Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Cikkek

Látogatás a Menedzsment Campuson

2019. 06. 14. 12:45

A Női Vállalkozói Klub látogatást tett a Széchenyi István Egyetem új épületében a Menedzsment Campuson.

Burgenlandban járt a Női Vállakozói Klub

2019. 06. 05. 11:11

A Burgenlandi Gazdasági Kamara meghívására a GYMS Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Női Vállalkozói Klubja Neusiedl am See városába látogatott.

II. Összefogunk - Összefutunk jótékonysági futás

2019. 05. 20. 14:33

A Női Vállalkozói Klub is képviseltette magát a II. Összefogunk - Összefutunk jótékonysági sporteseményen.

Érdemes-e életünkről a Kínai Hagyományos Orvoslás tanai és bölcsességei alapján gondolkodni?

2019. 05. 13. 16:35

A GYMS KIK Női Vállalkozói Klubjának május 8-án tartott rendezvényén a fenti kérdésre kerestük a választ.

Visegrádi Grand Plus Női Fesztivált tartottak Tuzla-ban

2019. 04. 30. 11:48

A Visegrádi Grand Plusz Női Fesztivál 2019. április 10-14. között került megrendezésre a bosznia-hercegovinai Tuzlában.

Gyermekeken segítettek a női vállalkozók Győrben

2019. 04. 11. 11:47

˝Évente többször szervezünk gyűjtést, mert fontos, hogy ne csak karácsonykor jótékonykodjunk˝ - mondta Horváthné Borsodi Mónika. A megyei Kereskedelmi és Iparkamara Női Vállalkozói Klubja célkitűzéseinek megfelelően figyelmet fordít a rászorulók támogatására. Ezért és húsvét apropóján gyűjtést szerveztek a Megyei Gyermekvédelmi Központ számára. Az adományokat szerdán adták át a szervezet Vasvári Pál utca 1. szám alatti központjában.

Foto-kisalfold-hu

Konditermek éjszakája új élményekkel, tapasztalatokkal

2019. 02. 28. 10:16

A Női Vállalkozói Klub februári összejövetelén, a Konditermek éjszakája alkalmával, Győrben, az Ifjúság körúton rövidesen megnyitó konditeremben volt. Meghívást kaptak az egyik klubtagjuktól, a konditerem tulajdonosától, egy testet és lelket frissítő edzésre, melyet minden tag nagy érdeklődéssel és kíváncsisággal várt. A nyitás előtti hajrában még lehetőséget kínált arra a program szervezője, hogy ezen a délutánon egy kötetlenül  betekintést nyerhessenek az edzőtermek világába. Megismerjék az új helyszín szolgáltatásait.

 

Női Vállalkozói Klub konditeremben 2019.

Vállalkozásra fel! - A GYMSM KIK Női Vállalkozói Klub és a MNKSZ közös projektrendezvényt tartott

2018. 10. 18. 12:50

Győrben, a megyei Kereskedelmi és Iparkamara Női Vállalkozói Klubja meghívására a kamarai székházban tartották  a BE THE CHANGE” ERASMUS+ PROJEKT magyarországi zárórendezvényét október 16-án. A projekt a vállalkozóvá válás elősegítésének módszereit kutatta, a generációk közötti tudásátadás alkalmazásával. Az öt országot átívelő projektben hazánkat a Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség képviseli. A klub és a szövetség évek óta ápol egymással kiváló szakmai és emberi kapcsolatot. Ez a nagy érdeklődéssel megtartott győri esemény egy mérföldkőnek tekinthető a két szervezet kapcsolatában.

Ismerje meg a rendezvény előadóit: http://noikarrier.hu/files/eloadok.10.15.pdf

Kattintson a projekt oldalakra (web,f) a szakmai tartalmak és események megismerése céljából.

https://bethechange-project.eu/hu/home-4/

https://www.facebook.com/bethechange.erasmus/

Ismerje meg a Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetséget: http://www.noikarrier.hu/

BeTheChange 2018. GYMSM KIK

Szeptemberi klubtalálkozó burgenlandi partnerekkel

2018. 09. 18. 13:31

Határon átnyúló vállalkozói kapcsolatok - a GYMSM KIK Női Vállalkozói Klubjának meghívására Mosonmagyaróvárra érkezett a Burgenlandi Gazdasági Kamara delegációja 2018. szeptember 15-én.

RegioNet 2018

Tapasztalatgyűjtésen Szlovákiában

2018. 09. 05. 12:22

A GYMSM KIK Női Vállalkozói Klubja médialátogatás tematikájú szakmai programot tartott Pozsonyban 2018. augusztus 30-án.  A résztvevő üzletasszonyokat természetesen a szlovák-magyar üzleti kapcsolatok, lehetőségek is érdekelték, így útjuk elsőként a Pozsonyi Magyar Nagykövetségre vezetett, ahol  Dr. Varga Tibor tanácsos tartott tájékoztatót, majd válaszolt a kérdésekre is.  Ez után Szlovákia egyetlen magyar nyelvű napilapja, az Új Szó szerkesztőségében gyűjtöttek információt és beszélgettek a nyomtatott és az online média lehetőségeiről.

