Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

KREDITPONTOS KÉPZÉS KÖNYVELŐK, ADÓTANÁCSADÓK RÉSZÉRE

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata és a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete szeretettel meghívja Önt a „Szakmai műhelymunka könyvelőknek” című programsorozat következő előadására! 

KKÁVÉ KEDD - A kamara sikeres kezdeményezése!

Ismét sokan voltak kíváncsiak a 2018. őszén útjára indított „KÁVÉ KEDD” elnevezésű, kötetlen hangulatú, beszélgetéseken alapuló rendezvénysorozat februári eseményére, melynek keretében a családtagok cégek belüli együttműködését vizsgáltuk.

Tűzvédelmi szakvizsgát szervezett a kamara!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata kamarai tagjai és az érdeklődő vállalkozások részére 2019. február 2-án Tűzvédelmi szakvizsgát szervezett az 1996. évi XXXI tv. 18 § alapján. Vizsgánkon mintegy 50 szakember szerezte meg a munkavégzéséhez szükséges képesítést.

Tagozati elnöki köszöntő

A szolgáltatási tagozat elnöksége nevében köszöntöm a honlap látogatóit.

Jól és hatékonyan működő gazdaságot nem lehet elképzelni jól és hatékonyan működő szolgáltatás nélkül. A magyar GDP-hez jelentős hozzáadott értékkel járulnak hozzá a szolgáltatók. A szolgáltatási szektor ereje egyre növekszik, mely köszönhető a hozzáadott értéknek, amit az e szektorban dolgozó cégek a piac igényeinek megfelelve, folyamatosan növelnek. A szolgáltatás lépést tart az iparral, a termeléssel. Ezt azonban csak úgy tudja megtenni, ha nem csupán követi, hanem meg is előzi az elvárásokat, melyeket vele szemben támasztanak. A jövő gazdasága a ma gondolataiban gyökerezik.

Hónapról hónapra szakmai előadások a kamarában könyvelők és adótanácsadók részére!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata és a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete együttműködésében „SZAKMAI MŰHELYMUNKA KÖNYVELŐKNEK” címmel új programsorozat indult a kamarában.

Nemzetközi Tanirodai Verseny - A Deák Ferenc Szakgimnázium sikeres kezdeményezése

A Deák Ferenc Szakgimnázium egyik sikeres évről évre megrendezésre kerülő, a kamara által is támogatott versenye a Nemzetközi Tanirodai Kiállítás, melyen a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozata 2018. december 19-én is képviseltette magát.

Sikeres kerekasztal beszélgetés a Segítő Szakemberek Klubjában!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata 2017. évben hívta életre a SEGÍTŐ SZAKEMBEREK KLUBJÁT, melynek novemberi rendezvényén az érdeklődő szakemberek a klub jövőbeni irányait, lehetőségeit és tervezett konferenciáit egyeztették.

Felvették a Tempó-t Népszerű a vállalkozások körében az OTP gyors elbírálású hitele

Az MNB adatai szerint 2018 II. negyedévében tovább folytatódott a vállalati hitelezés dinamikus bővülése. Az év közepéig éves összevetésben 750 milliárd forinttal emelkedett a vállalati hitelállomány, ez 12 százalékot meghaladó éves bővülésnek felel meg. Jól teljesít az OTP Business új Tempo Vállalkozói Hitele is, pár hónap alatt több mint 4 milliárd forintos hitelkihelyezés történt csak ezen a terméken keresztül.

A Kamarai Szalon májusi témája: a "Gyógyuljunk természetesen" címet kapta

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában immár több mint 13 éve működő Kamarai Szalon, Büss Zsuzsanna háziasszony vezetésével hónapról hónapra szervezi szakmai összejöveteleit, melyeken információt nyújt a test-lélek-szellem egységéről, a vállalkozásvezetők felelősségteljes munkája és magánélete közötti harmónia megteremtéséről, az egészség megőrzésének alternatív lehetőségeiről és a természetes gyógymódokról.

 

Húsvéti Kamarai Szalon – A lelki tisztaságról és az egészségről

Március utolsó szerdáján, a húsvéti ünnepekre készülve, a Kamarai Szalon vendége újfent Dömény István volt. Segítségével a lelki tisztaság és az egészség fókuszba állításával készülhettek a résztvevők a közelgő ünnepre.

