Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Vállalkozásra fel! - A GYMSM KIK Női Vállalkozói Klub és a MNKSZ közös projektrendezvényt tartott

Győrben, a megyei Kereskedelmi és Iparkamara Női Vállalkozói Klubja meghívására a kamarai székházban tartották  a BE THE CHANGE” ERASMUS+ PROJEKT magyarországi zárórendezvényét október 16-án. A projekt a vállalkozóvá válás elősegítésének módszereit kutatta, a generációk közötti tudásátadás alkalmazásával. Az öt országot átívelő projektben hazánkat a Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség képviseli. A klub és a szövetség évek óta ápol egymással kiváló szakmai és emberi kapcsolatot. Ez a nagy érdeklődéssel megtartott győri esemény egy mérföldkőnek tekinthető a két szervezet kapcsolatában.

Ismerje meg a rendezvény előadóit: http://noikarrier.hu/files/eloadok.10.15.pdf

Kattintson a projekt oldalakra (web,f) a szakmai tartalmak és események megismerése céljából.

https://bethechange-project.eu/hu/home-4/

https://www.facebook.com/bethechange.erasmus/

Ismerje meg a Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetséget: http://www.noikarrier.hu/

BeTheChange 2018. GYMSM KIK

Tapasztalatgyűjtésen Szlovákiában

A GYMSM KIK Női Vállalkozói Klubja médialátogatás tematikájú szakmai programot tartott Pozsonyban 2018. augusztus 30-án.  A résztvevő üzletasszonyokat természetesen a szlovák-magyar üzleti kapcsolatok, lehetőségek is érdekelték, így útjuk elsőként a Pozsonyi Magyar Nagykövetségre vezetett, ahol  Dr. Varga Tibor tanácsos tartott tájékoztatót, majd válaszolt a kérdésekre is.  Ez után Szlovákia egyetlen magyar nyelvű napilapja, az Új Szó szerkesztőségében gyűjtöttek információt és beszélgettek a nyomtatott és az online média lehetőségeiről.

A Női Klub Pozsonyban -2018

A Női Vállalkozói Klub látogatása a Darnó-Húsnál

Oldott, őszinte hangvételű beszélgetés során a cég ügyvezetője – Kanyóné Princes Gyöngyi - beszélt a CSR tevékenységükről, a társadalmi szerepvállalás fontosságáról, az összefogásról, példamutatásról. Külön köszönjük, hogy a cég tulajdonosa Dr. Kovács Péter maga kalauzolta klubunkat a csodálatos Szigetközben!

Látogatás a Darnó-Húsnál 2018.

„Összefogunk, összefutunk”

Ezen a néven első alkalommal rendeztek jótékonysági futóversenyt 2018. május 19-én Győrben, az akadályozott emberek javára. Füves Zsuzsa klubtagunk invitálására a Női Vállalkozói Klub tagjai is örömmel csatlakoztak az eseményhez, és néhány kilométeres futásukkal álltak a nemes kezdeményezés mellé.

Összefogunk-összefutunk 2018.

Egészséges Vállalkozók Program 2018. I. negyedév

A klub februárban és március elején három alkalommal, az Egészséges Vállalkozók Programjuk keretében kihelyezett klubnapokat tartott Győrben a "Sóbarlangban" Budai Henrietta klubtag meghívására. A klubtagok kis csoportokban ismertek meg relaxációs technikákat és a sóterápia jótékony hatását.

Sóbarlangban 2018

Munkamegbeszélést tartott a GYMSM KIK Női Vállalkozói Klub elnöksége

Az aktív üzletasszonyok számos kiváló javaslatot kaptak a klubtagoktól. Súlyozni, az anyagi lehetőségekhez mindenképpen igazítani kell a megvalósítható programokat. Ezért találkozott a kamarában 2018. február 15-én Horváth Imre Tamásné klubvezető, Ferenczi Kata klubvezető helyettes, Gál Renáta, Horváthné Borsodi Mónika és Horváth Angyalka elnökségi tagok. a megbeszélésen réészt vett még Nagy Enikő a klubot a kamarai munkaszervezet részéről segítő klubtitkár is.

GYMSM KIK Női Vállalkozói Klub munkamegbeszélés 2018.

