Üdvözöljük a

Sikeres munkaügyi work-shop Mosonmagyaróváron! | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Sikeres munkaügyi work-shop Mosonmagyaróváron!

A kamara mosonmagyaróvári térségi elnöksége február 28-án munkaügyi work-shopot szervezett, melynek keretében az alábbi témákról nyújtott tájékoztatást az érdeklődőinknek:

A Munka Törvénykönyvének és a rugalmas foglalkoztatás feltételeinek változásai

Foglalkoztatást érintő adó, járulék és társadalombiztosítási változások

A Munka Törvénykönyvének és a rugalmas foglalkoztatás feltételeinek változásairól Dr. Bérdi András főosztályvezető-helyettes (Gy-M-S Megyei Kormányhivatal, Győri Járási Hivatal Műszaki Engedélyezési, Fogyasztóvédelmi és Foglalkoztatási Főosztály, Munkavédelmi és Munkaügyi Osztály) tájékoztatta a kamara vendégeit.

 

A foglalkoztatást érintő adó, járulék és társadalombiztosítási változásokról Rácz Sándorné okleveles társadalombiztosítási szakember nyújtott hiteles informácikat.

 

A fórum keretében szakértő előadóink segítségével minden oldalról körbejártuk a témákat, és érdeklődőink a felmerülő kérdéseikre is válaszokat kaphattak.

 

 

A kamara mosonmagyaróvári térségi elnöksége fontosnak tartja, hogy a térségben szervezett aktivitások, előadások keretében a térség vállalkozásai olyan szakmai információkhoz jussanak, melyek segítenek eligazodni számukra a vállalkozások fejlesztésével és jogszabályokkal összehangolt működésével összefüggő szakmai kérdésekben.

 

Kérjük figyeljék felhívásainkat és kéréseikkel, kérdéseikkel forduljanak bizalommal a mosonmagyaróvári térségi elnökséghez. 

 

Pénzes László sk.

Mosonmagyaróvári térségi elnök