Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Együttműködésről, delegálásról a KKV klub novemberi eseményén!

A Kamarában működő KKV Vezetők Klubja szeretettel várja érdeklődőit a KKÁVÉ KEDD elnevezésű, kötetlen hangvételű, kávéházi hangulatban megvalósuló eseményére, melynek fókuszában az "Együttműködő munkatárs?!" áll.

Időpont: 2018. november 20., kedd 17,00 óra

Találkozzunk a rendezvényen!

Tagozati elnöki köszöntő

A szolgáltatási tagozat elnöksége nevében köszöntöm a honlap látogatóit.

Jól és hatékonyan működő gazdaságot nem lehet elképzelni jól és hatékonyan működő szolgáltatás nélkül. A magyar GDP-hez jelentős hozzáadott értékkel járulnak hozzá a szolgáltatók. A szolgáltatási szektor ereje egyre növekszik, mely köszönhető a hozzáadott értéknek, amit az e szektorban dolgozó cégek a piac igényeinek megfelelve, folyamatosan növelnek. A szolgáltatás lépést tart az iparral, a termeléssel. Ezt azonban csak úgy tudja megtenni, ha nem csupán követi, hanem meg is előzi az elvárásokat, melyeket vele szemben támasztanak. A jövő gazdasága a ma gondolataiban gyökerezik.

Felvették a Tempó-t Népszerű a vállalkozások körében az OTP gyors elbírálású hitele

Az MNB adatai szerint 2018 II. negyedévében tovább folytatódott a vállalati hitelezés dinamikus bővülése. Az év közepéig éves összevetésben 750 milliárd forinttal emelkedett a vállalati hitelállomány, ez 12 százalékot meghaladó éves bővülésnek felel meg. Jól teljesít az OTP Business új Tempo Vállalkozói Hitele is, pár hónap alatt több mint 4 milliárd forintos hitelkihelyezés történt csak ezen a terméken keresztül.

A GDPR volt a témája a Mosonmagyaróváron szervezett workshopnak is

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata, mosonmagyaróvári térségi elnöksége, valamint a CSR klub vezetése GDPR KONZULTÁCIÓS WORK-SHOP-OT szervezett május 2-án Mosonmagyaróváron.

Jubilálót köszöntöttünk 2018. március

A kamara Szolgáltatási tagozata jubileumi oklevelet adott át - 10 éves fennállását ünnepelte a közelmúltban az Infoartnet Kft., aki profi szakmai hátterével, kiváló működésével és hosszú évekre visszanyúló önkéntes kamarai tagságával stabilizálta vezető pozícióját az online megoldások piacán. Tóth Gábor, a szolgáltatási tagozat elnökségi tagja március második napján felkereste a vállalkozást telephelyén és személyesen adta át az oklevelet és a tagozat jókívánságait Nagy Zoltánnak az Inforartnet Kft. Ügyvezetőjének. A tagozat vezetése és aktív tagjai gratulálnak a jubileumhoz és sok sikert kívánnak a jövőben is!

Jubileum - infoartnet

Kamarai Kommunikációs Klub - Elmondták, hogyan mondjuk el hatékonyan

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozata és a kamarai Kommunikációs Klub 2018. évi februári rendezvényén a vállalati kommunikációs kutatások elméletével és gyakorlatával, valamint az „Arculat és tartalom” ismérveivel foglalkoztak a résztvevők.

Kommunikációs Klubban 2018. február

Kamarai Szalon a kreativitás jegyében!

A szeptember 27-i programunk középpontjában az EMBER, MINT VÁLLALKOZÁSVEZETŐ ÉS A KREATIVITÁSUNKHOZ VEZETŐ ÚT állt.

Az előadás keretében bemutattuk, hogy hol találhatjuk a kreativitás forrását és milyen úton kell haladnunk ahhoz, hogy odataláljunk.

Legyen Győrben startup élet! - Újabb sikeres rendezvény a kamarában!

2017. szeptember 27-én a megyei kamara biztosította a helyszínt a startup vállalkozások számára szervezett szakmai konferenciának. A zsúfolásig megtelt előadóteremben számos fiatal vállalkozó nyert betekintést a startup vállalkozások világába.

Gondolatok a "Munkaerő Megtartásának Lehetőségeiről" (2017.09.27.) című konferenciáról

Nagyszerű szakmai élmény részesei lehettünk a Munkaerő Megtartásának Lehetőségeiről szóló konferencián (2017.09.27.) a GYMSM KIK székházában!
Köszönjük előadóinknak a hasznos és gyakorlatias tanácsokat.

 

Elektronikus kapcsolattartás - Hatósági információk első kézből!

A Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Megyei Mérnöki Kamara 2018. október 8-án „ELEKTRONIKUS KAPCSOLATTARTÁS A HATÓSÁGI ELJÁRÁSBAN” címmel  szakmai tájékoztató fórumot tartott a kamarában. Az előadáson elhangzott prezentációt és hasznos tájékoztató anyagokat a mellékletben találnak.

