Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Látogatás a Menedzsment Campuson

A Női Vállalkozói Klub látogatást tett a Széchenyi István Egyetem új épületében a Menedzsment Campuson.

II. Összefogunk - Összefutunk jótékonysági futás

A Női Vállalkozói Klub is képviseltette magát a II. Összefogunk - Összefutunk jótékonysági sporteseményen.

Visegrádi Grand Plus Női Fesztivált tartottak Tuzla-ban

A Visegrádi Grand Plusz Női Fesztivál 2019. április 10-14. között került megrendezésre a bosznia-hercegovinai Tuzlában.

Gyermekeken segítettek a női vállalkozók Győrben

˝Évente többször szervezünk gyűjtést, mert fontos, hogy ne csak karácsonykor jótékonykodjunk˝ - mondta Horváthné Borsodi Mónika. A megyei Kereskedelmi és Iparkamara Női Vállalkozói Klubja célkitűzéseinek megfelelően figyelmet fordít a rászorulók támogatására. Ezért és húsvét apropóján gyűjtést szerveztek a Megyei Gyermekvédelmi Központ számára. Az adományokat szerdán adták át a szervezet Vasvári Pál utca 1. szám alatti központjában.

Foto-kisalfold-hu

Vállalkozásra fel! - A GYMSM KIK Női Vállalkozói Klub és a MNKSZ közös projektrendezvényt tartott

Győrben, a megyei Kereskedelmi és Iparkamara Női Vállalkozói Klubja meghívására a kamarai székházban tartották  a BE THE CHANGE” ERASMUS+ PROJEKT magyarországi zárórendezvényét október 16-án. A projekt a vállalkozóvá válás elősegítésének módszereit kutatta, a generációk közötti tudásátadás alkalmazásával. Az öt országot átívelő projektben hazánkat a Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség képviseli. A klub és a szövetség évek óta ápol egymással kiváló szakmai és emberi kapcsolatot. Ez a nagy érdeklődéssel megtartott győri esemény egy mérföldkőnek tekinthető a két szervezet kapcsolatában.

Ismerje meg a rendezvény előadóit: http://noikarrier.hu/files/eloadok.10.15.pdf

Kattintson a projekt oldalakra (web,f) a szakmai tartalmak és események megismerése céljából.

https://bethechange-project.eu/hu/home-4/

https://www.facebook.com/bethechange.erasmus/

Ismerje meg a Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetséget: http://www.noikarrier.hu/

BeTheChange 2018. GYMSM KIK

Tapasztalatgyűjtésen Szlovákiában

A GYMSM KIK Női Vállalkozói Klubja médialátogatás tematikájú szakmai programot tartott Pozsonyban 2018. augusztus 30-án.  A résztvevő üzletasszonyokat természetesen a szlovák-magyar üzleti kapcsolatok, lehetőségek is érdekelték, így útjuk elsőként a Pozsonyi Magyar Nagykövetségre vezetett, ahol  Dr. Varga Tibor tanácsos tartott tájékoztatót, majd válaszolt a kérdésekre is.  Ez után Szlovákia egyetlen magyar nyelvű napilapja, az Új Szó szerkesztőségében gyűjtöttek információt és beszélgettek a nyomtatott és az online média lehetőségeiről.

A Női Klub Pozsonyban -2018

A Női Vállalkozói Klub látogatása a Darnó-Húsnál

Oldott, őszinte hangvételű beszélgetés során a cég ügyvezetője – Kanyóné Princes Gyöngyi - beszélt a CSR tevékenységükről, a társadalmi szerepvállalás fontosságáról, az összefogásról, példamutatásról. Külön köszönjük, hogy a cég tulajdonosa Dr. Kovács Péter maga kalauzolta klubunkat a csodálatos Szigetközben!

Látogatás a Darnó-Húsnál 2018.

„Összefogunk, összefutunk”

Ezen a néven első alkalommal rendeztek jótékonysági futóversenyt 2018. május 19-én Győrben, az akadályozott emberek javára. Füves Zsuzsa klubtagunk invitálására a Női Vállalkozói Klub tagjai is örömmel csatlakoztak az eseményhez, és néhány kilométeres futásukkal álltak a nemes kezdeményezés mellé.

Összefogunk-összefutunk 2018.

Egészséges Vállalkozók Program 2018. I. negyedév

A klub februárban és március elején három alkalommal, az Egészséges Vállalkozók Programjuk keretében kihelyezett klubnapokat tartott Győrben a "Sóbarlangban" Budai Henrietta klubtag meghívására. A klubtagok kis csoportokban ismertek meg relaxációs technikákat és a sóterápia jótékony hatását.

Sóbarlangban 2018

Munkamegbeszélést tartott a GYMSM KIK Női Vállalkozói Klub elnöksége

Az aktív üzletasszonyok számos kiváló javaslatot kaptak a klubtagoktól. Súlyozni, az anyagi lehetőségekhez mindenképpen igazítani kell a megvalósítható programokat. Ezért találkozott a kamarában 2018. február 15-én Horváth Imre Tamásné klubvezető, Ferenczi Kata klubvezető helyettes, Gál Renáta, Horváthné Borsodi Mónika és Horváth Angyalka elnökségi tagok. a megbeszélésen réészt vett még Nagy Enikő a klubot a kamarai munkaszervezet részéről segítő klubtitkár is.