A Női Klub Pozsonyban -2018

Információgyűjtés növénytermesztésről, vállalkozás tervezésről

2018. 06. 14. 13:15

A GYMSM KIK Női Vállalkozói Klubja júniusi programjai részeként, növénytermesztéssel, vállalkozás tervezéssel valamint a család és a vállalkozás összeegyeztetésének egy lehetséges módjával ismerkedett Giczi-Bella Dominika közreműködésével.

Női Klub kiskertben 2018.

A Női Vállalkozói Klub látogatása a Darnó-Húsnál

2018. 06. 12. 15:20

Oldott, őszinte hangvételű beszélgetés során a cég ügyvezetője – Kanyóné Princes Gyöngyi - beszélt a CSR tevékenységükről, a társadalmi szerepvállalás fontosságáról, az összefogásról, példamutatásról. Külön köszönjük, hogy a cég tulajdonosa Dr. Kovács Péter maga kalauzolta klubunkat a csodálatos Szigetközben!

Látogatás a Darnó-Húsnál 2018.

Amikor az álmok beindítják a valóságot - Álmodni borral és borról is lehet…

2018. 06. 12. 15:09

A GYMSMKIK Női Vállalkozói Klubja üléseit gyakran tartja a klubtagok vállalkozásánál, telephelyén. Mód nyílik ilyenkor több kérdés feltevésére, a vállalkozás alaposabb megismerésére. Gyakran felmerülnek a családi vállalkozásoknál a generációváltás mikéntjének kérdései is. Ezek a beszélgetések, véleménycserék számos tapasztalathoz juttatják a klubtagokat. 2018. június 1-én a klub ülését a Pécsinger Pincészetben tartották. Tényő, Győrszemere, Győrújbarát lankái is  visszaadják a szorgalmas munka gyümölcsét, jóillatú és jóízű fürtös csodák formájában. Ebből készülnek a pincészet borai.

A Pécsinger Szőlőbirtokon 2018.

„Összefogunk, összefutunk”

2018. 06. 12. 15:02

Ezen a néven első alkalommal rendeztek jótékonysági futóversenyt 2018. május 19-én Győrben, az akadályozott emberek javára. Füves Zsuzsa klubtagunk invitálására a Női Vállalkozói Klub tagjai is örömmel csatlakoztak az eseményhez, és néhány kilométeres futásukkal álltak a nemes kezdeményezés mellé.

Összefogunk-összefutunk 2018.

GYMSMKIK Női Vállalozói Klub - Tanulj meg mindent, amit lehet...

2018. 04. 19. 15:10

Tanulj meg mindent, amit lehet, amikor csak lehet, akitől csak lehet! Egyszer eljön az az idő, amikor hálás leszel ezért magadnak.” Sarah Caldwelltől származó mottóval invitálta tagjait a GYMSM KIK Női Vállalkozói Klub egy kellemesnek ígérkező áprilisi programra Győrbe.

Honnerné Tibold Dianna meghívására a klub tagjai, Horváth Imre Tamásné klubvezetővel az élen április 13-án részt vettek a Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum Pálffy Miklós Kereskedelmi és Logisztikai Szakgimnázium Győrben megrendezett Szakmák éjszakája elnevezésű rendezvényén, melyen Lehoczky György igazgató tájékoztatást nyújtott az érdeklődőknek az iskolában folyó képzésekről, lehetőségekről, az iskola keretében megszerezhető végzettségekről. A fogyasztóvédelmi előadás ugyancsak számos hasznos információt nyújtott a program látogatóinak.

Egészséges Vállalkozók Program 2018. I. negyedév

2018. 03. 12. 08:35

A klub februárban és március elején három alkalommal, az Egészséges Vállalkozók Programjuk keretében kihelyezett klubnapokat tartott Győrben a "Sóbarlangban" Budai Henrietta klubtag meghívására. A klubtagok kis csoportokban ismertek meg relaxációs technikákat és a sóterápia jótékony hatását.

Sóbarlangban 2018

GYMSM KIK Női Vállalkozói Klub – folytatódik az együttműködés a régió sikeres kulturális vállalkozásaival

2018. 02. 26. 08:52

Hangversenylátogatással folytatódott 2018. február 22-én a GYSMKIK Női Vállalkozói Klubjának együttműködése az 50 éves Győri Filharmonikus Zenekarral. A remek hangulatú koncerten „A bűvészinas” és „Rómeó és Júlia” válogatásokat hallgathattak a tizenhét fővel jelen lévő klubtagok. A régió sikeres kulturális vállalkozásainak megismerése és együttműködése a győri zenekarral a tavalyi évben kezdődött. A fennállásának 3. születésnapját ünneplő klub vendégei voltak a zenekar művészei és karmesterük Berkes Kálmán. A csütörtöki este, felejthetetlen zenei élmény, kiváló kikapcsolódás volt a vállalkozásokat vezető hölgyek számára.

