Üdvözöljük a

Az Interaktív Pályaorientációs Kiállítás képekben | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Az Interaktív Pályaorientációs Kiállítás képekben

Pályaorientációs élménynapot szervezett 7. osztályosoknak kamaránk, 2018. május 24-én Kimlén, immár második alkalommal. Közel 40 kiállító vállalkozással, több, mint 30 szakmával mutatta be a megyei kereskedelmi és iparkamara a mosonmagyaróvári térség pályaválasztás előtt álló diákjainak, milyen izgalmas dolog is szakmát tanulni, szakemberként dolgozni.

Kimle 2018.

8 turnusban, alkalmanként 150-1-200 tanuló látogatott el 2 órai időtartamra a kiállítás helyszínére. A kamara munkatársai egy kérdéssorral fogadták a tanulókat, amelyen minden kiállító feltett egy-egy kérdést, arról, amit standján megismerhettek a kisiskolások. A pedagógusok felkészítésének köszönhetően érdeklődéssel, nyitottan fogadták a feladatokat, keresték meg egymás után a standokat, hogy kiderítsék a jó válaszokat. A standokon nem csak tudást, hanem gyakorlati tapasztalatot is szerezhettek, munkadarabot is készíthettek.
A jutalom sem maradt el, a kiállítók és a kamara jóvoltából a hibátlan feladatkitöltők értékes ajándékokat kaptak. A csapatok nagyon örültek társaik sikerének, megtapsolták, gratuláltak a díjazottaknak.

Mindegyikük jókedvűen, reklámtárgyakkal, lufikkal, sapkákkal gazdagon távozott erről a kamara által szervezett szakmai élménynapról. A kamara (GYMSM KIK) kezdeményezését kiválóan hasznosnak értékelték mind a pedagógusok és a szülők is.