Üdvözöljük a

Bemutatkozó látogatás a Polgármesteri Hivataloknál-Halászi, Darnózseli | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Bemutatkozó látogatás a Polgármesteri Hivataloknál-Halászi, Darnózseli

Szerző: Dr. Horváthné Fülöp Krisztina | 2016. december 1.

 

Utolsó állomásaihoz érkezett a polgármesteri  bemutatkozó  látogatás, melyen a  Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Mosonmagyaróvár Térségének elnöke Pénzes László és térségi vezetője dr. Horváthné Fülöp Krisztina vett részt.

Látogatásunk elsődleges célja a kamara bemutatása, az együttműködési lehetőségek feltérképezése volt.

Célunk között szerepel, hogy a településekre kivigyünk egy un. gazdasági fórumot,  ahol a meghívott vállalkozásoknak mutatnánk be a térségi elnökség tagjait és megismertetnénk őket a  kamarai tagságban rejlő lehetőségekről, ill. a kamarai tagsággal járó előnyökről tájékoztassuk a megjelenteket.

Másik elgondolásunk, hogy az adott településeken pályaválasztási napokat szerveznénk, aminek keretein belül lehetőséget biztosítanánk a helyi vállalkozások meglátogatására is.

Örömmel tapasztaltuk a polgármesterek támogatottságát, s  ígéretüket arra vonatkozóan, hogy az átküldött rendezvényeink meghívóját a helyi csatornáikon belül népszerűsítik.

 

 

Az összefoglalót: Dr. Horváthné Fülöp Krisztina készítette