Üdvözöljük a

ÖSSZEFOGÁS AZ EGÉSZSÉGÉRT A MELLRÁK ELLEN” HÍDSÉTÁT ÉS KONFERENCIÁT tartottak Győrben | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

"ÖSSZEFOGÁS AZ EGÉSZSÉGÉRT A MELLRÁK ELLEN” HÍDSÉTÁT ÉS KONFERENCIÁT tartottak Győrben

Szerző: Kőváriné Vida Ildikó | 2017. október 16.

Minden év októbere a mellrák elleni kampány hónapja. A kampány első napján, október 1-én – amely a mellrák elleni küzdelem világnapja -, világszerte nők milliói hívják fel a figyelmet a betegségre.  A kamara önkéntes tagja, az Ed.Haas Hungária Kft. fő támogatásával október 13-án Győrben egy rózsaszín szalagos figyelemfelhívó sétából, valamint azt követően egy tájékoztató jellegű előadássorozatból álló rendezvénysorozat zajlott több száz résztvevővel. A kamara Női Vállalkozói Klubja számos tagja részt vett az eseményen.

Női klubosok egy része az eseményen

A Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata, az Ed.Haas Hungaria Kft. és az Esély a Gyógyulásra Rákbetegek Győri Egyesülete életre hívták, megszervezték az eseményt, amelyhez a GYMSMKIK Női Vállalkozói Klubja is támogatóként csatlakozott. A konferencián a kamara nevében Orbán Dezső titkár üdvözölte a kezdeményezést. A kamara támogatja önkéntes kamarai tagjai társadalmi felelősségvállalását. Szerencsés egybeesés, amikor az üzleti érdek és a jótékonyság előremutató kezdeményezésben találkozik.