Segítő Szakemberek Klubja

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata tisztelettel meghívja Önt a SEGÍTŐ SZAKEMBEREK KLUBJA keretében megrendezett újabb szakmai találkozóra, melynek keretében a klub jövőbeni irányait, lehetőségeit és tervezett konferenciáit egyeztetjük.

Budapesten járt a szolgáltatási tagozat elnöksége

A kamara szolgáltatási tagozatának elnöksége szakmai tanulmányúton vett részt Budapesten, melynek keretében az információszerzésen túl szakmai, partneri kapcsolatokat épített és olyan üzleti, gazdasági lehetőségeket, kapcsolódási pontokat tárt fel, melyekkel hozzájárulhat a vállalkozások fejlesztéséhez.

Húsvéti Kamarai Szalon – A lelki tisztaságról és az egészségről

Március utolsó szerdáján, a húsvéti ünnepekre készülve, a Kamarai Szalon vendége újfent Dömény István volt. Segítségével a lelki tisztaság és az egészség fókuszba állításával készülhettek a résztvevők a közelgő ünnepre.

„Köszönjük a színvonalast előadást és a lelki útravalót Dömény István spirituális tanítónak, ami így a  Húsvét  előtt –az ünnep üzenetét is magában hordozva  - nagyon felemelő és lélektápláló volt”

Ezekkel a gondolatokkal kíván mindenkinek szépséges ünnepet Büss Zsuzsa, a rendezvény háziasszonya, a kamarai Szolgáltatási tagozat elnökségi tagja.

Új trendek a marketingben és az értékesítésben - a kamarai KKV Klubban, március 1-jén Mosonmagyaróváron

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozatán belül működő KKV Klub vezetése március 1-i klubrendezvényének Mosonmagyaróváron a Gaben Étterem, Borbár és Vinotéka adott helyszínt.  Témája: „Új trendek a marketingben és az értékesítésben”. Előadó: Jagodics Rita, marketing szakértő, beszélgetőpartnere Pintér-Péntek Imre, az X-Meditor Kft. ügyvezetője, a GYMSM KIK elnöke volt. „Kérdéseire nem csak válaszokat, de megoldásokat is kaphat a rendezvényen – hívta az esemény előtt az érdeklődőket Horváth Szabolcs klubvezető. (Cikkünket megnyitva útravaló és videóhír is található)

Jagodics Ritával Mosonmagyaróváron 2018. március 1.

Kezdő vállalkozásvezetők finanszírozásról tanácskoztak Győrben

Február 22-én sikerrel zajlott a Kezdő Vállalkozások Vezetői Klubjának idei első összejövetele, melynek keretében a mintegy 20 érdeklődő egy közvetlen hangvételű találkozó keretében szerezhetett ismereteket a vállalkozásindítás során rendelkezésre álló lehetőségekről, a mentori támogatás előnyeiről, valamint a bankok és a befektetők finanszírozási lehetőségeiről, vizsgálati szempontjairól és a túlélés esélyeiről.

Kezdő Vállalkozás Vezetők Klubja 2018. február

PénzSztár verseny győri elődöntő kamarai (GYMSMKIK) támogatással

Győr, 2017. október 26. – A Győri Műszaki SZC Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolájs és Kollégiuma Nuggets nevű csapata nyerte az immár ötödik alkalommal meghirdetett PénzSztár Hazai és Határon Túli Magyar Középiskolák Pénzügyi, Gazdasági és Vállalkozói Versenyének Győr-Moson-Sopron megyei selejtezőjét.A versenynek a megyei NAV adott otthont. A lebonyolításhoz támogatást nyújtott a megyei Kereskedelmi és Iparkamara is.

PénzSztárverseny 2017. Gyor

Összefoglaló: Informatikai Klub 2017.09.26. GYMSM KIK székház

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozata a GINOP 3.2.2. pályázat 2017. szeptemberben életbe lépett változásairól tartotta szeptemberi rendezvényét az Informatikai Klub.

Az Openhouse cégcsportnál találkoztak a Plato csoport tagjai

A szeptemberi Plato találkozó keretében a Plato csoport tagjai Molnár Kristóf és Molnár Szabolcs fiatal tulajdonosoknak köszönhetően a méltán sikeres Openhouse hálózat világába nyerhettek bepillantást.

A 2017. szeptember 21.-i Társasházkezelői Fórum előadásának rövid összefoglalása

A résztvevőket Orbán Dezső, a GYMSMS KIK titkára köszöntötte A meghívott előadó dr. Kerényi Ervin ügyvéd volt, aki több évtizedes gyakorlattal rendelkezik az ingatlanjog és a társasházakkal, lakásszövetkezettek kapcsolatos joggyakorlat területén.