„Köszönjük a színvonalast előadást és a lelki útravalót Dömény István spirituális tanítónak, ami így a  Húsvét  előtt –az ünnep üzenetét is magában hordozva  - nagyon felemelő és lélektápláló volt”

Ezekkel a gondolatokkal kíván mindenkinek szépséges ünnepet Büss Zsuzsa, a rendezvény háziasszonya, a kamarai Szolgáltatási tagozat elnökségi tagja.

Vendégünk a Magyar Nemzeti Bank!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata keretében működő Bankár klub vezetése szeretettel meghívja Önt a klub által szervezett szakmai konferenciára, melynek keretében a MNB Növekedési Hitelprogramjának új konstrukcióját, az NHP fixet ismerheti meg.

Időpont: 2019. április 24., szerda 16.00 óra

Helyszín: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza, Jerfy terem

II. Kamarai Prevenciós Konferencia - Nagy érdeklődés a szakmai nap iránt!

Nagy érdeklődés kísérte a kamara szolgáltatási tagozata, győri térségi elnöksége, valamint a vagyonvédelmi vezetők és a segítő szakemberek klubja által szervezett II. KAMARAI PREVENCIÓS KONFERENCIÁT február 14-én  akamara székházában.

„Nem tudod megváltozatni ami történt, amit tettél vagy amit Veled tettek.

De dönthetsz, hogy most hogyan élsz”  (Edith Eger)

Adófórum számos érdeklődővel a kamara szervezésében!

Kamaránk szolgáltatási tagozata 2019. január 29-én nagy érdeklődésre számot tartó adófórumot szervezett a 2019. évi adótörvény változásokról a kamara győri székházában.

Adatvédelmi tisztviselő képzés indul a megyei kamarában!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az Adatvédelmi Rendelet előírásaival összhangban Adatvédelmi Tisztviselő képzést szervez a téma iránt érdeklődő szakemberek részére.

 

Az adatvédelmi tisztviselő képzést olyan vállalkozásoknak is ajánljuk, akik szeretnének még átfogóbb, mélyebb ismereteket kapni a törvény előírásairól, a megfelelés szabályairól és az ellenőrzések lehetséges buktatóiról.

Szakmai fórumot tartottunk az elektronikus ügyintézés gyakorlati tudnivalóiról!

A kamara szolgáltatási tagozata az elektronikus ügyintézés gyakorlati tudnivalóiról szervezett szakmai fórumot az érdeklődő vállalkozásvezetők, könyvelőirodák részére március 14-én a kamara székházában.

Évzáró gálaműsor a kamarában

A Kamara Szolgáltatási Tagozata ismét egy nagyszabású évzáró gálaműsorral zárta üzleti évét. Meghitt, karácsonyra hangoló dallamok, elgondolkodtató, tanulságos mesékbe foglalt gondolatok, a kamara és a tagozat életét bemutató szakmai összefoglalók, profi és amatőr szereplők tették felejthetetlenné az estet.

Bankár klub novemberben!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata keretében működő Bankár klubnovembem végén tartotta évzáró összejövetelét, melynek keretében a szakemberek a Bankár Klub MÚLTJÁT, JELENÉT ÉS JÖVŐJÉT tekintették át.

Elektronikus kapcsolattartás - Hatósági információk első kézből!

A Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Megyei Mérnöki Kamara 2018. október 8-án „ELEKTRONIKUS KAPCSOLATTARTÁS A HATÓSÁGI ELJÁRÁSBAN” címmel  szakmai tájékoztató fórumot tartott a kamarában. Az előadáson elhangzott prezentációt és hasznos tájékoztató anyagokat a mellékletben találnak.

A Győri Író Alkotók Klubja tagjai voltak a Kamarai Szalon vendége április 25-én

A klub tagjai által írt költeményeket Virág Lajos fotóművész képei kísérték, amit, mint egy tárlatot járhattak végig az érdeklődők.

Jubilálót köszöntöttünk 2018. március

A kamara Szolgáltatási tagozata jubileumi oklevelet adott át - 10 éves fennállását ünnepelte a közelmúltban az Infoartnet Kft., aki profi szakmai hátterével, kiváló működésével és hosszú évekre visszanyúló önkéntes kamarai tagságával stabilizálta vezető pozícióját az online megoldások piacán. Tóth Gábor, a szolgáltatási tagozat elnökségi tagja március második napján felkereste a vállalkozást telephelyén és személyesen adta át az oklevelet és a tagozat jókívánságait Nagy Zoltánnak az Inforartnet Kft. Ügyvezetőjének. A tagozat vezetése és aktív tagjai gratulálnak a jubileumhoz és sok sikert kívánnak a jövőben is!

Jubileum - infoartnet