Köszönjük Filharmonikusok, köszönjük Willis karmester Úr! – tájékoztatott az eseményről Ferenczi Katalin a klub elnökhelyettese.

Női Klub koncerten 2018. február

Munkamegbeszélést tartott a GYMSM KIK Női Vállalkozói Klub elnöksége

2018. 02. 15. 13:23

Az aktív üzletasszonyok számos kiváló javaslatot kaptak a klubtagoktól. Súlyozni, az anyagi lehetőségekhez mindenképpen igazítani kell a megvalósítható programokat. Ezért találkozott a kamarában 2018. február 15-én Horváth Imre Tamásné klubvezető, Ferenczi Kata klubvezető helyettes, Gál Renáta, Horváthné Borsodi Mónika és Horváth Angyalka elnökségi tagok. a megbeszélésen réészt vett még Nagy Enikő a klubot a kamarai munkaszervezet részéről segítő klubtitkár is.

GYMSM KIK Női Vállalkozói Klub munkamegbeszélés 2018.

 

Fémiparos találkozó a kamarai Női Vállalkozói Klubban - 2018. január

2018. 01. 12. 14:24

A GYMSMKIK Női Vállalkozói Klubja 2018-ban első eseményét a Ferenczi Fémipari Kft. győri telephelyén tartotta, eleget téve az egyik cégtulajdonos, Ferenczi Katalin meghívásának. Rajta kívül a klubtagok között többen szintén fémipari céget vezetnek. Így a találkozó fémiparosok tapasztalatcseréjét is jelentette. Idén is sziporkázott a csapat, számos ötletből kellett kiválasztani a klubtagok számára legmegfelelőbbeket, amikor 2018. évi programjaikat meghatározták.

Ferenci Fémipari Kft-nél a Női Klub 2018

A kamarai GYMSMKIK Női Vállalkozói Klub diákokat ajándékozott meg

2017. 12. 20. 14:42

A három éve alakult klub öt tanulónak adott 10-10 ezer forintos ajándékutalványt december 20-án, akik a Győri Szolgáltatási SZC Pálffy Miklós Kereskedelmi és Logisztikai Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájába járnak. Az iskolában Horváth Imre Tamásné klubelnök adta át és boldog ünnepet, sok sikert kívánt további tanulmányaikhoz. Az alkalom lehetőséget nyújtott beszélgetésre az iskola képviselőivel is. A klub fennállása óta minden év végén jótékonykodik. Támogatott már hátrányos helyzetű gyermekeket segítő alapítványt, és tehetséges gyermeket is.

Kamarai Női Vállalkozói Klub – bővülnek a határon túli kapcsolatok

2017. 11. 30. 15:15

A 2016-os adatok szerint Ausztriában 13 876 női vállalkozó volt Burgenlandban .Az egy fős női vállalkozások aránya nagyon nagy 57.8 százalék. A GYMSM KIK női vállalkozói három éve közösséget alkotnak.

A klub tagjai november 22-én a burgenlandi Gazdasági Kamarához látogattak a nők vezette vállalkozások sikereinek és kihívásainak tapasztalatcseréje céljából, Horváth Imre Tamásné klubvezetővel az élen.

Női Klub Burgenlandban tanácskozik 2017

TUDÁSÁTADÁS – GENERÁCIÓK ÖSSZEFOGÁSA A CSALÁDBAN ÉS A MUNKAHELYEN címmel nemzetközi konferenciát tartottak Budapesten

2017. 11. 17. 07:42

A Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség (MNKSZ) a Personal Hungary Emberierőforrás- menedzsment Szakkiállításon nemzetközi konferenciát rendezett a generációk közötti tudásátadás témakörében. Az MNKSZ saját rendezvényein, valamint az ENSZ-es és Európai Uniós projektjein keresztül sok éve képviseli azt a szemléletet, hogy az idősebb generációk szakmai és élettapasztalata olyan érték, amelyet nem szabad veszni hagyni, sem a családok, sem a fiatalabb generációk szakemberei számára. Az eseményen átadták a Legjobb Női Munkahely 2016. díjait is. A győri székhelyű ED.HAAS Kft. különdíjet vehetett át a 250 fő alatti foglalkoztató vállalkozások kategóriájában.