 

A kamarai GYMSMKIK Női Vállalkozói Klub diákokat ajándékozott meg

A három éve alakult klub öt tanulónak adott 10-10 ezer forintos ajándékutalványt december 20-án, akik a Győri Szolgáltatási SZC Pálffy Miklós Kereskedelmi és Logisztikai Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájába járnak. Az iskolában Horváth Imre Tamásné klubelnök adta át és boldog ünnepet, sok sikert kívánt további tanulmányaikhoz. Az alkalom lehetőséget nyújtott beszélgetésre az iskola képviselőivel is. A klub fennállása óta minden év végén jótékonykodik. Támogatott már hátrányos helyzetű gyermekeket segítő alapítványt, és tehetséges gyermeket is.

TUDÁSÁTADÁS – GENERÁCIÓK ÖSSZEFOGÁSA A CSALÁDBAN ÉS A MUNKAHELYEN címmel nemzetközi konferenciát tartottak Budapesten

A Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség (MNKSZ) a Personal Hungary Emberierőforrás- menedzsment Szakkiállításon nemzetközi konferenciát rendezett a generációk közötti tudásátadás témakörében. Az MNKSZ saját rendezvényein, valamint az ENSZ-es és Európai Uniós projektjein keresztül sok éve képviseli azt a szemléletet, hogy az idősebb generációk szakmai és élettapasztalata olyan érték, amelyet nem szabad veszni hagyni, sem a családok, sem a fiatalabb generációk szakemberei számára. Az eseményen átadták a Legjobb Női Munkahely 2016. díjait is. A győri székhelyű ED.HAAS Kft. különdíjet vehetett át a 250 fő alatti foglalkoztató vállalkozások kategóriájában.

Díjazottak MNKSZ 2017-11-16

"ÖSSZEFOGÁS AZ EGÉSZSÉGÉRT A MELLRÁK ELLEN” HÍDSÉTÁT ÉS KONFERENCIÁT tartottak Győrben

2017. október 16.

Minden év októbere a mellrák elleni kampány hónapja. A kampány első napján, október 1-én – amely a mellrák elleni küzdelem világnapja -, világszerte nők milliói hívják fel a figyelmet a betegségre.  A kamara önkéntes tagja, az Ed.Haas Hungária Kft. fő támogatásával október 13-án Győrben egy rózsaszín szalagos figyelemfelhívó sétából, valamint azt követően egy tájékoztató jellegű előadássorozatból álló rendezvénysorozat zajlott több száz résztvevővel. A kamara Női Vállalkozói Klubja számos tagja részt vett az eseményen.

Női klubosok egy része az eseményen

Három éves lett a GYMSKIK Női Vállalkozói Klub

Michael Leier úr meghívására 2017. szeptember 27-én Győrben, a Leier City Center impozáns épületében ünnepelte harmadik születésnapját. A házigazda Leier úr az elmúlt időszakban többször is vendége volt a klubnak a kamarában, értékes beszélgetést folytatva pályafutásáról, a cégutódlás kérdéseiről, a határokon átnyúló vállalkozásai évtizedes tapasztalatairól. Az eseményre unokái is elkísérték.

Michael Leier köszöntője 2017 szeptember

Szeptemberi klubtalálkozó burgenlandi partnerekkel

Határon átnyúló vállalkozói kapcsolatok - a GYMSM KIK Női Vállalkozói Klubjának meghívására Mosonmagyaróvárra érkezett a Burgenlandi Gazdasági Kamara delegációja 2018. szeptember 15-én.

RegioNet 2018

Információgyűjtés növénytermesztésről, vállalkozás tervezésről

2018. június 14.

A GYMSM KIK Női Vállalkozói Klubja júniusi programjai részeként, növénytermesztéssel, vállalkozás tervezéssel valamint a család és a vállalkozás összeegyeztetésének egy lehetséges módjával ismerkedett Giczi-Bella Dominika közreműködésével.

Női Klub kiskertben 2018.

Amikor az álmok beindítják a valóságot - Álmodni borral és borról is lehet…

A GYMSMKIK Női Vállalkozói Klubja üléseit gyakran tartja a klubtagok vállalkozásánál, telephelyén. Mód nyílik ilyenkor több kérdés feltevésére, a vállalkozás alaposabb megismerésére. Gyakran felmerülnek a családi vállalkozásoknál a generációváltás mikéntjének kérdései is. Ezek a beszélgetések, véleménycserék számos tapasztalathoz juttatják a klubtagokat. 2018. június 1-én a klub ülését a Pécsinger Pincészetben tartották. Tényő, Győrszemere, Győrújbarát lankái is  visszaadják a szorgalmas munka gyümölcsét, jóillatú és jóízű fürtös csodák formájában. Ebből készülnek a pincészet borai.