GYMSM KIK Női Vállalkozói Klub munkamegbeszélés 2018.

 

Burgenlandban járt a Női Vállakozói Klub

A Burgenlandi Gazdasági Kamara meghívására a GYMS Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Női Vállalkozói Klubja Neusiedl am See városába látogatott.

Érdemes-e életünkről a Kínai Hagyományos Orvoslás tanai és bölcsességei alapján gondolkodni?

A GYMS KIK Női Vállalkozói Klubjának május 8-án tartott rendezvényén a fenti kérdésre kerestük a választ.

Konditermek éjszakája új élményekkel, tapasztalatokkal

A Női Vállalkozói Klub februári összejövetelén, a Konditermek éjszakája alkalmával, Győrben, az Ifjúság körúton rövidesen megnyitó konditeremben volt. Meghívást kaptak az egyik klubtagjuktól, a konditerem tulajdonosától, egy testet és lelket frissítő edzésre, melyet minden tag nagy érdeklődéssel és kíváncsisággal várt. A nyitás előtti hajrában még lehetőséget kínált arra a program szervezője, hogy ezen a délutánon egy kötetlenül  betekintést nyerhessenek az edzőtermek világába. Megismerjék az új helyszín szolgáltatásait.

 

Női Vállalkozói Klub konditeremben 2019.

Szeptemberi klubtalálkozó burgenlandi partnerekkel

Határon átnyúló vállalkozói kapcsolatok - a GYMSM KIK Női Vállalkozói Klubjának meghívására Mosonmagyaróvárra érkezett a Burgenlandi Gazdasági Kamara delegációja 2018. szeptember 15-én.

RegioNet 2018

Információgyűjtés növénytermesztésről, vállalkozás tervezésről

2018. június 14.

A GYMSM KIK Női Vállalkozói Klubja júniusi programjai részeként, növénytermesztéssel, vállalkozás tervezéssel valamint a család és a vállalkozás összeegyeztetésének egy lehetséges módjával ismerkedett Giczi-Bella Dominika közreműködésével.

Női Klub kiskertben 2018.

Amikor az álmok beindítják a valóságot - Álmodni borral és borról is lehet…

A GYMSMKIK Női Vállalkozói Klubja üléseit gyakran tartja a klubtagok vállalkozásánál, telephelyén. Mód nyílik ilyenkor több kérdés feltevésére, a vállalkozás alaposabb megismerésére. Gyakran felmerülnek a családi vállalkozásoknál a generációváltás mikéntjének kérdései is. Ezek a beszélgetések, véleménycserék számos tapasztalathoz juttatják a klubtagokat. 2018. június 1-én a klub ülését a Pécsinger Pincészetben tartották. Tényő, Győrszemere, Győrújbarát lankái is  visszaadják a szorgalmas munka gyümölcsét, jóillatú és jóízű fürtös csodák formájában. Ebből készülnek a pincészet borai.

A Pécsinger Szőlőbirtokon 2018.

GYMSMKIK Női Vállalozói Klub - Tanulj meg mindent, amit lehet...

Tanulj meg mindent, amit lehet, amikor csak lehet, akitől csak lehet! Egyszer eljön az az idő, amikor hálás leszel ezért magadnak.” Sarah Caldwelltől származó mottóval invitálta tagjait a GYMSM KIK Női Vállalkozói Klub egy kellemesnek ígérkező áprilisi programra Győrbe.

Honnerné Tibold Dianna meghívására a klub tagjai, Horváth Imre Tamásné klubvezetővel az élen április 13-án részt vettek a Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum Pálffy Miklós Kereskedelmi és Logisztikai Szakgimnázium Győrben megrendezett Szakmák éjszakája elnevezésű rendezvényén, melyen Lehoczky György igazgató tájékoztatást nyújtott az érdeklődőknek az iskolában folyó képzésekről, lehetőségekről, az iskola keretében megszerezhető végzettségekről. A fogyasztóvédelmi előadás ugyancsak számos hasznos információt nyújtott a program látogatóinak.

GYMSM KIK Női Vállalkozói Klub – folytatódik az együttműködés a régió sikeres kulturális vállalkozásaival

Hangversenylátogatással folytatódott 2018. február 22-én a GYSMKIK Női Vállalkozói Klubjának együttműködése az 50 éves Győri Filharmonikus Zenekarral. A remek hangulatú koncerten „A bűvészinas” és „Rómeó és Júlia” válogatásokat hallgathattak a tizenhét fővel jelen lévő klubtagok. A régió sikeres kulturális vállalkozásainak megismerése és együttműködése a győri zenekarral a tavalyi évben kezdődött. A fennállásának 3. születésnapját ünneplő klub vendégei voltak a zenekar művészei és karmesterük Berkes Kálmán. A csütörtöki este, felejthetetlen zenei élmény, kiváló kikapcsolódás volt a vállalkozásokat vezető hölgyek számára.

Köszönjük Filharmonikusok, köszönjük Willis karmester Úr! – tájékoztatott az eseményről Ferenczi Katalin a klub elnökhelyettese.

Női Klub koncerten 2018. február