Díjazottak MNKSZ 2017-11-16

"ÖSSZEFOGÁS AZ EGÉSZSÉGÉRT A MELLRÁK ELLEN” HÍDSÉTÁT ÉS KONFERENCIÁT tartottak Győrben

2017. 10. 16. 12:00

Minden év októbere a mellrák elleni kampány hónapja. A kampány első napján, október 1-én – amely a mellrák elleni küzdelem világnapja -, világszerte nők milliói hívják fel a figyelmet a betegségre.  A kamara önkéntes tagja, az Ed.Haas Hungária Kft. fő támogatásával október 13-án Győrben egy rózsaszín szalagos figyelemfelhívó sétából, valamint azt követően egy tájékoztató jellegű előadássorozatból álló rendezvénysorozat zajlott több száz résztvevővel. A kamara Női Vállalkozói Klubja számos tagja részt vett az eseményen.

Női klubosok egy része az eseményen

„Nőnek lenni jó!” konferencián vett részt a Női Vállalkozói Klub (GYMSMKIK) delegációja

2017. 09. 28. 13:25

Hatodik alkalommal rendezte meg a Nőnek lenni jó! Konferenciát, „Az Álmaink”, címmel a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kiemelt támogatásával és több vállalat hozzájárulásával, 2017. szeptember 22.-én Kecskeméten a megyei kamara (BKMKIK) Női vállalkozói Klubja, élén Csatos Erika vezetésével. Az eseményen a GYMSMKIK Női Vállalkozói Klubja öt fős delegációja VIP vendégként vett részt, Horváth Imre Tamásné klubelnök vezetésével.

Kecskemét 2017. szeptember

Három éves lett a GYMSKIK Női Vállalkozói Klub

2017. 09. 24. 00:00

Michael Leier úr meghívására 2017. szeptember 27-én Győrben, a Leier City Center impozáns épületében ünnepelte harmadik születésnapját. A házigazda Leier úr az elmúlt időszakban többször is vendége volt a klubnak a kamarában, értékes beszélgetést folytatva pályafutásáról, a cégutódlás kérdéseiről, a határokon átnyúló vállalkozásai évtizedes tapasztalatairól. Az eseményre unokái is elkísérték.

Michael Leier köszöntője 2017 szeptember

Generációk családi cégben - a kontroll 11 pontja /kihelyezett májusi klubülés

2017. 05. 19. 10:08

A GYMSMKIK Női Vállalkozói Klub májusi programjaként a céges generációváltás témájával foglalkozott. Meglepetés vendég Kürti Tom volt ( http://www.kkvmagazin.com/v/felertunk-a-nagymamakhoz/.) A szakmai "élménynap" három órásra sikerült, jó hangulatban, sziporkázó tudásátadással.

Kürti Tom

Tapasztalatgyűjtés Bécsben (WKO) - Nő a gazdaságban Ausztriában és Magyarországon

2017. 03. 24. 14:45

A GYMSMKIK Női Vállalkozói Klubjának delegációja a Bécsi Gazdasági Kamara (WKO) Nő a gazdaságban tagozatának meghívására részt vett a hagyományos, Tavaszi ébredés című programjukon, 2017. március 16-án Bécsben.

csoportkép Bécs 2017-03-16

Innováció a sportban

2017. 03. 24. 14:32

A GYMSMKIK Női Vállalkozói Klubja azt vallja, hogy a legjobb prevenció a megfelelő életforma, ami a sport nélkül elképzelhetetlen. A sportban is érdekes az innováció. A rúdsportot is egy innovatív mozgásformának tekintik. Ezért is találkoztak a a Vertical Spin & Fitness Sportegyesület képviselőivel, hogy tapasztalatot gyűjtsenek a sportágról.

rúdsport 2017

sport-sport-sport

2017. 03. 24. 14:14

edzőteremben 2017

ételek

Találkozás és könyvdedikálás Mihael Leierrel

2017. 03. 24. 14:03

A cikket megnyitva a videó nagyobban is vetíthető

Céglátogatás a Gimex Hidraulikánál

2017. 03. 24. 13:53

A kamara Női Vállalkozói Klubja a generációk a cégben és a Valentinnap jegyében céglátogatáson, előadásokon, kultúrműsoron és kreatív cukrászkodáson vettek részt Győrben a GIMEX székhelyén. Számos tapasztalattal összesűrített fantasztikus program volt. Köszönjük a házigazdáknak és a közreműködőknek!.Gimex-nél 2017

Céglátogatás és Sóbarlang

2017. 03. 24. 13:45

Budai Henrietta az Útkom-Design Kft (http://terkitoltoanyag.hu/) ügyvezetője fogadta látogatásra a GYMSMKIK Női Vállalkozói Klub tagjait. Tájékoztatást adott vállalkozó tevékenységéről, a több lábon állásról, a család és a vállalkozói lét összeegyeztetéséről. A találkozó az általa működtetett győri sóbarlangban ( http://www.sobarlanggyor.hu) folytatódott, rámutatva, hogy egészséges vállalkozást egészséges vállalkozásvezetők tudnak működtetni. A céglátogatást a többi klubtag február 2-án folytatja. A kamara ereje a közösségekben is van.

montázs

Programalkotó klubtalálkozó 2017. január 18.

