Üdvözöljük a

Visegrádi Grand Plus Női Fesztivált tartottak Tuzla-ban | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Visegrádi Grand Plus Női Fesztivált tartottak Tuzla-ban

A Visegrádi Grand Plusz Női Fesztivál 2019. április 10-14. között került megrendezésre a bosznia-hercegovinai Tuzlában.

A fesztiválon a nyugat-balkáni és a keleti partnerség országainak női szervezetei képviseltették magukat országonként 10-10 fővel, valamint a Szarajevói Nagykövetség is részt vett az eseményen.

 

A fesztivál központi témája a női vállalkozások helyzete, lehetőségei az adott országokban.

 

Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség meghívására Horváth Imre Tamásné  is Tuzla-ba utazott, mint a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Női Vállalkozói Klub elnöke.

 

A rendezvényen Éva több száz résztvevő előtt ismertette a GYMSMKIK Női Vállalkozói Klub megalakulásának okát és céljait. Panelbeszélgetés részeseként a Nemzeti Színházban válaszolt több üzleti vonatkozású kérdésre (pl.: a kisvállalkozások fejlesztésével kapcsolatban).

 

A legtöbb panelbeszélgetés  az előadó anyanyelvén zajlott, a nyelvi nehézségek áthidalásában szinkrontolmács segített.

 

Nagyon jól szervezett programok tették még érdekesebbé a fesztivált ,ami ötletekkel jó gyakorlattal gazdagította a résztvevőket . Lehetőségük volt megismerni a többi ország üzleti viszonyait, családi generációs váltásban a női vezetők helyzetét.

 

Az Indonéz Nagykövetség rendezvényén más kultúra érdekességeivel ismerkedtek meg a vendégek, a tuzlai polgármester fogadásán hallhatták a város történetét és jövőbe mutató terveit.

 

 

Horváth Imre Tamásné nevében köszönjük az MNKSZ elnökének a részvételi lehetőséget és hogy ezáltal a GYMSMKIK Női Vállalkozói Klub ismertségét, kapcsolati lehetőségeit bővíteni tudtuk.