Üdvözöljük a

GYMSMKIK Női Vállalozói Klub - Tanulj meg mindent, amit lehet... | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

GYMSMKIK Női Vállalozói Klub - Tanulj meg mindent, amit lehet...

Tanulj meg mindent, amit lehet, amikor csak lehet, akitől csak lehet! Egyszer eljön az az idő, amikor hálás leszel ezért magadnak.” Sarah Caldwelltől származó mottóval invitálta tagjait a GYMSM KIK Női Vállalkozói Klub egy kellemesnek ígérkező áprilisi programra Győrbe.

Honnerné Tibold Dianna meghívására a klub tagjai, Horváth Imre Tamásné klubvezetővel az élen április 13-án részt vettek a Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum Pálffy Miklós Kereskedelmi és Logisztikai Szakgimnázium Győrben megrendezett Szakmák éjszakája elnevezésű rendezvényén, melyen Lehoczky György igazgató tájékoztatást nyújtott az érdeklődőknek az iskolában folyó képzésekről, lehetőségekről, az iskola keretében megszerezhető végzettségekről. A fogyasztóvédelmi előadás ugyancsak számos hasznos információt nyújtott a program látogatóinak.

Leszkovich György igazgató ismertette a tanrendet, az oktatás menetét az oktatott szakmákat. Honnerné Tibold Dianna az iskola gyakorlati oktatásvezetője, aki lelkes tagja a kamarai Női Vállalkozói klubnak is, élményprogrammal készült a csapat számára. Bútorfestéshez, barkácsoláshoz szükséges anyagokkal, eszközökkel és más meglepetéssel várta őket. Az iskola folyosóit is bejárták együtt betekintve különböző tantermekbe is. A szakmai program sem maradhatott el.

 

Fogyasztóvédelmi előadás 2018.

 

A kereskedelmi szakmák és a fogyasztóvédelem napi eseményei szoros kölcsönhatásban állnak. Minden résztvevő érdeklődéssel hallgatta Horváth László több évtizedes tapasztalatait is visszatükröző fogyasztóvédelmi előadását. A csapatmunkát színesítette, hogy Jung-Simon Eszter klubtag bútorfelújítási ötleteket, trükköket mutatott be, közös alkotásba vonva be mindenkit.  

Pállfyban 2018   Pállfyban 2018

Az alkalom, a lelkes házigazdák és a közreműködők elérték, hogy igazi élményprogram legyen ez az esemény.

Pállfyban 2018    Pállfyban 2018

Az élményeken túl, a Női klub tagjai elviszik ismerőseik, barátaik körébe az iskola jó hírét is. Köszönjük a lehetőséget és a Pálffy Miklós Kereskedelmi és Logisztikai Szakgimnázium meghívását az eseményre - foglalta össze a Szakmák Éjszakáján a Pállfy iskolában történteket Horváth Imre Tamásné klubvezető, aki egyben a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi tagozata Élelmiszerkereskedelmi szakmai osztályának elnöke is.