Üdvözöljük a

Megjelent a „Gyakorlati képzés tanulószerződéssel, együttműködési megállapodással és hallgatói munkaszerződéssel a munka világában” című kiadvány - MKIK 2018 | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Megjelent a „Gyakorlati képzés tanulószerződéssel, együttműködési megállapodással és hallgatói munkaszerződéssel a munka világában” című kiadvány - MKIK 2018

Ajánló - A gyakorlati képzéssel foglalkozó gazdálkodó és egyéb szervezeteknek, egyéni vállalkozóknak, könyvelőknek, tanulóknak, szüleiknek, és a szakképző iskoláknak is hasznos információkkal szolgálhat.

A kiadvány hírünket megnyitva online is letölthető.

A korábbi évekhez hasonlóan, idén is elkészült a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara friss tájékoztatója. A kézikönyv tematikusan csokorba szedi azokat a hasznos és fontos tudnivalókat a gyakorlati képzés rendszeréről, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a szakképzést érintő változásokról, jogértelmezési kérdésekről naprakész ismeretekkel rendelkezzenek a képzésben érintett felek.

 

A kiadvány formáját, felépítését többször is változtatták annak érdekében, hogy szakmailag minél igényesebb, minden részletre kitérő, ugyanakkor felhasználóbarát és praktikus tájékoztató kerüljön az olvasó kezébe. Ennek köszönhetően, mind a gyakorlati képzéssel foglalkozó gazdálkodó és egyéb szervezeteknek, egyéni vállalkozóknak, könyvelőknek, tanulóknak és szüleiknek, valamint szakképző iskoláknak egyaránt hasznos információkkal szolgálhat.

 

A kézikönyv letölthető az alábbi linkről:

http://www.tanuloszerzodes.hu/letoltesek