Üdvözöljük a

Céglátogatáson járt a nyúli iskola a Julius Globe Kft.nél | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Céglátogatáson járt a nyúli iskola a Julius Globe Kft.nél

Szerző: Molnár Márta | 2017. március 24.

Újabb cég csatlakozott a Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara pályaorientációs munkájához. A program részeként a vállalkozások általános iskolásoknak mutatják be az ott zajló gyártási műveleteket, és a szakmákról is pontosabb információt kapnak a gyerekek. A Győrújbaráton működő fémipari cég csütörtök délelőtt először látta vendégül a kisiskolások több csoportját.

Nagyszerűen felépített céglátogatáson vehettek részt a nyúli Pilinszky János Általános Iskola 7.osztályos tanulói a győrújbaráti Julius Globe Kft.nél.

A cég tevékenységeinek bemutatása mellett a fémipari szakmákkal ismerkedhettek a tanulók és pedagógusaik, három csoportban nézhették meg a munkafolyamatokat.

A látogatáson részt vett Juhos Sándor  is,a Technics Playground Robotikai Oktatóközpont vezetője is, aki saját maga által készített és programozott robottal, gépekkel ill.saját tapasztalataival kápráztatta el az őt körülvevő diákokat.

A különlegessé varázsolt látogatás rengeteg élménnyel gazdagította a részvevő tanulókat.