Üdvözöljük a

A szakképzési hozzájárulás elszámolásáról tájékoztattak Győrben | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

A szakképzési hozzájárulás elszámolásáról tájékoztattak Győrben

Képzőhelyként a gyakorlati képzésben, avagy szakképzési hozzájárulás, ahogy még nem gondoltunk rá címmel tartott tájékoztatót Győrben, a megyei Kereskedelmi és Iparkamarában Lászlóné Szép Györgyi bejegyzett könyvvizsgáló a szakképzési hozzájárulás 2017. évi elszámolásáról.

Elmondta, hogy az elszámolás ellenőrzésénél szinte minden esetben bírság is születik, hiszen az adózási társterületek hibás elszámolása is fókuszba kerül ilyenkor. Mindenképpen szükségesek a megfelelő ismeretek az érintettek számára.

 

Számos szakember érkezett a 2018. február 13-i tájékoztató rendezvényre Győrbe, a kamarába, ahol a szakképzést érintő 2018. évi változásokról is teljeskörű tájékoztatás hangzott el. Az eseményen jelentős időt szántak a konzultációra is, hiszen a gyakorlatban felmerült kérdések konkrét megoldása a leghasznosabb ilyenkor.

 

A tájékoztatót Pális Ferenc a kamara GYMSM KIK szakképzési vezetője nyitotta meg. Elmondta, hogy már hagyományos az év eleji szakképzési tájékoztató rendezvény, hiszen minden évben vannak változások, fókuszba kerülhet egy-egy jó gyakorlat. Az idei év azonban jelentős változást jelent a szakképzési hozzájárulás elszámolása terén.

 

A 2018. évi törvényváltozásokról összefoglaló itt található.

 

 

Szakképzési tájékoztató 2018.