2017. 03. 24. 13:03

A klubtagok nagy érdeklődéssel és aktivitással vettek részt a 2017. évi klub tevékenységét megálmodó munkában. Többen felajánlották, hogy cégük telephelyén ismertetik meg tevékenységükkel, szolgáltatásaikkal társaikat. Szóba kerültek a klub által képviselt értékek is. A 2017. évi programok ennek jegyében kerültek kiválasztásra.

Női Vállalkozói Klub 2017 január Győr

A női sikerről beszélgettek március 8-án Győrben, a kamarában

2017. 03. 09. 10:54

„A nő: tetőtől talpig élet.” – címmel, Weöres Sándor szavaival hívta Győrbe, a kamarai székházba a kamara vezetése (GYMSMKIK), a hölgy vállalkozásvezetőket és a vállalkozások menedzsmentjének vezető hölgytagjait nőnapi pódiumbeszélgetésre, amelyet a kamara elnöke, Pintér-Péntek Imre vezetett.

Kamarai Nőnap 2017-03-08

Számokban a nőkről - A KSH adatai a Nemzetközi Nőnap alkalmából 2017.

2017. 03. 08. 13:13

Valóban kevesebb kislány születik, mint kisfiú? Hosszabb életre számíthatnak a nők, mint a férfiak? És vajon hogy állnak a magyar nők iskolai végzettség, munkavállalás, kereset és családalapítás tekintetében? Összegyűjtöttünk néhányat a KSH nőkkel kapcsolatos adataiból. - írja a KSH mai sajtóközleményében. Lássuk az adatokat!

Ünnepi élmény Budapesten

2016. 12. 21. 16:53

A klub 44 képviselője 2016. december 20-án a Diótörő előadását nézhette meg a Papp László Arénában. Csodás élmény volt.

arénában

Ajándék támogatónak

2016. 12. 21. 16:48

A kamara Női Klubja 2016. december 20-án Budapesti programja keretében megajándékozta támogató partnereit.

ajándék Női Klubtól 2016

Támogatás Kurdi Csongornak

2016. 12. 21. 16:45

A Női Klub 2016. decemberében támogatást nyújtott át egy tehetséges diák tanulmányaihoz. Kurdi Csongor és édesanyja nagyon példaértékünak tartotta és megköszönte a gesztust.

KurdiCsongor

Ajándék a tehetségeseknek 2016

2016. 12. 21. 16:42

A Női Klub 2016. decemberben az SZE Gyakorló Iskoláját, mint tehetségpontot, megajándékozta, amit a diákok örömmel fogadtak.

ajándék Női Klubtól 2016

E-autó bemutató a Női klub szervezésében

2016. 12. 21. 16:38

A kamarai nyílt napon 2016. decemberben a klub szervezésében a Győri Gíyakorló iskola tehetséges diákjai ismerkedtek a technikábal.

autóbemutató 2016

Referencia film bemutató a Női Klubban

2016. 12. 21. 16:33

Női klub 2016 december

2016. decemberben a kamara női klubjában bemutatták a másfél éves klub referencia filmjét. Nagy sikert aratott.

Női Vállalkozói Klub - 2016. október - „Családi vállalkozás felépítése és átadása az utódoknak határon innen és túl” -sikerrendezvény

2016. 11. 04. 15:12

Varga Szabolcs alelnök megnyitója

Pódium beszélgetést szervezett Pió Márta közreműködésével a két éve eredményesen működő GYMSMKIK Női Vállalkozói Klub október közepén. Horváth Imre Tamásné köszöntőjében elmondta, hogy nagy örömre ad okot, hogy Michael Leier úr és unokái is megtisztelik az eseményt részvételükkel. Nagy öröm az is, hogy a Borsodi család és Vörös Gyula családja is vállalkozott a nyilvános beszélgetésre. Köszöntötte Varga Szabolcsot kamarai frissen megválasztott általános alelnökét, aki maga is egy családi vállalkozás második generációs tagja.

Családi vállalkozás felépítése és átadása az utódoknak határon innen és túl - pódiumbeszélgetés Győrben

2016. 10. 04. 10:22

A téma kapcsán.a pódium vendégei az International Leier Gruppe , a Borsodi Műhely Kft. és a Biotextima Kft.alapító és ifjú képviselői, valamint a rendezvény résztvevői megosztják tapasztalataikat, kihívásaikat, jó gyakorlatukat egymással.

