket, hogy az valóban felejthetetlen marad a számukra.

 

 

Plato csoport indul a kamarában!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara vezetése a korábbi évek sikereire alapozva immár 7. alkalommal indít Plato csoportot a kamarában.

Indító tréning időpontja: 2019. március 28-29.

Nemzetközi Tanirodai Verseny - A Deák Ferenc Szakgimnázium sikeres kezdeményezése

A Deák Ferenc Szakgimnázium egyik sikeres évről évre megrendezésre kerülő, a kamara által is támogatott versenye a Nemzetközi Tanirodai Kiállítás, melyen a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozata 2018. december 19-én is képviseltette magát.

Sikeres kerekasztal beszélgetés a Segítő Szakemberek Klubjában!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata 2017. évben hívta életre a SEGÍTŐ SZAKEMBEREK KLUBJÁT, melynek novemberi rendezvényén az érdeklődő szakemberek a klub jövőbeni irányait, lehetőségeit és tervezett konferenciáit egyeztették.

Felvették a Tempó-t Népszerű a vállalkozások körében az OTP gyors elbírálású hitele

Az MNB adatai szerint 2018 II. negyedévében tovább folytatódott a vállalati hitelezés dinamikus bővülése. Az év közepéig éves összevetésben 750 milliárd forinttal emelkedett a vállalati hitelállomány, ez 12 százalékot meghaladó éves bővülésnek felel meg. Jól teljesít az OTP Business új Tempo Vállalkozói Hitele is, pár hónap alatt több mint 4 milliárd forintos hitelkihelyezés történt csak ezen a terméken keresztül.

A Kamarai Szalon májusi témája: a "Gyógyuljunk természetesen" címet kapta

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában immár több mint 13 éve működő Kamarai Szalon, Büss Zsuzsanna háziasszony vezetésével hónapról hónapra szervezi szakmai összejöveteleit, melyeken információt nyújt a test-lélek-szellem egységéről, a vállalkozásvezetők felelősségteljes munkája és magánélete közötti harmónia megteremtéséről, az egészség megőrzésének alternatív lehetőségeiről és a természetes gyógymódokról.

 

Húsvéti Kamarai Szalon – A lelki tisztaságról és az egészségről

Március utolsó szerdáján, a húsvéti ünnepekre készülve, a Kamarai Szalon vendége újfent Dömény István volt. Segítségével a lelki tisztaság és az egészség fókuszba állításával készülhettek a résztvevők a közelgő ünnepre.

„Köszönjük a színvonalast előadást és a lelki útravalót Dömény István spirituális tanítónak, ami így a  Húsvét  előtt –az ünnep üzenetét is magában hordozva  - nagyon felemelő és lélektápláló volt”

Ezekkel a gondolatokkal kíván mindenkinek szépséges ünnepet Büss Zsuzsa, a rendezvény háziasszonya, a kamarai Szolgáltatási tagozat elnökségi tagja.

Kamarai Szalon 2018. február - A víz a bennünk élő információ-hordozó

"Víz!

Se ízed nincs, se színed, se zamatod, nem lehet meghatározni téged, megízlelnek, anélkül hogy megismernének. Nem szükséges vagy az életben: maga az élet vagy." Idézet Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg című regényéből.

BősiÉva-BüssZsuzsa 2018. február

Kezdő vállalkozásvezetők finanszírozásról tanácskoztak Győrben

Február 22-én sikerrel zajlott a Kezdő Vállalkozások Vezetői Klubjának idei első összejövetele, melynek keretében a mintegy 20 érdeklődő egy közvetlen hangvételű találkozó keretében szerezhetett ismereteket a vállalkozásindítás során rendelkezésre álló lehetőségekről, a mentori támogatás előnyeiről, valamint a bankok és a befektetők finanszírozási lehetőségeiről, vizsgálati szempontjairól és a túlélés esélyeiről.

Kezdő Vállalkozás Vezetők Klubja 2018. február