Üdvözöljük a

Mosonmagyaróvár Térségi elnökségének Sankt Pölten-i szakmai látogatása | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Mosonmagyaróvár Térségi elnökségének Sankt Pölten-i szakmai látogatása

Szerző: Fülöp Krisztina | 2014. február 17.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Mosonmagyaróvári Térségi elnökségének delegációja 2014. február 12-én szakmai látogatást tett Sankt Pöltenbe a kamarához.

A szakmai út elsődleges  célja  az ottani szakképzés megismerése volt.

A térségi elnökség  tagjai először egy kötetlen beszélgetésen vettek részt, ahol a résztvevők kölcsönösen  bemutatták kamarájuk működését, szervezeti felépítését. Ezen a beszélgetésen részt vett a Sankt Pölten-i kamara alelnöke és igazgatója is, valamint a GYMSKIK  titkára,  térségi elnöke és szép számmal képviseltették magukat a térségi elnökség tagjai is. Ezt követően a résztvevők bepillantást kaphattak a szakképzés rejtelmeibe és megnézhették a Kamara szakképzési információs központját is.

Ebéd után  céglátogatást tettek  az Egger gyárba, ahol a gyakorlatban is megnézhették a szakképzést.

A nap lezárásaként egy vacsorával egybekötött szakmai megbeszélést tartottak az elnökség tagjai a kamara titkárával együtt, ahol  a tapasztalatokról és a további tervekről nyílt konzultációs lehetőség.