A programot ajánljuk utódlás küszöbén, közben lévő válllakozásoknak és cégvezetőknek is, akik hatékonyságukat új szemlélettel, jó gyakorlatok megismerésével fejleszteni kívánják. Ajánljuk mindnekinek, aki egy-egy "cégbirodalom" felépülésére, továbbélésére kíváncsi. Jelentkezés, még több  információ itt.

GYMSMKIK Női Vállalkozói Klub - találkozó Zsuffa Tünde íróval

2016. 09. 30. 13:12

Időpont: 2016. október 19. 18 óra

Helyszín: Kereskedelmi és Iparkamara Győr, Szent István u. 10/a. panoráma terem.

A program nyitott, a klubtagok az érdeklődőket örömmel fogadjáák. Az írónő a beszélgetésen túl A Híd közepén című új, történelmi regényéből is felolvas részleteket.

GYMSMKIK Női Vállalkozói Klub - Ünnepi koncerten vettek részt a kétéves szervezet tagjai.

2016. 09. 26. 13:27

2014. szeptember 23-án alakult meg, a kamarai vezetésének támogatásával a klub.  Már az első évben értékes és érdekes programokat valósítottak meg. Az első évet tortával, köszöntőkkel és BMW élménytúrával ünnepelték meg. Az ünnepség videója itt megtekinthető. A kétéves ünnepségre a klubtagok VIP jegyeket kaptak a klubvezető és családja jóvoltából Budapestre, a szépen felújított Mátyástemplomba, a Virtuózok koncertre.

Mátyás-templomban 2016 szeptember

A klub erre az évre és a következőre is komoly tervekkel készül.

 

 

A GYMSMKIK Női Vállalkozói Klub üzletasszony találkozón vett részt Szegeden

2016. 09. 16. 14:41

Az Enterprise Europe Network (EEN) Szegedi irodájának szervezésében szeptember 14-én üzletasszony találkozót tartottak, amelynek célja a Győr környéki női üzleti tapasztalatok kicserélése, valamint a közös üzleti lehetőségek felkutatása volt.

Üzletasszony találkozó 2016. Szeged

GYMSMKIK Női Vállalkozói Klub - tapasztalatgyűjtés, kapcsolatépítés Svert Kupa Zamárdi

2016. 08. 22. 10:17

Svertes hajók a kikötőben

A klub életében újra és újra felbukkan a sport iránti érdeklődés. 2016. augusztusában a Zamárdiban rendezett Svert Kupa került a fókuszba. A vitorlázás, azon belül is a svertes hajók és azok versenye egy különleges sportot jelent.

Női Vállalkozói Klub - Szigetközi ökotudatos élménynapon

2016. 07. 25. 12:07

A kamara Női Vállalkozói Klubja júliusban a Szigetközt fedezte fel   A klub 2016. évi programjai tervezésénél „ökotudatossággal” kapcsolatos programot ütemezett a nyár közepére. Kocsis Júlia mosonmagyaróvári klubtag javaslatára és vezetésével vettek részt a klubtagok és vendégeik a július 23-i szigetközi szombati élménynapon.

A klubra jellemzően most is nők-férfiak és különböző korosztályok együtt vettek részt az eseményeken.

Ökoparkban Dunaszigeten

Média és külgazdasági tapasztalatszerzés Bécsben

2016. 07. 01. 07:19

2016. júniusában a Női Klub évi programjának megvalósításaként egy napos bécsi tapasztalatszerzésen vett részt. A program előzménye, hogy a vállalkozó hölgyek fontosnak tartják a médiával történő profi kapcsolattartást. Előzetesen médiatréningen tapasztalták meg a kamera előtti szereplés kihívásait, majd az MTVA és egy országos napilap szerkesztőségébe látogattak. Ebbe a sorba illeszkedik a bécsi szakmai út is.

Bécsi magyar nagykövetségen

 

Bécsi magyar

GYMSMKIK Női Vállalkozói Klub 2016. június - jubileumra várva

2016. 07. 01. 06:55

Hol is tartunk 2 év után?

A június a számvetés ideje is a kamarai női klubban, hiszen két éve június 22-én a kamarai Kereskedelmi tagozat családi napján, Győrben, érett javaslattá Horváthné Éva gondolata, miszerint a női vállalkozásvezetők, cégek női vezető menedzserei közösségként értéket, új színt hozhatnak a kamara életébe. A javaslatot támogatás, majd elnökségi jóváhagyás és tettek sora követte.

csoportkép

GYMSMKIK NŐI KLUB 2016. május - Szimpózium a tehetségekért

2016. 05. 18. 16:19

Női Klub Szimpózium a tehetségekért 2016

Dr. Konczosné Dr. Szombathelyi Márta docens kezdeményezésére, a kamarai Női klub üzletasszonyainak aktív részvételével , a Széchenyi István Egyetem Tehetségsegítő Tanácsa tehetségbörzét szervezett 2016. május 18-án Győrben a Széchenyi István Egyetemen. A kiemelt tudományos munkát végző diákok csapatai mutatkoztak be, majd cégvezetőkkel folytattak kötetlen beszélgetést.