A Pécsinger Szőlőbirtokon 2018.

GYMSMKIK Női Vállalozói Klub - Tanulj meg mindent, amit lehet...

Tanulj meg mindent, amit lehet, amikor csak lehet, akitől csak lehet! Egyszer eljön az az idő, amikor hálás leszel ezért magadnak.” Sarah Caldwelltől származó mottóval invitálta tagjait a GYMSM KIK Női Vállalkozói Klub egy kellemesnek ígérkező áprilisi programra Győrbe.

Honnerné Tibold Dianna meghívására a klub tagjai, Horváth Imre Tamásné klubvezetővel az élen április 13-án részt vettek a Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum Pálffy Miklós Kereskedelmi és Logisztikai Szakgimnázium Győrben megrendezett Szakmák éjszakája elnevezésű rendezvényén, melyen Lehoczky György igazgató tájékoztatást nyújtott az érdeklődőknek az iskolában folyó képzésekről, lehetőségekről, az iskola keretében megszerezhető végzettségekről. A fogyasztóvédelmi előadás ugyancsak számos hasznos információt nyújtott a program látogatóinak.

GYMSM KIK Női Vállalkozói Klub – folytatódik az együttműködés a régió sikeres kulturális vállalkozásaival

Hangversenylátogatással folytatódott 2018. február 22-én a GYSMKIK Női Vállalkozói Klubjának együttműködése az 50 éves Győri Filharmonikus Zenekarral. A remek hangulatú koncerten „A bűvészinas” és „Rómeó és Júlia” válogatásokat hallgathattak a tizenhét fővel jelen lévő klubtagok. A régió sikeres kulturális vállalkozásainak megismerése és együttműködése a győri zenekarral a tavalyi évben kezdődött. A fennállásának 3. születésnapját ünneplő klub vendégei voltak a zenekar művészei és karmesterük Berkes Kálmán. A csütörtöki este, felejthetetlen zenei élmény, kiváló kikapcsolódás volt a vállalkozásokat vezető hölgyek számára.

Köszönjük Filharmonikusok, köszönjük Willis karmester Úr! – tájékoztatott az eseményről Ferenczi Katalin a klub elnökhelyettese.

Női Klub koncerten 2018. február

Fémiparos találkozó a kamarai Női Vállalkozói Klubban - 2018. január

A GYMSMKIK Női Vállalkozói Klubja 2018-ban első eseményét a Ferenczi Fémipari Kft. győri telephelyén tartotta, eleget téve az egyik cégtulajdonos, Ferenczi Katalin meghívásának. Rajta kívül a klubtagok között többen szintén fémipari céget vezetnek. Így a találkozó fémiparosok tapasztalatcseréjét is jelentette. Idén is sziporkázott a csapat, számos ötletből kellett kiválasztani a klubtagok számára legmegfelelőbbeket, amikor 2018. évi programjaikat meghatározták.

Ferenci Fémipari Kft-nél a Női Klub 2018

Kamarai Női Vállalkozói Klub – bővülnek a határon túli kapcsolatok

A 2016-os adatok szerint Ausztriában 13 876 női vállalkozó volt Burgenlandban .Az egy fős női vállalkozások aránya nagyon nagy 57.8 százalék. A GYMSM KIK női vállalkozói három éve közösséget alkotnak.

A klub tagjai november 22-én a burgenlandi Gazdasági Kamarához látogattak a nők vezette vállalkozások sikereinek és kihívásainak tapasztalatcseréje céljából, Horváth Imre Tamásné klubvezetővel az élen.

Női Klub Burgenlandban tanácskozik 2017

„Nőnek lenni jó!” konferencián vett részt a Női Vállalkozói Klub (GYMSMKIK) delegációja

Hatodik alkalommal rendezte meg a Nőnek lenni jó! Konferenciát, „Az Álmaink”, címmel a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kiemelt támogatásával és több vállalat hozzájárulásával, 2017. szeptember 22.-én Kecskeméten a megyei kamara (BKMKIK) Női vállalkozói Klubja, élén Csatos Erika vezetésével. Az eseményen a GYMSMKIK Női Vállalkozói Klubja öt fős delegációja VIP vendégként vett részt, Horváth Imre Tamásné klubelnök vezetésével.

Kecskemét 2017. szeptember