GYMSMKIK NŐI KLUB - Kreatív főzés Nagy Eszter séffel

2016. 03. 29. 08:46

Nagy Eszter séf 2016. március

Rendezvényszervezésről, különleges catering készítéséről szólt a Női klub 2016. márciusi programja. Fotók megtekinthetők a cikk megnyitásánál.

GYMSMKIK NŐI KLUB - anyagvizsgálati laborban 2016.

2016. 02. 18. 08:46

Az anyagvizsgálat is lehet izgalmas és érdekes! A klub és vendéseik, urak és fiatalok, 2016. február 17-én több órát eltöltöttek a SZEgyetem laborjában. Dr.Csiizmazia Ferencné, Dr. Hargitai Hajnalka és Kozma István tartottak bemutatókat. Az eseményen készült fotók megtekinthetők a hír megnyitásával.

Anyagvizsgálati laborban 2016. február 17.

Nőnap 2016. - a kamarában már hagyomány

2016. 02. 15. 12:04

A kamara évek óta megrendezi nőnapi ünnepségét a vállalkozó hölgyek, partnerei és a kamarai munkatársak számára is. Idén is kellemes programra készülhetünk. A GYMSMKIK Női Klubja a klubtagoknak szánt Film Klub rendezvénnyel kapcsolódik az eseményhez.

Nőnap-archív 2015.

Kamarai Női Klub konditeremben II. alkalom

2016. 02. 03. 16:33

A januári konditermi programon volt, aki nem tudott részt venni. A klubtagok februárban kapnak egy második esélyt a részvételre. Már most nagy az érdeklődés. A részvétel VIP. (Meghívottaknak)

Kamarai Női Klub anyagvizsgálati laborban - Győr, Széchenyi Egyetem

2016. 02. 03. 16:25

A klubtagok és kísérőik megismerkednek az egyetem anyagvizsgálati laborjával. Dr. Hargitai Hajnalka házigazdával arról is beszélgetnek, hogyan kerülnek hölgyek műszaki pályára. Hogy látják a résztvevők a női karrier lehetőségeit napjainkban. A program nyitott, a hölgyek mellett urak is résztvesznek az eseményen.

2015. decemberi kamarai nyílt napon

2016. 02. 02. 09:52

Női Klub 2015. Jótékonysági vásáron

A klubtagok a kamara nyílt napján is találkoztak, 2015. decemberben, hogy ajándéktárgy vásárlásukkal a készítő diákok iskoláinak alapítványát támogassák.

2016. január 20. klubtalálkozó

2016. 02. 02. 09:43

A klubtagok köttelen beszélgetésre, az éves tervek pontosítására találkoztak január 20-án. Már készültek a január 23-i "Konditermek éjszakája" programjukra is.

találkozó 2016 január 20

2015. december 9. Filmklub

2016. 02. 02. 09:34

Női Klub 2015. decemberben

2015. november 25.

2016. 02. 02. 09:14

A klubtagok programalkotó klubtatálkozót tartottak. Számos javaslat körül alakult ki 2016. év programterve.

Női Klub 2015. november

Meghitt - boldog ünnepet kívánunk!

2015. 12. 18. 07:51

Klubtagunk Hurtikné Eszter is énekelt a Liszt Ferenc kórussal az ünnepi koncerten Győrben. Néhányan részt is vettünk ezen az eseményen. A cikket megnyitva videófelvételt nézhetünk  meg a hangversenyről, Eszterről.

Karácsonyi üdvözlet 2015.

Önismeret és stílus rendezvényt tartottak Győrben

2015. 11. 17. 13:40

2015. október 21-én nagysikerű nyitott rendezvényt tartott a Női Klub.

Burda Anna

Legjobb Női Munkahely díjat kapott a győri GIMEX-HIDRAULIKA KFT

2015. 11. 16. 07:57

A csütörtöki díjátadón a „Legjobb Női Munkahely 2014” Pályázat eredményeit és az értékelés indoklását Modláné Görgényi Ildikó a Legjobb Női Munkahely Pályázat Bíráló Bizottság elnöke ismertette, a díjakat Ferenczi Andrea  az MNKSZ elnöke, Dunai Mónika országgyűlési képviselő és a Pályázat Bíráló Bizottság tagjai, Hajós Katalin és Sebestyén Zsuzsa adták át.

Gimex I. díj 2015.

Autós élménytúrával ünnepeltek az üzletasszonyok

2015. 09. 24. 11:32

A GYMSMKIK Női Klub egy éve szeptember 23-án alakult. A jubileumot a klub arculatához illően ( dinamikus, kapcsolatteremtő, új dolgok kipróbálására vállalkozó, véleményével mértékadó), BMW-s élmény túrával egybe kötve tartotta Győrben. Egy év alatt csapattá váltak. Örömteli és hasznos minden találkozásuk. Az alapítók nyitottak, szívesen fogadják csapatunkba a hasonló mentalitású aktív üzletasszonyok, vezető menedszer hölgyek érdeklődését, jelentkezését.

Női Klub 1. éves tortája 2015

Összefoglaló a Női Klub indulásától 2015. júniusig

2015. 07. 23. 13:45

Összefoglaló 2015. június

Látható, hogy a Női Klub első lépései botladozás helyett inkább dinamikusnak, sikeresnek
mondhatók.

Kapcsolatépítés - munkaebéd az MNKSZ elnökével

2015. 06. 19. 09:26

Ferenczi Andrea a Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség (MNKSZ) elnöke a Kőváriné Vida Ildikó PR vezető, kamarai tanácsos által szervezettt úton, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Női Klub meghívására találkozott a „Női Klub média gyakorlata” című budapesti esemény résztvevőivel  2015. június 17-én a munkaebéd keretében, ahol méltatták a két szervezet között 2008 óta fennálló együttműködést és megállapodtak, hogy az együttműködést ebben az évben is folytatják a „Legjobb Női Munkahely 2014” pályázattal kapcsolatban, valamint az MNKSZ „Nő, család és karrier II. - Generációk közötti együttműködés” című konferenciájával kapcsolatban. Ferenczi Andrea bejelentette, hogy az MNKSZ két Erasmus+ pályázatban érdekelt, amelyek 2015. első negyedében kerültek benyújtásra, mindkét esetben  olasz koordinátor vezetésével és 7 országgal partnerségben. A pályázatoknak egyik eleme a (női) vállalkozással kapcsolatos tudásátadás és képzés, ezért előzetesen jelzi, hogy az MNKSZ - pályázat elnyerése esetén –

a  Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Női Klubját fel fogja kérni az együttműködésre.

Örömfotók - Női klub Budapesten

2015. 06. 19. 08:23

A Női Klub tagjai a gyakorlati média tapasztalatokon túl játékossá, talán kicsit újra gyermekké is váltak, amikor közel kerülhettek gyermekkoruk kedvenceihez Süsühöz és TV macihoz. Vidáman fotóztak és fotózkodtak. A címre kattintva ebből láthatunk képeket.

 

 

Női Klub Budapesten csoportkép 2015

A kamarai Női Klub média gyakorlaton volt Budapesten

2015. 06. 18. 09:10

Nyári visszatekintő: Június 17-én a klub tagok Budapesten az MTVA -ban és a Bikk szerkesztőségben is gyűtjöttek gyakorlati média tapasztalatokat.

MTVA Csilla Móni Melinda kameráznak 2015-06-17

Női Klub - Utazás a tudomány körül

2015. 05. 21. 09:26

A művészet, a szociálpszichológia és a műszaki tudományos kutatás egy-egy jeles képviselőjével beszélgettek az Iparkamarai Női Klub tagjai Győrben, május 20-án.

Kamarai Női klub áprilisi programja Győrben

2015. 04. 07. 10:16

április 15-én szerdán délután 5 órakor tartjuk a kamarában, (Győr, Szent István u. 10/a) a Baross teremben

A generációkon átívelő gondolatok felismert, vagy titkos hatása életünkre, életvezetésünkre. Elragadó élményre és útmutató bölcsességekre is számíthatunk.

Nők a szeren

2015. 03. 23. 10:40

Az Iparkamarai Női Klub tagjai Győrben a Nordland Wellness Centrumban vendégeskedtek.

Edzenek a Női klubosok

Média tréningen vettek részt a kamarai Női klub tagjai

2015. 02. 19. 09:41

Az éves programtervük egyik pontját valósították meg a klubtagok február 18-án, Pió Márta segítségével. Már a szervezésnél, a meghívóval megkapták a hölgyek a feladatot, hogy cégük, termékük bemutatására készülve, öltözködésükkel is fejezzék ki, amit képviselnek.

Iparkamarai Női Klub alakult Győrben

2014. 09. 23. 18:07

Iparkamarai Női Klub Győr alapítóinak egy csoportja

Kereken húsz vállalkozást vezető hölgy, illetve cégmenedzsment női tagja alapította meg  ezt az új közösséget a kamarában. Először meghatározták, hogy milyen klubot alapítanak, majd programtervet készítettek már a következő évre is. A résztvevők egy részét sikerült lencsevégre kapni. A következő találkozó-időpontját meghatározták, a programot elkezdték szervezni. Lesznek nyitott és a klubtagoknak szánt programok is. Hallatnak még hírt magukról!